Evo napokon nase price!
Znaci puko vodenjak pod utakmicomdosla 1 prst, sljedeci pregled 3..pa 5,6, al dugo vec trajalo i dok.kaze da uzmem epi. Dok su dosli nakon sat i pol i pregleda me ja vec 10 tak da nije nis skoro djelovala sam me napatili boduc pod takvim jakim trudovima. I onda jos jedno 4 sata drip, drip… A i pr.toga dobila nest za otvaranje i pojacavali konstantno, ali smo zavrsili da mi muz gura glavu, jedna babica jednu nogu, ja drugu, druga njega ceka, a doktorica kleci pored mene i lezi na stomaku!!
Eto opasnosti ranijeg poroda i brzine sto je nisko!
Sivaki me sat vr.,povracala, tlak pao na 63 sa 30 i nesta, iskrvarila puno, dobila kateter, pune ruke infuzije i sranja..danas tek ustala.
Malisa je 3850 i 54! Nije htio jesti, uopce nije trazio samo spavao, al veceras smo uspjeli! 😊 Ponosna do neba! Valjda je bio i on izmucen!
E sad cu se polako vracat medju svoje duplicke i pokusat hvatat novosti da ne zanemarimo tablicu.. Nemojte zamjerit ak malo nestanemo treba nam vremena dok se snjusimo, al bit cemo iza coska uvijek! 💕
Hvala na čestitkama curke! Ljubimo vas sve!
Bejb, NellaM, Ivy, Ena….ma svima pusa od malog knjigovodje 😊💙
Ajme draga, baš mi je žao što si se toliko namučila, strašno, a i bome veliki i dug vaš mali čovjek 😘😘. Sad trebaš strpljenja i snage da se oporaviš, vjerojatno će trebati malo dulje ali doći će to sve na svoje. Papajte,mazite se i spavaj dok on spava,to puno znači,vjeruj mi,ja nisam pa mi se zakompliciralo kasnije al nećemo o tome☺️. 😘😘😍😍🤗🤗🤗🤗Ljubim vas😘😘😘😘😘
Jutro zenice.. ako koja ima iskustva, drugo dijete..
Znaci odem na wc, imam standard blijedo zuti iscjedak, medjutim, kad sam se obrisala bilo ga je dosta. Bas bas dosta i gust... jel moguce da je sluzni cep? S prvim malim mi je sluzni ispao ali prosaran krvlju. A ovdje krvi nije bilo. Sad citam na netu da u drugorotkinja i dalje ne mora biti prosaran krvlju, samo u prvorotkinja. Sta mislite? Mene malo trta ulovila 😯😯

Mamice busko mi je bas simpatican 😍 jos u prugicama 😊
Mladamama eto sta vise rec za te doktore 😠 ali ajde, bitno da je s bebicom sve u redu
Barbara zao mi je sto si se napatila. Ali znas i sama da se isplati kad vidis svoje zlato pored sebe. Zelim ti sto brzi oporavak 😘😘 nece bebe jos pa se ne sekiraj za evidenciju hahaha

04.07. Matija 💜
Jutro zenice.. ako koja ima iskustva, drugo dijete..
Znaci odem na wc, imam standard blijedo zuti iscjedak, medjutim, kad sam se obrisala bilo ga je dosta. Bas bas dosta i gust… jel moguce da je sluzni cep? S prvim malim mi je sluzni ispao ali prosaran krvlju. A ovdje krvi nije bilo. Sad citam na netu da u drugorotkinja i dalje ne mora biti prosaran krvlju, samo u prvorotkinja. Sta mislite? Mene malo trta ulovila 😯😯
Je moguce da je sluzni cep,ali nek te to ne brine,on zna ispadat tjednima prije poroda.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ajme Barbara, bome si se napatila, ali bitno da je princ u rukama i sad pomalo oporavak i upoznavanje 💖💖
PhotoArtGirl - moguce da je, i moguce da ispada pomalo tjednima 👌
Joj ja bi tak da porod vise krene, iskreno sam vec jako nestrpljiva

Ufff 😯 A nisam jos torbu spremila, moram danas obavezno. Pa nek stoji.

Jutro!
Barbara bas mi je zao sto si se toliko naplatila ali vjerujem da se tješite sad i da je bilo vrijedno toga
Ja sam se probudila i ovo me dočekalo 😂😂

Barbara draga, teško mi ovo bilo i pročitat! Hvala dragom Bogu da je sve prošlo i da ste oboje na kraju dobro ❤️ Ja ti želim zaista brz oporavak, uživaj u srećici maloj a najvećoj, ljubi ga, mazi, mirisi i odmaraj sto vise možeš da se snaga sto prije vrati.. šaljemo vam puse velike 😘😘❣️
Netko je za iscjedak komentirao, može i ne mora biti, meni tako već neko vrijeme iscjedak kao sto si opisala i dok kaže to je pred kraj normalno a nije sluzni čep- to je kod mene konkretno slučaj.
Porod na zadak, moja tema već tjednima 😄 Sad smo već oko 4kg, do neki dan smo bili za prirodni porod, u uto u klinici mi rekli da smo još u sigurnoj zoni Al danas idemo u kliniku na ctg (vikend pa moja gin ne radi) i mislim da ću dogovoriti carski, termin prošao u uto a mališa ne daje naznake za van..od uto je vjerojatno narastao preko 4kg tako da 🤷🏻♀️

Jutro
Barbara brz oporavak ti zelim, nije lako ovo procitati, a zamisli tebi sto si prosla, uzivaj sad sa svojim princom 😘😘😘
NellaM s obzirom da je velika beba i zadak mozda je ipak bolja opcija carski
Meni muz slobodan idemo s djecom na plazu, ja cu u hladu piti kavu

Jutro!
Barbara bas mi je zao sto si se toliko naplatila ali vjerujem da se tješite sad i da je bilo vrijedno toga
Ja sam se probudila i ovo me dočekalo 😂😂
Mladamama tvoja beba je aktivna, obavlja jutarnji trening 🤩🤩😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji