Cestitam Pahuljice , bravo mladamamica drzim srecke u petak ❤️❤️
Evo rezime danasnjeg dana , posto mi je sa 1.06 nastupio otkaz danas sam morala sve papire rijesit i jedva sam to sve obavila , ljuta sam bila ko ris na sve oko sebe ..pa radi moje nervoze otkucaji na ctg-u skakali do 200 , pa su me skoro ostavili al smo ponovili ctg koj je bio skolski ..samo vaginalni pregled mi je doktorica radila , zatvorena sam , glavica priljubljena na ulazu zdjelice , sutra idem vadit krvnu sliku i na ekg , u petak idem anesteziologu pa na uzv i na ctg :)
Ajde, drago mi je da je na kraju ispalo dobro! U petak cete onda datum dogovoriti ili?
26.8. Ivan 💙💙
Ja mislim da sad po ljeti necu koristiti vrecu jer nisu jako nemirni tih prvih mjesec-dva, a za jesen budem
Bila sveki u Grckoj, donijela rahatlokume. Ubila sam se sad u njima. Kad mi mala krene plesat u trbuhu, bit ce tulum do jutra😂😂😂😂💃
Ja ih smrznem pa su mi zakoooon jer se slatkoca manje osjeti😋😋😋😋
6xmama super za cerviks 😉
Pahuljice cekamo pricu s poroda.
Ena nadam se da si bolje 🙂
Kod mene sve stalo,cak ni sad nakon setnje nema bolova,samo pritisak doli i opet ispa komadic sluznog cepa i pojacan mi sluzavi prozirni iscjedak cili dan...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
6xmama pa s obzirom na sve, super vijesti danas, još će to bit sve ooodlično
Marijaa29 mi stvarno sve isto 😂 jedino evo nama su danas uspjeli završiti centralno, a bilo me strah da će se razvuć i na idući tjedan. I sad gletanje i farbanje. A htjeli smo to sve riješiti do kraja 5.mjeseca
Ostalo nisam niš popamtila
Beyla, pharmamma i još par smo bas dan za danom 🤗 Bas je uzbuđenje pratit sad ovo sve, mene nema obično popodne na mobu i kad dođem stavim malu u krpe i s gustom popratim zbivanja na klokanici 😃
Proud bravo za vas dva, mislim da vas dečki doma ne mogu dočekati 😃
E Barbara bome ću zapamtit taj tvoj miks, sad je dobra faza Al inače znam imat bas muke sa stolicom 😆 Joj ne želim ti bit dosadna, Al samo kako je tata danas?
Ami ja u prvoj trudnoći nis od žgaravica a ona se rodila sa crnom, gustom kosom neopisivo nešto, svi zavirivali samo 😄
6xmama sve u svemu neloš nalaz, još će to do kraja I narast 🤗 a super da ideš opet za tjedan pa ćeš bit još mirnija..i super za kile 👍🏼🤗
Vreću koristimo i sad, 3god ima jer nema šanse da
ostane pol sata pokrivena a ne volim pregrijavati sobu kad spava.. i za malenog ću samo ne na početku, i naravno ako se on slozi 😂
Cure s radovima sretno! 🤞🏻
😆 NellaM samo ti pisi, ali pronadji tocan omjer. Ili cu ja iskopat na netu!
Dosta je ruzno je za popit, ali eto djeluje 🤭
A zerkicu mu bolje, al kaze da je duplo gorje neg 1.op.A ja bila uvjerena da ce bit lakse kad zatvore, zasiju 😖 iako kaze rekao mu da opet nije do kraja, necu vam bas gadit s detaljima zasto, ali da ce samo obrast ili kak se vec kaze. Zatvorit.
Ovdje je sad uzbudljivije nego u nekoj seriji! 🙂
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
https://m.facebook.com/groups/1129696563834697?ref=m_notif¬if_t=group_comment evo nella
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji