Barbaraaaaa😭😭😭😥kad ovako citam strasno! Ajde hvala bogu sve je iza tebe i smotuljak je tu, to je najbitnije 💙💙💙🎉veliki je Seabastian, kako se tako veliki skrivao u maloj maminoj busi.. Samo se ti snjofaj sa kiflicom lako za tablicu.. 😘😘
💙Bartol💙
Barbara stvarno veliki decko za onu tvoju malu busu 😁 Cestitam jos jednom..napatila si se al sad uzivancija!
Barbara ajmee 😫😫 al eto, sve je to prošlo, i nadam se da ćeš se što prije oporaviti. I da, stvarno veliki Sebastian za onako fit trudnicu 😁💙 uživajte i mazite se i odmorite se 😘😘😘 nek knjigovođa malo predahne, vidiš da su to sve tvrdoglave ljetnice i da neće van 😂
Barbara, strasan porod, svaka ti cast, gdje li je bio takav decko u onom skembuljku 😯?!?!
Sad se upoznavajte i polako, znamo mi da si ti tu negdje ❤️
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Barbara ajme stvarno te namučili baš mi žao. I ja sam na prvom porodu jako krvarila tak da znam da si slaba no brzo ćeš ti nadoć. Sebastian je baš pravi dečko!!! Sada je sve dobro jeli ste i mazite se i sad je samo vaš. Odmaraj i brzo će sve to proć.
Ljubimo vas Vid i ja 💕❤️
Dupličke 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jao Barbara bas mi je zao da si ste se toliko napatili😢😢😢
Zbilja, tko bi rekao nakon prognoza prijeteceg prijevremenog, tako niska i mala busa da slijedi maratonski porod tako velikog decka.. Ali hvala Bogu, sad je sve to iza vas 😊 Oporavljajte se, upoznajte i mazite 😍😍
Ljetne bebe sada imaju zabranu izlaska do utorka 😂, sto zbog tata i slavlja, sto da nam zapisnicarka dodje sebi malo😀😀 Al poznavajuci ove ljetnice to uopce nije problem, one same po sebi strajkaku s izlascima 😀😀
Evo napokon nase price!
Znaci puko vodenjak pod utakmicomdosla 1 prst, sljedeci pregled 3..pa 5,6, al dugo vec trajalo i dok.kaze da uzmem epi. Dok su dosli nakon sat i pol i pregleda me ja vec 10 tak da nije nis skoro djelovala sam me napatili boduc pod takvim jakim trudovima. I onda jos jedno 4 sata drip, drip… A i pr.toga dobila nest za otvaranje i pojacavali konstantno, ali smo zavrsili da mi muz gura glavu, jedna babica jednu nogu, ja drugu, druga njega ceka, a doktorica kleci pored mene i lezi na stomaku!!
Eto opasnosti ranijeg poroda i brzine sto je nisko!
Sivaki me sat vr.,povracala, tlak pao na 63 sa 30 i nesta, iskrvarila puno, dobila kateter, pune ruke infuzije i sranja..danas tek ustala.
Malisa je 3850 i 54! Nije htio jesti, uopce nije trazio samo spavao, al veceras smo uspjeli! 😊 Ponosna do neba! Valjda je bio i on izmucen!
E sad cu se polako vracat medju svoje duplicke i pokusat hvatat novosti da ne zanemarimo tablicu.. Nemojte zamjerit ak malo nestanemo treba nam vremena dok se snjusimo, al bit cemo iza coska uvijek! 💕
Hvala na čestitkama curke! Ljubimo vas sve!
Bejb, NellaM, Ivy, Ena….ma svima pusa od malog knjigovodje 😊💙
Ajme draga, baš mi je žao što si se toliko namučila, strašno, a i bome veliki i dug vaš mali čovjek 😘😘. Sad trebaš strpljenja i snage da se oporaviš, vjerojatno će trebati malo dulje ali doći će to sve na svoje. Papajte,mazite se i spavaj dok on spava,to puno znači,vjeruj mi,ja nisam pa mi se zakompliciralo kasnije al nećemo o tome☺️. 😘😘😍😍🤗🤗🤗🤗Ljubim vas😘😘😘😘😘
Jutro zenice.. ako koja ima iskustva, drugo dijete..
Znaci odem na wc, imam standard blijedo zuti iscjedak, medjutim, kad sam se obrisala bilo ga je dosta. Bas bas dosta i gust... jel moguce da je sluzni cep? S prvim malim mi je sluzni ispao ali prosaran krvlju. A ovdje krvi nije bilo. Sad citam na netu da u drugorotkinja i dalje ne mora biti prosaran krvlju, samo u prvorotkinja. Sta mislite? Mene malo trta ulovila 😯😯
Mamice busko mi je bas simpatican 😍 jos u prugicama 😊
Mladamama eto sta vise rec za te doktore 😠 ali ajde, bitno da je s bebicom sve u redu
Barbara zao mi je sto si se napatila. Ali znas i sama da se isplati kad vidis svoje zlato pored sebe. Zelim ti sto brzi oporavak 😘😘 nece bebe jos pa se ne sekiraj za evidenciju hahaha
04.07. Matija 💜
Jutro zenice.. ako koja ima iskustva, drugo dijete..
Znaci odem na wc, imam standard blijedo zuti iscjedak, medjutim, kad sam se obrisala bilo ga je dosta. Bas bas dosta i gust… jel moguce da je sluzni cep? S prvim malim mi je sluzni ispao ali prosaran krvlju. A ovdje krvi nije bilo. Sad citam na netu da u drugorotkinja i dalje ne mora biti prosaran krvlju, samo u prvorotkinja. Sta mislite? Mene malo trta ulovila 😯😯
Je moguce da je sluzni cep,ali nek te to ne brine,on zna ispadat tjednima prije poroda.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji