Jutro, cure!
Ja sam takve grozne nocne more nocas imala da ne zelim ni ponavljat😑, valjda svi ti strahovi koji su mi u podsvijesti dođu onda u snove...
Ivanolora, ja sam muku mucila od 16 tt sa Eserihijom, prvo u urinu(tek nakon 3 antibiotika mi je doso sterilan urin) i sad u 5.mj sam sama trazila da mi se uzme bris cerviksa i bila je naravno na cerviksu-pila 14 dana Cefixim...
Eh, posto sam posle toga zavrsila u bolnici sa trudovima i grlicem u nestajanju,na tokolizi, vise me niko nis ne pita za Eserihiju, znam samo da su mi u bolnici dr rekli da nije opasna na grlicu tj.da nisam od nje dobila trudove. Ak nis-urinokultura mi je u bolnici dosla sterilna. Pijem d-manozu 2x dnevno, barem 2 l vode na dan, probala sam i s Cranactinom, pijem probiotike, kefir... Iskreno, nakon ovoga svega u bolnici samo brojim dana do sigurnih tjedana, opce mi je ta eserihija sad pala u drugi plan. Sad se samo bojim prijevremenog poroda...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama, sigurno da sanjas to sto ti je u podsvijesti... a vjerujem da se jako bojis, ja sam sad u 35.tjednu pa me jos uvijek strah i mirujem cim vise... probaj barem prije spavanja razmisljati o lijepim stvarima da nemas ruzne snove! Jos 15 dana pa cete imati punih zeljenih 34 tjedna, a daj Boze da dođete i do 37.tjedna, a i dalje...Bojana, brzo cete vi to sve obaviti! A na otvorenom imate ili?
26.8. Ivan 💙💙
Jutro
Ajme današnji dan treba preživjeti nadam se da nebude prenapeta tekma, pa da krenu prijevremeni trudovi.
Mene je jučer uhvatila takva bol u preponi da nisam mogla hodat. Stajala sam na mjestu dok nije popustilo. Također zadnja 3 dana osjećam baš one menstrualne bolove,predpostavljam da su to kontrakcije,ali se smire bolovi nakon nekog vremena.
Već su me počeli ispitivat kaj još si u komadu? A ja tek ušla u termin.
Također mi svi govore joj pa to bi moglo biti svaki ćas. Nikad se nezna. Reko da bar prenosim u inat svima vama pametnima.
Barbara- žao mi je da si imala težak porod i da si se namučila. Uživaj sa svojim bebačem i odmaraj koliko možeš.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Jutrooo 😁
6xmama iš iš ružni snovi 🙂 vidiš da lijepo vi idete dan po dan 😁 ne sumnjam da ćete dogurati do barem 37tt. Nema nam nikako pravog ljeta pa se ni bebice ne žure, tako neće ni Beata 🤞❤️
Bojana nadam se da će biti lijepo vrijeme, barem da kiše nema. A rano ti je još za gledat prognoze, to se promijeni sve u jednom danu.
Mi danas 35tt 😁😁 slikica kasnije, kad se stignem slikat i sredit. Niš mi se ne da
Tinanema00 nadam se da je sve ok, javi se 🙂🤞😘
Evo ljepotice moje okrugle, da i vas pozdravim😘🤗😍. Dan je baš za spavanjeN,a tako misli i moj bembeli
Nadam se da ste mi sve dobro😘. 6xmama nedaj se ružnim snovima ,to je sve strah i podsvijest i procesuiranje događaja kroz dan,a i hormoni rade svoje,bit će sve ok,nemoj razmišljati o tim snovima,zaokupi se lijepim mislima o svojoj dječici,čitanjem knjige,gledanjem Tv 😘🤗😍,kaj se tiče tjedana izdržati ćete vi do kraja😘. Ljubim vas sve😘🤗😍.
Sortiraj odgovore
Najstariji