Pahuljice cestitam od srca! Javi dojmove kad malo dodjes sebi!
Noemi Mia Beyla trbice su 😍
Curke u terminu drzite se! Ja jedva cekam da prodju ova dva mjeseca vrucine i iscekivanja... a sad ce se vuuuuc...
Hej curke! Danas nisam puno upratila, samo da su Ena i Miha divni!
Pahuljice iskrene cestitke!
Mi se druskamo od jutra, super je mali, izgubio samo 90g do danas, mama je obavila toalet, tako da kako stvari stoje, nema zapreka da sutra idemo kuci.
Svim okruglucama puse saljemo, sretno na pregledima tko jos ima danas ili sutra!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mia 😍😍😍😍 wow... Beyla 😍😍😍... Ajme pa kaj doktor veli za tak puno vode.. ti buš.se doslovno prepolovila kad rodiš.
Bušeki su vam i jednoj i drugoj divni.
Ništa Confused mantramo za 07.06. a mia još stigneš 😂...
Javljam kako kumica napreduje
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Draga Pahuljice , čestitke na malenom princu :) želim ti brz oporavak :) Noemi, Beyla , i MIA prelijepi trbuščići 😍😍😍 ja sam do sad vec dobila 17 kg , sa tim da sam prvih 15 dobila do 25 tjedana trudnoće , a evo zadnja DVa sam dobila sad kroz 5 tjedana , odnosno sad sam 30. Najveći poriv za hranom i neizdržive gladi su bile na početku jer sam odmah bacila cigarete čim sam saznala da sam trudna i evo stvarno , prvih 9-10 kg je došlo bas iz tog razloga . Ginekolog me upozorava da je to previše , i da će radi toga mi biti teži porod ? A ja samo slegnem ramenima i nadam se da je u krivu 😂😂 vidjet ćemo sto će sutra reci .
21.08.💞🎀
Hej curke! Danas nisam puno upratila, samo da su Ena i Miha divni!
Pahuljice iskrene cestitke!
Mi se druskamo od jutra, super je mali, izgubio samo 90g do danas, mama je obavila toalet, tako da kako stvari stoje, nema zapreka da sutra idemo kuci.
Svim okruglucama puse saljemo, sretno na pregledima tko jos ima danas ili sutra!
Bravo aleksandar i mama!!!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pahuljice dobrodoslica maloj Pahuljici i cestitke mami, ali i tati! 👪💙
Mia ti ne izgledas uopce kao pred porod! Wow! Zgodna mama!!
Beyla pribiljezena ✔️😉
I za proterusu.. Jednom sam popila taj miks jer otklanja migrenu. Osla glavobolja, ali dosla sracka 🙊 Znaci sjedis na wcu BEZ napora, a ono samo tece 😂🤭
Limun, sol i voda. Potrazi na netu, ne znam sad omjere. Tipa pola zlicice soli, pola limuna u 2dcl vode il tak nest. Mislim nije to prvotna namjera, ali je u tvom slucaju pozeljna nuspojava, a nisu nikakvi divlji sastojci da kao trudnica nebi smjela.
Franova jesi probala novi madrac?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Pahuljice - iskrene cestitke!!! 🎉🎉🎉 Tebi brz oporavak, a malenom princu sretno djetinjstvo i dug i lijep zivot zelim!! 😗😗😗
Prekrasne ste trudnice! 😍
Proudy - svaka cast, drzim fige da sutra idete doma, ipak je tamo ljepse 😀
Pahuljica čestitkee!!! 🤗🤗Ti si mi dala nadu da mi se bebac nece rodit potpuno celav 😂 jer meni od zgaravice ni Z zasada 😋😋
Btw jel ovo samo pisonje stizu 😂😂😘
Mia bas si slatka😍 Beyla takoder samo neka busice rastu!
Mamica ako se ti osjecas da mozes, mogli bi se zapicit bas to kao sta kazu cure rodiliste u Ri je blizu.
💙Bartol💙
Ena i Mihael 😍😍😍😍😍 presladak decko 💙, uzivajte!!!
Pahuljice, cestitam!! 🎉🎉 Zao mi je da je porod bio tezak na kraju, sad se oporavljaj i uzivaj s bebicom😍😍😍❤️
Noemi, Mia kakve manekenke 👌🏼😍😍, Beyla bude ta voda otisla.. Buse su vam 😍😍😍
Proudy 👌🏼, jos malo pa se i doma ide.. Odlicno! Lajkam i smjestaj i uvijete u Petrovoj 👍
6xmama, cekam i nadam se dobrim vijestima 🤞🏽🤞🏽🤞🏽
Buduce 🍿🍿🍿 cekamo vas ☺️☺️, zelim vam svima sto jednostavnije i bezbolnije porode 😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji