Ami super za pregled, i mene je zacudilo jucer kad je rekao 2900,al znamo da uzv moze i fulati
Mateya1993 super izgledas, odlicno je to za 37tj,njihove mjere nisu mjerodvne
Mladamama ipak ti odi na hitnu, pa ces biti mirna
Majda pozdrav tebi i Matiji 😘

Noemi onda imamo identican slucaj😂 takoder tako kod mene trudnoca savrsenstvo al s okretanjem nece i nece iako mene dr tjesi kao ima jos vremena do 37 tjedna i kaze lezanje bas ne pomaze, lijevi bok ili puno setnje i par puta u danu onako poza macke 😂😂al svakim danom su sanse sve manje za okret pa budemo vidjeli, drzim nam fige da se okrenu 🙏🤞🤞
Da, u istoj smo situaciji... i ja se molim da se okrene 🙏.. ovo za aktivnost i šetnju.. ne mogu biti aktivnija 😊 čak sam za prst otvorena od ovog tjedna valjda od stalnog hodanja.. pa dr rekao da se malo primirim 2 tjedna... pa od 37 mogu dalje sve aktivno.. Jel radiš te vježbe četveronoške?

Curke nikak da nađem vremena da se oglasim! 😆
Čestitam svim novim mamicama! 😍❤
Prekrasne bušice 😍
Mateja tvoj je baš narasto 😊
Nama je točno 5. dan otpao pupak. Sad još čekamo da otpadne krastica pa kupanac. Ne znam kak je vama ostalim mamicama ali meni su dani postali prekratki i toliko brzo prolaze da ne mogu vjerovati. Sutra imamo vec 2 tjedna. Imam dosta mlijeka ali moj sisavac izgleda više voli spavanje od sisanja i jako sporo siše pa smo počeli gubiti na kilaži. Prije par dana počela sam izdajati pa ga hranim na bočicu tako da mogu pratiti koliko pojede i stanje se popravilo. U ponedjeljak se opet važemo pa se nadam da smo prešli porođajnu težinu. Šaljemo puse! 😘😘😘

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Evo i nas sa pregleda,CT dobar,smekšano,lako prst do ovoja i glavice...i gljivicecijelu trudnoću ništa,ne znam od kud sad,dobila Canesten
U nedjelju opet
Idem čitati zaostatke
Znam da su te njihove mjere okvirne. Čudno mi je da moja ginekologica nije vidjela prije 2.tjedna da ima previše plodne vode.

💖 Nikol -12.08.2018💖
Cure, super za preglede.. a te njihove mjere nisu pouzdane! Rekla mi je jedna cura da ak fulaju za mm dosta na kilazi pogrijese, a znamo da fulaju sigurno. Em se bebe micu, neke su nisko dosta i ne mogu tocno izmjeriti.
Mateya, je li ti rekla kolko ti je afi? Mislim da do 37tt je normalno od 8-18. Ja sam sad s 34tt imala afi 18.

26.8. Ivan 💙💙
Barbaraaa - cestitam od srca gustaj sad sa svojim malcem
Photoartgirl- ja za prst pa me stavila na strogo mirovanje ocito svaki doktor ima svoju dijagnozu
Mateya-predivna, da pocela si se otvarat ja sambisto za prst do ovoja glave al me stavilo na strogo mirovanje jer sam u 35om tjednu
Meni rekla da usporim, da lezim eventualno po kuci prosetati.. ali sjediti ni slucajno. Samo da izdrzim do 37.tjedna poslije nam svejedno kad cu se poroditi.

Cure, super za preglede.. a te njihove mjere nisu pouzdane! Rekla mi je jedna cura da ak fulaju za mm dosta na kilazi pogrijese, a znamo da fulaju sigurno. Em se bebe micu, neke su nisko dosta i ne mogu tocno izmjeriti.
Mateya, je li ti rekla kolko ti je afi? Mislim da do 37tt je normalno od 8-18. Ja sam sad s 34tt imala afi 18.
Afi mi je 28.Dosta je povišeno,ali razmišljam pozitivno. To nemora ništa značiti.

💖 Nikol -12.08.2018💖
Evo i slikica za punih 39 tt 🐷
Lijepa buša se spustila il mi se čini?

💖 Nikol -12.08.2018💖
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji