Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    13. Srpanj 2018. 20:03

Mamica beba je bas nisko, brzo to budeee🙏🙏Kako je vama curke u terminu zbog tekme? Mamica mozda bas ned izabere🎉🎉

💙Bartol💙

ami25
    13. Srpanj 2018. 20:04

Mladamamica kakva upala? Da nije mozda od kupanja? 😥Bitno da si otisla i da je bebica ok

💙Bartol💙

Mladamama98
    13. Srpanj 2018. 20:23

Ami nisu mi rekli kakva upala rekli su samo upala ali kao s bebom sve uredu i ne brine ih uopće 

6xmama
    13. Srpanj 2018. 20:39

Mladamama, to ko da si isla seoskom vraču 😯.. Di upala, vaginalna, mjehur, mislim koji je to odgovor?!? 
    To je ko kedna stazistica koja mi je rekla sad kad sam bila u bolnici da me ne boli glava od Cordipina(kaj sam joj ja rekla), nego od propuha 😂... Ja reko tak mi je mogla i baba s placa reć. 
    Mamica, bome je nisko... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    13. Srpanj 2018. 20:52

6xmama ma doktorica je bila užas, jako joj nije odgovaralo sto sam došla i kao da je bila ljuta jer za to sam trebala ići kod svoje doktorice i nisam joj mogla objasniti da svoju doktoricu nisam mogla dobiti i nije mi ništa rekla sto se toga tiče ali pretpostavljam da je vaginalna upala jer sam dobila vaginalete

nivami
    13. Srpanj 2018. 21:01

Mladamamica buso je skroz nisko, brzo ce beba vani 🤩🤩🤩
    Mladamama98 da upala brzo prođe, bitno da je beba u redu🤞🤞🤞

13. Srpanj 2018. 21:56

Lijepe bušice 😍😍❤️
    I svašta sam pozaboravljala, zadnjih par dana sam preko dana koma, samo bi ležala i spavala, tek navečer počnem funkcionirati 😣
    Nadam se da će upala brzo proći sada uz tablete 🤞🤞

mamica1985
    13. Srpanj 2018. 22:09

ami25

Mamica beba je bas nisko, brzo to budeee🙏🙏Kako je vama curke u terminu zbog tekme? Mamica mozda bas ned izabere🎉🎉

Joj, nadam se da ce sad pricekati utorak da se svi otrijezne 😂😂😂

ivymicek
    13. Srpanj 2018. 22:35

Došla da vas škicnem.
    Čestutam svima na punim tjednima i pregledima. Sve bushe su mi divne ali mamica tvoja mi ja baš štosna kaj je tak nisko 💕.
    Čestitsm i 6xmami na lijepim pazusima.
    Koje god tegobe da vas more nadam se da će prestati.
    Terminušama želim da što prije krene.
    Česritke svima na punih mjesec dana i Majdi kaj je sošla doma i kaj je zasad sve ok.
    Ja idem spavat. Noćica 😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    13. Srpanj 2018. 23:16

Evo napokon nase price! 
    Znaci puko vodenjak pod utakmicom dosla 1 prst, sljedeci pregled 3..pa 5,6, al dugo vec trajalo i dok.kaze da uzmem epi. Dok su dosli nakon sat i pol i pregleda me ja vec 10 tak da nije nis skoro djelovala sam me napatili boduc pod takvim jakim trudovima. I onda jos jedno 4 sata drip, drip... A i pr.toga dobila nest za otvaranje i pojacavali konstantno, ali smo zavrsili da mi muz gura glavu, jedna babica jednu nogu, ja drugu, druga njega ceka, a doktorica kleci pored mene i lezi na stomaku!!
    Eto opasnosti ranijeg poroda i brzine sto je nisko!
    Sivaki me sat vr.,povracala, tlak pao na 63 sa 30 i nesta, iskrvarila puno, dobila kateter, pune ruke infuzije i sranja..danas tek ustala.
    Malisa je 3850 i 54! Nije htio jesti, uopce nije trazio samo spavao,  al veceras smo uspjeli! 😊 Ponosna do neba! Valjda je bio i on izmucen!
    E sad cu se polako vracat medju svoje duplicke i pokusat hvatat novosti da ne zanemarimo tablicu.. Nemojte zamjerit ak malo nestanemo treba nam vremena dok se snjusimo, al bit cemo iza coska uvijek! 💕
    Hvala na čestitkama curke! Ljubimo vas sve! 
    Bejb, NellaM, Ivy, Ena....ma svima pusa od malog knjigovodje 😊💙

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.