Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    14. Srpanj 2018. 23:10

Ena31

ami25

Ena i Ivy koje su te mrezaste gacice iz ljekarne sjecate se mozda? Vecinom su sve kao bokserice visoke nekako mi izgledaju da urezuju, neudobne. Jel samo takvih ima?

Da,ko bokserice su al nisu neudobne,ne urezuju.

Te iz ljekarne su dobre jer su jeftinije a imaš i od To To mrežaste koje su skuplje a isto dobre, njih čak ima i u kauflandu i konzumu.
    Pharma držim fige da će krenut samo 🤞.
    Tina nadam se da je kod tebe krenulo. Ja sam ti se iskreno isto brinula jer je Vid bio turbo aktivan i na dan poroda i za vrijeme poroda. Em su me trudovi šorali em me je on lupao. Čak sam i doktora pitala dali je to ok... Eto očito je.
    Vidjela sam spooky sliku trbuha kak bebo vježba ali ne znam od koga. 
    Viđoh i slatke trbuščiće ali ne zapamtih čije ali svejedno su divni.
    Noćica dupličke 😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    15. Srpanj 2018. 07:30

Jutrooo 😆 
    Barbi , zao mi je sta su te tako izmucili al bitno da je sad sve ok i da je momak tu ❤️
    Ajde , da vidimo oce koja danas , na povjesni dan 😍

bojana27
    15. Srpanj 2018. 07:41

Mene danas pere nervoza na najjace , jako sam nervozna jer svaka prognoza drukcije kaze a krstitke se blize i sva sam 🤮

• ivanolora
    15. Srpanj 2018. 08:11

Jutro moje 😊
    Kako ste provele noc
    Dal se koja od vas borila sa escer.coli nađena mj je na brisu

Marijaa30
    15. Srpanj 2018. 08:46

Jutro 😁
    Bojana pa kad su krstitke?
    Danas navijamo na najjace 🤩🤩🤩

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    15. Srpanj 2018. 08:56

Jutro, cure! 
    Ja sam takve grozne nocne more nocas imala da ne zelim ni ponavljat😑, valjda svi ti strahovi koji su mi u podsvijesti dođu onda u snove... 
    Ivanolora, ja sam muku mucila od 16 tt sa Eserihijom, prvo u urinu(tek nakon 3 antibiotika mi je doso sterilan urin)  i sad u 5.mj sam sama trazila da mi se uzme bris cerviksa i bila je naravno na cerviksu-pila 14 dana Cefixim... 
    Eh, posto sam posle toga zavrsila u bolnici sa trudovima i grlicem u nestajanju,na tokolizi,  vise me niko nis ne pita za Eserihiju, znam samo da su mi u bolnici dr rekli da nije opasna na grlicu tj.da nisam od nje dobila trudove. Ak nis-urinokultura mi je u bolnici dosla sterilna. Pijem d-manozu 2x dnevno, barem 2 l vode na dan, probala sam i s Cranactinom, pijem probiotike, kefir... Iskreno, nakon ovoga svega u bolnici samo brojim dana do sigurnih tjedana, opce mi je ta eserihija sad pala u drugi plan. Sad se samo bojim prijevremenog poroda... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    15. Srpanj 2018. 09:04

Jutro
    Ivanolora moja mama je u trudnoći imala problem s eserihijom i koliko se sjećam ona je pila dosta limunade jer tu ima nešto sto smanjuje broj bakterija pa si možeš malo istražiti to 

bojana27
    15. Srpanj 2018. 10:08

Marijaa30 a u subotu 😏

Marijaa30
    15. Srpanj 2018. 10:57

6xmama, sigurno da sanjas to sto ti je u podsvijesti... a vjerujem da se jako bojis, ja sam sad u 35.tjednu pa me jos uvijek strah i mirujem cim vise... probaj barem prije spavanja razmisljati o lijepim stvarima da nemas ruzne snove! Jos 15 dana pa cete imati punih zeljenih 34 tjedna, a daj Boze da dođete i do 37.tjedna, a i dalje...

Bojana, brzo cete vi to sve obaviti! A na otvorenom imate ili?

26.8. Ivan 💙💙

mateya1993
    15. Srpanj 2018. 11:01

Jutro 
    Ajme današnji dan treba preživjeti  nadam se da nebude prenapeta tekma, pa da krenu prijevremeni trudovi. 
    Mene je jučer uhvatila takva bol u preponi da nisam mogla hodat. Stajala sam na mjestu dok nije popustilo. Također zadnja 3 dana osjećam baš one menstrualne bolove,predpostavljam da su to kontrakcije,ali se smire bolovi nakon nekog vremena.
    Već su me počeli ispitivat kaj još si u komadu? A ja tek ušla u termin.
    Također mi svi govore joj pa to bi moglo biti svaki ćas. Nikad se nezna. Reko da bar prenosim u inat svima vama pametnima.  
    Barbara- žao mi je da si imala težak porod i da si se namučila. Uživaj sa svojim bebačem i odmaraj koliko možeš. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI