Evo i slikica za punih 39 tt 🐷
Lijepabuša se spustila il mi se čini?
Spustena je vec koji tjedan, ali sad je bas rekordno nisko.

Pravi busko! Dosta je nisko, spremna je bebica za izlAzak!
Mateya, ti si ionak u terminu, jedino valjda te mogu prije poroditi.. a dobro je kaj je do sad bilo dobro sve s plodnom vodom!

26.8. Ivan 💙💙
Pravi busko! Dosta je nisko, spremna je bebica za izlAzak!
Mateya, ti si ionak u terminu, jedino valjda te mogu prije poroditi.. a dobro je kaj je do sad bilo dobro sve s plodnom vodom!
Da istina. Vidjet ću kaj budu rekli za tjedan dana na pregledu.

💖 Nikol -12.08.2018💖
Da se javim, bila sam na pregledu, kažu s bebom je sve super, okrenula se, ali ja imam dosta jaku upalu pa sam dobila tablete

Mamica beba je bas nisko, brzo to budeee🙏🙏Kako je vama curke u terminu zbog tekme? Mamica mozda bas ned izabere🎉🎉

💙Bartol💙
Mladamamica kakva upala? Da nije mozda od kupanja? 😥Bitno da si otisla i da je bebica ok

💙Bartol💙
Ami nisu mi rekli kakva upala rekli su samo upala ali kao s bebom sve uredu i ne brine ih uopće

Mladamama, to ko da si isla seoskom vraču 😯.. Di upala, vaginalna, mjehur, mislim koji je to odgovor?!?
To je ko kedna stazistica koja mi je rekla sad kad sam bila u bolnici da me ne boli glava od Cordipina(kaj sam joj ja rekla), nego od propuha 😂... Ja reko tak mi je mogla i baba s placa reć.
Mamica, bome je nisko...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama ma doktorica je bila užas, jako joj nije odgovaralo sto sam došla i kao da je bila ljuta jer za to sam trebala ići kod svoje doktorice i nisam joj mogla objasniti da svoju doktoricu nisam mogla dobiti i nije mi ništa rekla sto se toga tiče ali pretpostavljam da je vaginalna upala jer sam dobila vaginalete

Mladamamica buso je skroz nisko, brzo ce beba vani 🤩🤩🤩
Mladamama98 da upala brzo prođe, bitno da je beba u redu🤞🤞🤞

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji