U biti vec i sad sam u plusu, u zadnjoj trudnoci sam sa 25 tjedana bila otvorena skroz do ovoja i bebe... Mozda ti Utrici zbilja i koriste nečem...Vidjet cemo drugi cetvrtak... Mozda i naraste kad steram eserihiju s njega 😁.
Barbara, bome sam i mislila da bu gori nalaz, da bu reko da je skroz otvoreno.
Pharma, moji su svi u vreci spavali, ovaj malac od 2,5 god jos uvijek, al tek kad su bili vec veci pa su se stalno raskrivali po noci.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mamice jel vi planirate koristiti vreću za spavanje?
s prvim nisam koristila,a imali dvije dobili na poklon...mislim da necu ni sada..dobra je to stvar ubiti, ali kad si ja zamislim ds me netko tak zatvori obuce aaaaaaa uzas 😂😂😂😂😂volim biti komotna i slobodna 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Bojana super za pregled a i dogovor kod anesteziologa onda će vjerojatno bitk po želji 😊.
6xmama neka je cerviks tu i neka se drži bez obzira na beštiju! Neka on tebe pogleda i za 8 dana barem buš mirnija. Lijepo idalje kao i sada a pica je još dobra kad drži 😂.
Moji spavaju u vrećama po zimi jer su vrtilice na roštilju i ne mogu biti pokriveni ni 5 minuta. Sada je već teško naći za malog diva vreću 😂. Za ovog malca ne znam, dobila sam jednu ljetnu vreću ali mi se čini da nam za sada neće trebati.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
6xmama, super za Mr.C, a eserihije ces se rijesiti, samo pozitivan stav dalje 😁
Mladamamica, vjerujem ti da te strah, al samo misli na to da ces uskoro drzati svoje zlato u rukama.
Mandrina, mestri su koma. Nas je trebao za centralno doci u ponedjeljak, cijevi i sve je doma, a njega nema. A jos treba onda farbati, a htjela bi da je do kraja mjeseca sve gotovo.

26.8. Ivan 💙💙
Cestitam Pahuljice , bravo mladamamica drzim srecke u petak ❤️❤️
Evo rezime danasnjeg dana , posto mi je sa 1.06 nastupio otkaz danas sam morala sve papire rijesit i jedva sam to sve obavila , ljuta sam bila ko ris na sve oko sebe ..pa radi moje nervoze otkucaji na ctg-u skakali do 200 , pa su me skoro ostavili al smo ponovili ctg koj je bio skolski ..samo vaginalni pregled mi je doktorica radila , zatvorena sam , glavica priljubljena na ulazu zdjelice , sutra idem vadit krvnu sliku i na ekg , u petak idem anesteziologu pa na uzv i na ctg :)
Ajde, drago mi je da je na kraju ispalo dobro! U petak cete onda datum dogovoriti ili?

26.8. Ivan 💙💙
Ja mislim da sad po ljeti necu koristiti vrecu jer nisu jako nemirni tih prvih mjesec-dva, a za jesen budem

Bila sveki u Grckoj, donijela rahatlokume. Ubila sam se sad u njima. Kad mi mala krene plesat u trbuhu, bit ce tulum do jutra😂😂😂😂💃
Ja ih smrznem pa su mi zakoooon jer se slatkoca manje osjeti😋😋😋😋

6xmama super za cerviks 😉
Pahuljice cekamo pricu s poroda.
Ena nadam se da si bolje 🙂
Kod mene sve stalo,cak ni sad nakon setnje nema bolova,samo pritisak doli i opet ispa komadic sluznog cepa i pojacan mi sluzavi prozirni iscjedak cili dan...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
6xmama pa s obzirom na sve, super vijesti danas, još će to bit sve ooodlično
Marijaa29 mi stvarno sve isto 😂 jedino evo nama su danas uspjeli završiti centralno, a bilo me strah da će se razvuć i na idući tjedan. I sad gletanje i farbanje. A htjeli smo to sve riješiti do kraja 5.mjeseca
Ostalo nisam niš popamtila
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji