Klokanice da se javim, jucer u 20.43 je stigla moja ljubav u obliku deckica sa divnom crnom kosicom(bez zgaraviceu t!😁) i 3670g
Imali smo super start al na kraju je ispao jako naporan porod😣😥 jos uvijek dolazim sebi pa budem vam usput sve pricala, inace mali je predivan, rekle sestre cica ko mala pirana😂 i zahvalna bebica stvarno😍😍😍
Čestitam 😘😘💙💙 brz oporavak i dobrodošlica još jednom dečku 💙💙
Mamica1985 mislim da možeš normalno na more, čak i da će ti to super bit. A ako zagusti, Rijeka je blizu a svi nam hvale rodilište 😂 mi smo mislili na Rab taj vikend, al ja ću bit 32tt tada.
pahuljica cestitam drago mi je da ste dobro oba dvoje,mazite se iuzivaj u svom smotuljku 😙😙😙cekamo detaljniji izvjestaj ☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Klokanice da se javim, jucer u 20.43 je stigla moja ljubav u obliku deckica sa divnom crnom kosicom(bez zgaraviceu t!😁) i 3670g
Imali smo super start al na kraju je ispao jako naporan porod😣😥 jos uvijek dolazim sebi pa budem vam usput sve pricala, inace mali je predivan, rekle sestre cica ko mala pirana😂 i zahvalna bebica stvarno😍😍😍
Pahuljice čestitam vam od srca!!! Ma bitno da je to iza vas... I da sada cikite i mazite i pazite se...
Jedva čekamo izvješće i ako si za i slikicu 😊.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Btw bravo mama sigurmo si to vrhunski odradila
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pahuljice, čestitke na dečkiću, bitno da ste dobro 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉.
Malac, dobro dosao na ovaj svijet! 🎂
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ivy moja, sretno kumici, a ja i ti bi fakat mogle zajedno😁 iako je se ja nadam da se taj jedan prst brzo promijeni i sve krene puno prije. Kada si ti opet na pregledu?
Nadam se da je Pahuljica s bebicom i uziva🤗
Mladamamica, super sto ce pokusati bez carskog, drzim fige da uspije:)
6xmama, nadam se da ce cerviks danas biti pod kontrolom i da te nece previse zezati, a za bakteriju dobro da si radila bris. Sad u napad i da je se rijesis cim prije:)
Ostale curke koje imaju preglede, sretno!
Ako sam kog zaboravila, sorry, pamcenje mk nije jaca strana zadnjih dana😂
Ja opet u ponedjeljak na kontrolu, naravno ako ne krene prije 😂. Ti? Kak ti je bilo u TA? Jesi dugo čekala?
Kumica je u panici a ja tješim. Ljuta je na mene jer sam joj jučer rekla zamisli da si otvorena 6 cm 😂.
Ok je bilo u TA, sve skupa s cekanjem i svime je trajalo oko sat i pola. Pregledala me neka plava doktorica, ne znam ime jer su mi papiri ostali dolje u autu, kad ih uzmem pa ti javim. Ok je bila, ali mi bilo cudno jer su danas kao dezurni Zudenigo i Prka, a niti jednog nije bilo. U ponedjeljak ti je Pavlovic, cula sam da je on super:)
Ma kumica ce super proci, 6 cm je na pola puta. Sta kaze, kako joj napreduje? :)
Daj i mene tako zacopraj za utorak barem ako ne prije😂
Kaže mi kumica da je Zudenigo na GO pa je sva bila sretna zbog doktorice. Sutra je naručena u 6 ujutro a ja mantram da joj krene samo po noći 😂 (ali joj nisam rekla 😂). Evo mia copram ali ne pali pod pritoskom 😝
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Confused, kako si?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Čestitam draga 😘😘😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji