Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    14. Srpanj 2018. 11:10

baarbaraa29

Evo napokon nase price!
    Znaci puko vodenjak pod utakmicom dosla 1 prst, sljedeci pregled 3..pa 5,6, al dugo vec trajalo i dok.kaze da uzmem epi. Dok su dosli nakon sat i pol i pregleda me ja vec 10 tak da nije nis skoro djelovala sam me napatili boduc pod takvim jakim trudovima. I onda jos jedno 4 sata drip, drip… A i pr.toga dobila nest za otvaranje i pojacavali konstantno, ali smo zavrsili da mi muz gura glavu, jedna babica jednu nogu, ja drugu, druga njega ceka, a doktorica kleci pored mene i lezi na stomaku!!
    Eto opasnosti ranijeg poroda i brzine sto je nisko!
    Sivaki me sat vr.,povracala, tlak pao na 63 sa 30 i nesta, iskrvarila puno, dobila kateter, pune ruke infuzije i sranja..danas tek ustala.
    Malisa je 3850 i 54! Nije htio jesti, uopce nije trazio samo spavao, al veceras smo uspjeli! 😊 Ponosna do neba! Valjda je bio i on izmucen!
    E sad cu se polako vracat medju svoje duplicke i pokusat hvatat novosti da ne zanemarimo tablicu.. Nemojte zamjerit ak malo nestanemo treba nam vremena dok se snjusimo, al bit cemo iza coska uvijek! 💕
    Hvala na čestitkama curke! Ljubimo vas sve!
    Bejb, NellaM, Ivy, Ena….ma svima pusa od malog knjigovodje 😊💙

Draga moja stvarno si se namucila i bas mi je zao. Ali sad je to sve iza tebe. Buhtlica je tu. I uzivajte u svakom trenu. Nadam se da ti je vec bolje  i da si za koji dan kao nova. 
    Ljubim vas oboje 😘😘😘😘😘

💗Baby E💗

bejb23
    14. Srpanj 2018. 11:19

Natar, dobro si rekala ovo za dolazak svim bebama. Poslije ponedjeljka 😂 nemojte da pucate vodenjake usred utakmice. Ne budite kao Sebastian. Nije pustio ni mamu ni tatu da uzivaju u carobnom polufinalu. 😂

💗Baby E💗

SarahZg
    14. Srpanj 2018. 12:40

Hej. Ja se ispričavam šta Vam ovako upadam u temu. Pišem Vam iz zimskih beba. Vi već sve ovdje imate puno iskustva a ja bih trebala jednu malu uslugu ili savjet. Ako neka mamica može napisati po tjednima kad ide koji pregled i šta se pregledava ako nije problem. Naime ja sam trenutno u irskoj. I oni do 30 tjedna rade samo tri pregleda ultrazvuka i dva vađenja krvi. Jedno tek u 13 tjednu kao utvrđivanje trudnoće i tek sve kasnije poslije 24 tjedna  još jedan pregled.  Uz sve to dobila sam i jednu od gorih bolnica i apsolutno nikakve informacije. Zbog čega sve rješavam privatno. I preglede i uktrazvuke i vađenja krvi. Pa ako vam nije problema da mi napisetn šta i kako kroz tjedne do negdje 26 onda idem nazad u hrv pa će sve bit ok

wanttobemom
    14. Srpanj 2018. 14:07

Curee moje koje ste vec spremile svoje torbu za rodiliste. Jeste li kupovale jednokratne gacice i koje?  Frendica mi rekla Jessa u DM ali ni u jednom dm u Zg ne nađem. Svi mi nude one mrežaste. Kakve su one?

14. Srpanj 2018. 14:17

SarahZg baš sam išla pogledat u trudničku knjižicu jer ne mogu ja to sve zapamtiti. Ja sam do sada na pregled išla svaka 4 tjedna, od toga mi možda 2-3 puta nije ni radila uzv. Sa 20tt mi je rađena cervikometrija, 24tt pregled uzv svih organa, vena i slično djeteta, valjda taj anomaly scan, ne znam. 28tt uzv standardno samo bpd, težina i još su neke kratice koje ne znam što su, i piše posteljica sprijeda, vat uredna i morfologija ploda uredna. Zadnji put, 32tt uzet mi je samo bris za streptokok. Evo ne znam koliko sam bila od pomoći. I inače kažu da ni nema potrebe stalno raditi uzv ako je sve u redu. Sretno 🙂
    Wanttobemom ja sam uzela u bubamari mrežaste, mislim da je marka To To ili tako nekako, 5 kom 22.90kn

14. Srpanj 2018. 14:17

wanttobemom

Curee moje koje ste vec spremile svoje torbu za rodiliste. Jeste li kupovale jednokratne gacice i koje? Frendica mi rekla Jessa u DM ali ni u jednom dm u Zg ne nađem. Svi mi nude one mrežaste. Kakve su one?

Pa to i jesu jednokratne,te mrežaste..mislim da ni nema drugih..ima u ljekarni, jeftine su dosta,mislim da oko 12kn 5 kom u pakiranju,ja sam ih imala i super su mi bile 

SarahZg
    14. Srpanj 2018. 14:27

Cokica

SarahZg baš sam išla pogledat u trudničku knjižicu jer ne mogu ja to sve zapamtiti. Ja sam do sada na pregled išla svaka 4 tjedna, od toga mi možda 2-3 puta nije ni radila uzv. Sa 20tt mi je rađena cervikometrija, 24tt pregled uzv svih organa, vena i slično djeteta, valjda taj anomaly scan, ne znam. 28tt uzv standardno samo bpd, težina i još su neke kratice koje ne znam što su, i piše posteljica sprijeda, vat uredna i morfologija ploda uredna. Zadnji put, 32tt uzet mi je samo bris za streptokok. Evo ne znam koliko sam bila od pomoći. I inače kažu da ni nema potrebe stalno raditi uzv ako je sve u redu. Sretno 🙂
    Wanttobemom ja sam uzela u bubamari mrežaste, mislim da je marka To To ili tako nekako, 5 kom 22.90kn

Cokica

Hvala. Puno si mi pomogla. A prije 20og?

14. Srpanj 2018. 14:34

SarahZg

Cokica

Cokica

Hvala. Puno si mi pomogla. A prije 20og?

Sa 16tt standarda mjerenja, bpd, težina, meni je doduše i tada pogledala ja mislim malo organe, al žena ima ultranovi ultrazvuk, mislim da ga je baš taj dan i dobila. 11tt bpd, težina, vidi se nosna kost i mjerila je ja mislim nuhalni nabor. 

ivymicek
    14. Srpanj 2018. 14:34

Ena31

wanttobemom

Curee moje koje ste vec spremile svoje torbu za rodiliste. Jeste li kupovale jednokratne gacice i koje? Frendica mi rekla Jessa u DM ali ni u jednom dm u Zg ne nađem. Svi mi nude one mrežaste. Kakve su one?

Pa to i jesu jednokratne,te mrežaste..mislim da ni nema drugih..ima u ljekarni, jeftine su dosta,mislim da oko 12kn 5 kom u pakiranju,ja sam ih imala i super su mi bile

Slažem se s Enom puno bolje od tih jessa jer te znaju puknuti. Ove mrežaste drže ove ogromne uloške na svom mjestu 😊.
    Čitah vas i zaboravih 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

14. Srpanj 2018. 14:43

Ah da, što se tiče vađenja krvi i briseva, ne znam točno kad se što radi. Mi smo taman sve sve nalaze radili taman prije nego sam ostala trudna jer smo mislili da ćemo morati na mpo pa na kraju ostala trudna 😁 a to su bili brisevi na spolne bolesti i kompletna krvna slika, hormoni, štitnjača, baš sve. Nakon toga mi je moja ginekologica tek dala u 24tt ja mislim za ogtt i krvna slika. Prije toga sam slučajno bila i na sistematskom na poslu di su mi isto vadili krv i sve nalaze za štitnjaču.
    Eto opet se ja raspisala 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.