Ena predivni ste 😍
Bebe stizuui punom parom , go go go ❤️❤️❤️❤️❤️
Ja cekam pregled il kaj vec 😂 ljuta sam i nervozna i nikakva danas 🤷🏻♀️
To ti je stres i strah od pregleda. Sve će biti ok! Pozitivno vibram
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Drugo dijete od prvog odlaska na wc ("truda") do izlaska bebe 2h i 40 min 😂. A bila sam kao i s pvim 1-2 prsta otvorena 😂. Govorila mi je doktorica kao i sada kada krene idite u bolnicu odmah 😂
Vrhunski 👌
Mladamamica super sta cete pokusat prirodno,sta je Ivy rekla zaposli dragoga i odradila si pola posla vec 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ena predivni ste oboje 😍😍😍 Mihael slatka mala štruca, 😍🤗🤗
Noemi prava si zgodnica 🤩🤩🤩
Mladamamica super da na kraju neće biti carski već prirodno 😊
6xmama bitno da se ta beštija otkrila i da je sve ostalo ok i sad ce se to sanirati. Bit će to sve ok ne brini 😊
Meni sad došla patronažna doma u posjetu pa smo si popričale nekih 40 minuta o svemu i tak. Draga cura. Opet će doć posjetit nas dan nakon izlaska iz bolnice.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Cure, od jucer navecer me steze/boli lijevo od pupka i tvrdo je. Mali mi bas nije aktivan od jutra, jucer je bio. Jel moguce da on to tak slozil pa mi je zato tvrdo? Na desnu stranu je mekano.
mojoj maloj je glava desno od pupka i nekad me gura sa njom pa je tvrdo, noge su joj s druge strane pa bude mekse
Pojela sam 3 napolitanke, legla na bok i poceo party 😊😊😊 to on mene malo zeza 😇😇 inace je od jutra lud, al mozda se umorio jer je jucer bio ko na baterije 😎 a ovo oko pupka sam dirala, al dalje je tak. Pise da je moguce i zbog probave, a nisam bila jucer ni danas. Tocno moram poslije sladoled pojesti 🤣🤣🤣
Mladamamica, bas mi je drago...ipak bude prirodno na kraju! Sad cim vise hodaj, mozda bude prije petka....
Znaci, Ivy, Confused, J@m@, Mladamamica su na redu polako...😁
26.8. Ivan 💙💙
Ena prekrasni ste!!❤️❤️❤️
Cokica nadam se da ti vise ne budu priuštili takve stresove. Mladamamica super da ti hoce tak sve lijepo objasniti i ne siliti. Daju ti sigurnost i to je ono sto bi nam svima poželjela. A to je samo human i normalan pristup. Btw samo da kažem da i ja imam astmu a dali su mi drip. Neznam jel zbog dripa kod tebe izbjegavaju indukciju? Tko bi ih vise znao. IPahuljice nadam se da je sve ok. Ja isto nekak imam osjecaj da se tijelo naveliko priprema iako je jos rano. Bole križa, prepon, rastavljam se, ali neka😀😀😀 Samo nek pričeka bar jos 3 tjedna.
Cure, od jucer navecer me steze/boli lijevo od pupka i tvrdo je. Mali mi bas nije aktivan od jutra, jucer je bio. Jel moguce da on to tak slozil pa mi je zato tvrdo? Na desnu stranu je mekano.
mojoj maloj je glava desno od pupka i nekad me gura sa njom pa je tvrdo, noge su joj s druge strane pa bude mekse
Moj je okrenuti na zadak, osjecam da se jos nije okrenuo kad me stalno roka dolje 🤣 mjehur obozava 🤣🤣
Mina, to te malecka podsjeca da bzvz brines... isto kak i mene moj 😁 prefriganci mali 😍😍
26.8. Ivan 💙💙
Noemi super izgledaš! Marija29 meni se beba tak nabije u jednu stranu da stvarno zna nelagodno bolit. Mina i meni zna nekad totalno ludovati jedan dan, pa se onda skroz umiri. Neznam jesam kog zaboravila. Curke u finalu samo hrabro i nek bude sve Kak si želite! 😘😘
Moj je okrenuti na zadak, osjecam da se jos nije okrenuo kad me stalno roka dolje 🤣 mjehur obozava 🤣🤣
Mina, to te malecka podsjeca da bzvz brines… isto kak i mene moj 😁 prefriganci mali 😍😍
Ajme kad krene trčat po mjehuru!! Onak, moram na wc u roku odmah, nema šanse trpit, odem, a ono 3 kapi, doslovno.
Već sam joj obećala da bu usisavanje nedjeljom oko 8 kad bu nakon izlaska
Noemi zgodna trudnica sa divnom busicom! 😍
Mladamamica odlične vijesti, sad sto kaže Ivy Šetskanje i u petak po svoj smotuljak 😃❤️
Cokica te obiteljske znaju bit bas uffff.. Al samo ti ignore koliko god možeš i nek ste ti i beba dobro i zadovoljne❤️
Ne znam tko je pitao, meni jako često, pogotovo kad se premorim on nekako nabije ne znam valjda guzicom na desnoj strani ubija od pritiska a lijeva ko prazna 😆 E da, moj nebo je isto relativno miran, rijetko bas da ima party a nerijetko ga moram poticat da se javi 😬
Ajmeee pa ovo je postalo bas za pravo❤️💙❤️💙🎉🤗🤗
Ivy sretno i kumici ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji