Znam da su te njihove mjere okvirne. Čudno mi je da moja ginekologica nije vidjela prije 2.tjedna da ima previše plodne vode.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Cure, super za preglede.. a te njihove mjere nisu pouzdane! Rekla mi je jedna cura da ak fulaju za mm dosta na kilazi pogrijese, a znamo da fulaju sigurno. Em se bebe micu, neke su nisko dosta i ne mogu tocno izmjeriti.
Mateya, je li ti rekla kolko ti je afi? Mislim da do 37tt je normalno od 8-18. Ja sam sad s 34tt imala afi 18.
26.8. Ivan 💙💙
Barbaraaa - cestitam od srca gustaj sad sa svojim malcem
Photoartgirl- ja za prst pa me stavila na strogo mirovanje ocito svaki doktor ima svoju dijagnozu
Mateya-predivna, da pocela si se otvarat ja sambisto za prst do ovoja glave al me stavilo na strogo mirovanje jer sam u 35om tjednu
Meni rekla da usporim, da lezim eventualno po kuci prosetati.. ali sjediti ni slucajno. Samo da izdrzim do 37.tjedna poslije nam svejedno kad cu se poroditi.
Cure, super za preglede.. a te njihove mjere nisu pouzdane! Rekla mi je jedna cura da ak fulaju za mm dosta na kilazi pogrijese, a znamo da fulaju sigurno. Em se bebe micu, neke su nisko dosta i ne mogu tocno izmjeriti.
Mateya, je li ti rekla kolko ti je afi? Mislim da do 37tt je normalno od 8-18. Ja sam sad s 34tt imala afi 18.
Afi mi je 28.Dosta je povišeno,ali razmišljam pozitivno. To nemora ništa značiti.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Evo i slikica za punih 39 tt 🐷
Lijepa buša se spustila il mi se čini?
💖 Nikol -12.08.2018💖
Lijepabuša se spustila il mi se čini?
Spustena je vec koji tjedan, ali sad je bas rekordno nisko.
Pravi busko! Dosta je nisko, spremna je bebica za izlAzak!
Mateya, ti si ionak u terminu, jedino valjda te mogu prije poroditi.. a dobro je kaj je do sad bilo dobro sve s plodnom vodom!
26.8. Ivan 💙💙
Pravi busko! Dosta je nisko, spremna je bebica za izlAzak!
Mateya, ti si ionak u terminu, jedino valjda te mogu prije poroditi.. a dobro je kaj je do sad bilo dobro sve s plodnom vodom!
Da istina. Vidjet ću kaj budu rekli za tjedan dana na pregledu.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Da se javim, bila sam na pregledu, kažu s bebom je sve super, okrenula se, ali ja imam dosta jaku upalu pa sam dobila tablete
Sortiraj odgovore
Najstariji