Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    14. Srpanj 2018. 08:34

Ajme Barbara, bome si se napatila, ali bitno da je princ u rukama i sad pomalo oporavak i upoznavanje 💖💖
    PhotoArtGirl - moguce da je, i moguce da ispada pomalo tjednima 👌
    Joj ja bi tak da porod vise krene, iskreno sam vec jako nestrpljiva

PhotoArtGirl
    14. Srpanj 2018. 08:43

Ufff 😯 A nisam jos torbu spremila, moram danas obavezno. Pa nek stoji.

Mladamama98
    14. Srpanj 2018. 09:14

Jutro! 
    Barbara bas mi je zao sto si se toliko naplatila ali vjerujem da se tješite sad i da je bilo vrijedno toga
    Ja sam se probudila i ovo me dočekalo 😂😂

• NellaM
    14. Srpanj 2018. 09:16

Barbara draga, teško mi ovo bilo i pročitat! Hvala dragom Bogu da je sve prošlo i da ste oboje na kraju dobro ❤️ Ja ti želim zaista brz oporavak, uživaj u srećici maloj a najvećoj, ljubi ga, mazi, mirisi i odmaraj sto vise možeš da se snaga sto prije vrati.. šaljemo vam puse velike 😘😘❣️
    Netko je za iscjedak komentirao, može i ne mora biti, meni tako već neko vrijeme iscjedak kao sto si opisala i dok kaže to je pred kraj normalno a nije sluzni čep- to je kod mene konkretno slučaj. 
    Porod na zadak, moja tema već tjednima 😄 Sad smo već oko 4kg, do neki dan smo bili za prirodni porod, u uto u klinici mi rekli da smo još u sigurnoj zoni Al danas idemo u kliniku na ctg (vikend pa moja gin ne radi) i mislim da ću dogovoriti carski, termin prošao u uto a mališa ne daje naznake za van..od uto je vjerojatno narastao preko 4kg tako da 🤷🏻‍♀️

nivami
    14. Srpanj 2018. 09:23

Jutro 
    Barbara brz oporavak ti zelim, nije lako ovo procitati, a zamisli tebi sto si prosla, uzivaj sad sa svojim princom 😘😘😘
    NellaM s obzirom da je velika beba i zadak mozda je ipak bolja opcija carski
    Meni muz slobodan idemo s djecom na plazu, ja cu u hladu piti kavu

nivami
    14. Srpanj 2018. 09:25

Mladamama98

Jutro!
    Barbara bas mi je zao sto si se toliko naplatila ali vjerujem da se tješite sad i da je bilo vrijedno toga
    Ja sam se probudila i ovo me dočekalo 😂😂

Mladamama tvoja beba je aktivna, obavlja jutarnji trening 🤩🤩😂😂

gagi2
    14. Srpanj 2018. 09:57

Barbara svaka čast,namučili ste se ali vrijedilo je,sad se odmarajte i uživajte jedno u drugom.
    Mi sutra 40 tj ali nema nekih naznaka za van,možda me samo iznenadi 
    Mene te gljivice muče od kud su se pojavile,niti me svrbi niti nešto osjetim,valjda će proći od vaginaleta
    Mamica aktivan malac,tako i moj zna biti,to mi je baš zanimljivo

gagi2
    14. Srpanj 2018. 10:00

Ja još ne znam jel idem na carski ili prirodno,mislim da me budu na prirodno pa ako leda ne izdrže da će me malo uspavati
    Dr kaže kao dobro je okrenut,trebali bi probati prirodno,mislim i ja bi rade prirodno ali me malo strah i zbog tih leda

Marijaa30
    14. Srpanj 2018. 10:04

Jutro!
    Uf, Barbara ovo zvuci grozno... zao mi je kaj si imala tak teski porod, al hvala Bogu, sad je gotovo i samo uzivajte! 😁

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    14. Srpanj 2018. 11:02

Jutro kloke Mladamama i moj zna imat tako vratolomije, jos pogotovo kad me stisnu one kontrakcije pa se cijeli ocrta meni to strasno izgleda

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.