Ami i našem isto prva igračka tj zapravo i prva stvar koju sam kupila 😁 na ruke sam ih prala jer me isto bilo strah da nešto ne uništim. Zato i onog koji svira nisam još ni prala, nisam pametna šta da radim s njim.
Teic to ti ja mislim ovisi i o ginekologu. Moja drži do kraja kod sebe, ima ctg u ordinaciji i nema potrebe ranije slat u bolnicu. Frendica isto rekla da je nju njena držala do 39/40 tt. Ako je sve u redu, ne znam zašto bi slali ranije u bolnicu pogotovo ako imaju svu aparaturu kod sebe u ordinaciji.
Evo išla sam i pogledat sad, sutra idem na pregled, 35+5 ću bit. To idem kod zamjene jer je moja na godišnjem do 5.8. I ako ova sutra ne kaže drugačije, idem kod svoje ginekologice taj tjedan kad se vrati s godišnjeg, bit ću 38+ne znam koliko. Naravno, ako budem još 2u1 do tad 😂
Cokica, i ja tako mislim ali moj nema kod sebe ctg, sad zadnji put mi je radio samo pregled i uzv..a kako izgleda ctg mi bude prvi put raden tjedan ili dva prije termina..a sta ako prije rodim?nista mi nije jasno i malo sam zabrinuta zbog toga 😣😣😣
Ni meni do sada nije rađen ctg, sutra isto neće, tj čisto sumnjam da ova doktorica to ima kod sebe, tako da i ja ću u 38tt prvi puta. I ne brinem se, tj uopće ne razmišljam toliko o tome. Sve mi je super za sada, bebu osjećam stalno. U krajnjem slučaju će ti ga napravit u rodilištu
Hvala cure! 😘
Teic ako ti je sve ok mislim da ne moras biti zabrinuta. Zapravo ti ctg ni ne treba prije, ako je uzv ok i ak nisi otvorena. Ja sam isla sa 37 prvi x u bolnicu i samo mi je napravila uzv nabrzinu, ctg mi nisu stavljali, a rekla je i da me nece bzvz prckat vaginalno kad sam tj dana prije bila zatvorena.. tako da sam ctg napravila prvi x s 38 tj sad u pon..
Cokica te premium su sa zlatnim nekim slovima i ima ih 88 komada. Super ak su na akciji jos je jeftinije nego u dm-u sa kuponom! E to i mene muci koliko dana ce trajat al ovisi o bebi - kao trebalo bi mjenjat svaka 4 sata pelenu ako se i ne popiski il pokaka, a ako da onda i izmedju. A sad.. ima ih koje doslovce iza svakog dojenja kakaju a od frendice mala je svaka 3-4 dana kakala, pa ti znaj.. ugl ja sam zakljucila da cu uzet 1 paket kaj ja znam da joj ne bi postale premale a onda cu radje ove 2 koristit.
Ja sam do 31.05 imala ugovor sa 2.05 otvorila rodiljni , prvih 6 mj dobivam naknadu kao za zaposlene , kad beba navrsi 6 mj moram se prijavit na burzu da bi napravili prijavu na 1 dan , kako nebi ostala bez naknade s burze , nakon toga drufih 6 mj primanje s burze je 2300 kao nezaposlena osoba :) i kada prode godina dana dobivat cu ako ne nadem posao jos 4 mj 60%od place sa burze 😊
Cokica onda ih i ja budem uvaljala u vodu 😁😁
Teic i kod mog ginica se ide do 40,u bolnicu salje jedino ako se prenese al meni to ok. Ja sam mozda smotana al ne kuzim svrhu tog ctga, meni ga radili par puta kad sam bila na promatranju u bolnici i vise stresa mi donio nego neke pomoci. Beba mi bila uspavana pa nisu mogli nac dobre otkucaje pa dizi se pij vode jedi slatko hodaj vrati se nazad onda mi je sestra drmala bebu da se probudi, ne znam. Bas me to vise uplasilo 😥
💙Bartol💙
Ami ja sam ih u mlakoj vodi s baby deterdžentom oprala malo i isprala. I sad nek se suše par dana 😂 ni meni nije jasna svrha tog ctg-a.
Cure hvala svima! ❤️ Da mamin veliki dečko, sreća najveća on i seka velika 💕💙
Pharmamma od srca čestitam, uživajte mazite se i pazite! ❤️😍
Netko je pitao zaboravila sam tko a samo sam proletila stranice, da da, u Njemačkoj smo mi, rodila sam u klinici u Frankfurtu.
Pusa cure i sretno dalje svima, mazite svoje busice koje skrivaju najveće blago 😍
Ja taman otvorila porodoljni, ovdje u Splitu Nece prime doznake prije 16 u mjesecu
Nalaz brisa na streptokok i uredan je
Sortiraj odgovore
Najstariji