Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Srpanj 2018. 17:07

ami25

Ena i Ivy koje su te mrezaste gacice iz ljekarne sjecate se mozda? Vecinom su sve kao bokserice visoke nekako mi izgledaju da urezuju, neudobne. Jel samo takvih ima?

Da,ko bokserice su al nisu neudobne,ne urezuju.

wanttobemom
    14. Srpanj 2018. 17:22

Majda23

Ja sam koristila ove, iz dm-a, mozes vidjeti i cijenu. Skuplje su od tih iz ljekarne, isto dobijes 5 kom. Ja sam zadovoljna s njima, kupila sam si paket i za kod kuce, perive su i sve pa ih i nosim, ne usudim se jos nositi obicne gace zbog savova, strah me 🙈🙈

Te su mi nudili u dm kao najbolje. Probati cu te uzeti pa nadam se da ce biti ok. Hvala cure puno 😘😘😘

• tinanema00
    14. Srpanj 2018. 18:01

Cure pomagajte...mala me već 2h udara nenormalno...nikad dosad nije bila takva..malo je prestala prije sat vremena i sada opet..znam da ne smije biti ni premirna ni preaktivna pa sad više neznam jel bi trebala već biti spremna za bolnicu...malo sam imala lažnih trudova prije...dok god nije počela tako udarati.. sad sam opet šetala pa se sad ona smirila al osjetim opet probadanja naprijed i u kičmi...i priznajem malo sam se uplašila svega toga tako da više neznam hoću prepoznati prave trudove i sve to...jer stalno se izmjenjuje to njeno  jako lupanje sa bolovima ovim...pomagajteeeeeeee

💕💕💜💜👶😍

Marijaa30
    14. Srpanj 2018. 18:03

Ja sam si kupila neke u ljekarni jednokratne gacice i vidim da su mrezaste i ko bokserice 😁
    Uzela sam 2 paketa, jedan sam stavila u torbu, a jedan paket sam si doma ostavila ak bi slucajno trebalo, budu mi dovezli! Isto tak i uloske, uzela sam vir, al budem jos te chicco, ne mogu se pokvariti ak ih ne potrosim 😂

26.8. Ivan 💙💙

mamica1985
    14. Srpanj 2018. 18:38

tinanema00

Cure pomagajte…mala me već 2h udara nenormalno…nikad dosad nije bila takva..malo je prestala prije sat vremena i sada opet..znam da ne smije biti ni premirna ni preaktivna pa sad više neznam jel bi trebala već biti spremna za bolnicu…malo sam imala lažnih trudova prije…dok god nije počela tako udarati.. sad sam opet šetala pa se sad ona smirila al osjetim opet probadanja naprijed i u kičmi…i priznajem malo sam se uplašila svega toga tako da više neznam hoću prepoznati prave trudove i sve to…jer stalno se izmjenjuje to njeno jako lupanje sa bolovima ovim…pomagajteeeeeeee

S obzirom koliko si vec presla termin, odi ti radije u rodiliste 👌

14. Srpanj 2018. 21:06

Tinanema00 ima kakvih novosti? Sretnooo 🤞🤞😘😘

ivymicek
    14. Srpanj 2018. 23:10

Ena31

ami25

Ena i Ivy koje su te mrezaste gacice iz ljekarne sjecate se mozda? Vecinom su sve kao bokserice visoke nekako mi izgledaju da urezuju, neudobne. Jel samo takvih ima?

Da,ko bokserice su al nisu neudobne,ne urezuju.

Te iz ljekarne su dobre jer su jeftinije a imaš i od To To mrežaste koje su skuplje a isto dobre, njih čak ima i u kauflandu i konzumu.
    Pharma držim fige da će krenut samo 🤞.
    Tina nadam se da je kod tebe krenulo. Ja sam ti se iskreno isto brinula jer je Vid bio turbo aktivan i na dan poroda i za vrijeme poroda. Em su me trudovi šorali em me je on lupao. Čak sam i doktora pitala dali je to ok... Eto očito je.
    Vidjela sam spooky sliku trbuha kak bebo vježba ali ne znam od koga. 
    Viđoh i slatke trbuščiće ali ne zapamtih čije ali svejedno su divni.
    Noćica dupličke 😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    15. Srpanj 2018. 07:30

Jutrooo 😆 
    Barbi , zao mi je sta su te tako izmucili al bitno da je sad sve ok i da je momak tu ❤️
    Ajde , da vidimo oce koja danas , na povjesni dan 😍

bojana27
    15. Srpanj 2018. 07:41

Mene danas pere nervoza na najjace , jako sam nervozna jer svaka prognoza drukcije kaze a krstitke se blize i sva sam 🤮

• ivanolora
    15. Srpanj 2018. 08:11

Jutro moje 😊
    Kako ste provele noc
    Dal se koja od vas borila sa escer.coli nađena mj je na brisu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.