Ja sam koristila ove, iz dm-a, mozes vidjeti i cijenu. Skuplje su od tih iz ljekarne, isto dobijes 5 kom. Ja sam zadovoljna s njima, kupila sam si paket i za kod kuce, perive su i sve pa ih i nosim, ne usudim se jos nositi obicne gace zbog savova, strah me 🙈🙈

04.07. Matija 💜
Na pregled ginekologu sam isla jednom mjesecno od pocetka i svaki put mi je radjen UZV. Na internetu sam gledala jedan prilog gdje nasi doktori kazu kako mi trudnice bi svakih 10 dolazile da gledamo bebu na UZV dok se to vani radi 3 puta u trudnoci. Ajd sad znaj

Hej. Ja se ispričavam šta Vam ovako upadam u temu. Pišem Vam iz zimskih beba. Vi već sve ovdje imate puno iskustva a ja bih trebala jednu malu uslugu ili savjet. Ako neka mamica može napisati po tjednima kad ide koji pregled i šta se pregledava ako nije problem. Naime ja sam trenutno u irskoj. I oni do 30 tjedna rade samo tri pregleda ultrazvuka i dva vađenja krvi. Jedno tek u 13 tjednu kao utvrđivanje trudnoće i tek sve kasnije poslije 24 tjedna još jedan pregled. Uz sve to dobila sam i jednu od gorih bolnica i apsolutno nikakve informacije. Zbog čega sve rješavam privatno. I preglede i uktrazvuke i vađenja krvi. Pa ako vam nije problema da mi napisetn šta i kako kroz tjedne do negdje 26 onda idem nazad u hrv pa će sve bit ok
Sa 11-12 tj je kombinirani probir, to si pretpostavljam vec napravila? Iza toga ugl se ide na uzv svaka 4 tj znaci recimo 12-16-20-24-28...ja sam bila nekad na 4 tj nekad 5 tj razlike nije to bas prevazno ako je sve ok. Ugl taj 22-24 ti je taj veliki anomaly scan odnosno drugi probir. Ako ti je taj ok tipa ne moras do 30 onda ici..sa 35 tj se svakako radi bris na streptokok. Ja sam krvnu sliku vadila u 11 i u 28 tj u domu zdravlja a sad ce mi jos 1 u bolnici u 38tj. OGTT se ugl radi oko 25 tj. Vani znam da rade manje uzv i osobno mislim da to nije lose pa ak ti je sve ok nastimaj si da odes jos 1 prije povratka tu recimo ne moras bas svaka 4 tj ici.

Ja sam koristila ove, iz dm-a, mozes vidjeti i cijenu. Skuplje su od tih iz ljekarne, isto dobijes 5 kom. Ja sam zadovoljna s njima, kupila sam si paket i za kod kuce, perive su i sve pa ih i nosim, ne usudim se jos nositi obicne gace zbog savova, strah me 🙈🙈
E te sam i ja kupila 3 paketa u Bipi, one Jessa mi nisu bile dobre kad sam prvi put rodila, za ove sam cula da su super.

Ena i Ivy koje su te mrezaste gacice iz ljekarne sjecate se mozda? Vecinom su sve kao bokserice visoke nekako mi izgledaju da urezuju, neudobne. Jel samo takvih ima?
Da,ko bokserice su al nisu neudobne,ne urezuju.
Te su mi nudili u dm kao najbolje. Probati cu te uzeti pa nadam se da ce biti ok. Hvala cure puno 😘😘😘

Cure pomagajte...mala me već 2h udara nenormalno...nikad dosad nije bila takva..malo je prestala prije sat vremena i sada opet..znam da ne smije biti ni premirna ni preaktivna pa sad više neznam jel bi trebala već biti spremna za bolnicu...malo sam imala lažnih trudova prije...dok god nije počela tako udarati.. sad sam opet šetala pa se sad ona smirila al osjetim opet probadanja naprijed i u kičmi...i priznajem malo sam se uplašila svega toga tako da više neznam hoću prepoznati prave trudove i sve to...jer stalno se izmjenjuje to njeno jako lupanje sa bolovima ovim...pomagajteeeeeeee

💕💕💜💜👶😍
Ja sam si kupila neke u ljekarni jednokratne gacice i vidim da su mrezaste i ko bokserice 😁
Uzela sam 2 paketa, jedan sam stavila u torbu, a jedan paket sam si doma ostavila ak bi slucajno trebalo, budu mi dovezli! Isto tak i uloske, uzela sam vir, al budem jos te chicco, ne mogu se pokvariti ak ih ne potrosim 😂

26.8. Ivan 💙💙
Cure pomagajte…mala me već 2h udara nenormalno…nikad dosad nije bila takva..malo je prestala prije sat vremena i sada opet..znam da ne smije biti ni premirna ni preaktivna pa sad više neznam jel bi trebala već biti spremna za bolnicu…malo sam imala lažnih trudova prije…dok god nije počela tako udarati.. sad sam opet šetala pa se sad ona smirila al osjetim opet probadanja naprijed i u kičmi…i priznajem malo sam se uplašila svega toga tako da više neznam hoću prepoznati prave trudove i sve to…jer stalno se izmjenjuje to njeno jako lupanje sa bolovima ovim…pomagajteeeeeeee
S obzirom koliko si vec presla termin, odi ti radije u rodiliste 👌

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji