Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    06. Lipanj 2018. 14:37

Pahuljice cestitam od srca, brzi oporavak ti zelim 🤗
    Mia 😍

All of God’s grace in one tiny face 💟

• mandrina
    06. Lipanj 2018. 14:37

Beyla

Evo da se predbilježim - termin 10.7. stiže Aron :)

Inače, ušla sam u 36.tjedan, prilažem sličku.
    Bebač je 2,4kg
    bili smo jučer na pregledu, uputili me da kontroliram tlak jer sam ful otečena i nabubrila sam skroz (vaga pokazuje +24) a do prije 3 tjedna sam bila na +15 s time da dost manje jedem jer nemrem :(
    Ako imate kakav prijedlog za prirodni diuretik - molila bih :)

Čestitke svim mamama i bebama unazad nekoliko dana :*
    Odbrojavamo za nove woohoo

Meni je mojadr rekla da se vecina biljnih smije, ali u opreznim količinama, i preporučila čaj od bazge. ja ga pijem ohlađen i nezaslađen, umjesto vode

• Mia789
    06. Lipanj 2018. 14:39

Hvala vam curke:) 
    Confused, tako sam i ja rekla da mi je dobar datum 6.6., ali ocito mene moja nije cula (osim ako se ne predomisli do ponoci🙈😂) 
    Ivy, drzimo fige kumici sutra i prenesi nam ful izvjestaj❤

• NellaM
    06. Lipanj 2018. 14:40

Mia jako si zgodna trudnica, i preslatka je ta busa 😍
    Beyla mi imamo termin u dan 🤗 I isto čekamo dečka, Al nemamo još ime 😆  I mislim da smo malo veći jer je na prošlom pregledu bio skoro ko tvoj sad 😂 Sutra imamo dejt pa ćemo vidjet 😍 A nekih pametnih prijedloga nemam 😕

6xmama
    06. Lipanj 2018. 14:46

Beyla, lijepi busko ❤️. Pij caj od koprive, to smijes, a on ti je diuretik... Ja ga pijem cijelo vrijeme samo zbog eserihije. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    06. Lipanj 2018. 14:53

Pahuljice, cestitam 😁😁😁😁 brz oporavak ti zelim! Uzivaj s malim princem, nek bude zdrava i vesela beba 😍😍
    Mia,  zgodna i fit trudnica 😁
    Beyla, lijepi busko.... fakat puno vode se nakupilo... moja frendica je isto tak natukla kile u zadnje tjedne, 10 kila vode... pri porodu je 17kg otislo. Splasnulo je. Imala je 65 u startu, na porodu 92. 

26.8. Ivan 💙💙

franovamamita
    06. Lipanj 2018. 14:56

beyla sladak buso skroz 😍 a diuretik nemam pojma sta se sve smije osim caja od koprive

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    06. Lipanj 2018. 14:58

6xmama

Beyla, lijepi busko ❤️. Pij caj od koprive, to smijes, a on ti je diuretik… Ja ga pijem cijelo vrijeme samo zbog eserihije.

Beyla potpisujem..probaj s koprivom,nju smiješ...i ja ju povremeno pijem 😊 

Lijepa ti je bušica 😍 termini nam jako blizu 😁

• Beyla
    06. Lipanj 2018. 14:59

NellaM

Mia jako si zgodna trudnica, i preslatka je ta busa 😍
    Beylami imamo termin u dan 🤗 I isto čekamo dečka, Al nemamo još ime 😆 I mislim da smo malo veći jer je na prošlom pregledu bio skoro ko tvoj sad 😂 Sutra imamo dejt pa ćemo vidjet 😍 A nekih pametnih prijedloga nemam 😕

Opa!  Onda se pratimo kak napredujemo :) htjela bih do 1.7.izdržati a onda nek dodje kad god :D 

Hvaaaala na savjetima i lijepim riječima, probat ću s koprivom i bazgom :D  javim dojmove :)  

Mya
    06. Lipanj 2018. 15:10

Pahuljica čestitam od srca,a tebi sto brzi oporavak😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.