Cestitam Pahuljice , bravo mladamamica drzim srecke u petak ❤️❤️
Evo rezime danasnjeg dana , posto mi je sa 1.06 nastupio otkaz danas sam morala sve papire rijesit i jedva sam to sve obavila , ljuta sam bila ko ris na sve oko sebe ..pa radi moje nervoze otkucaji na ctg-u skakali do 200 , pa su me skoro ostavili al smo ponovili ctg koj je bio skolski ..samo vaginalni pregled mi je doktorica radila , zatvorena sam , glavica priljubljena na ulazu zdjelice , sutra idem vadit krvnu sliku i na ekg , u petak idem anesteziologu pa na uzv i na ctg :)
Cestitam Pahuljice , bravo mladamamica drzim srecke u petak ❤️❤️
Evo rezime danasnjeg dana , posto mi je sa 1.06 nastupio otkaz danas sam morala sve papire rijesit i jedva sam to sve obavila , ljuta sam bila ko ris na sve oko sebe ..pa radi moje nervoze otkucaji na ctg-u skakali do 200 , pa su me skoro ostavili al smo ponovili ctg koj je bio skolski ..samo vaginalni pregled mi je doktorica radila , zatvorena sam , glavica priljubljena na ulazu zdjelice , sutra idem vadit krvnu sliku i na ekg , u petak idem anesteziologu pa na uzv i na ctg :)
Kad je carski?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Neko je pitao za astmu al sam zaboravila ko 🤔 nije problem u dripu nego u gelu ili tableticama za rodnicu tj. Hormonu koji se u njemu nalazi ..
Proudy bravo vas 2 ste ekspresni skroz 😙
Pauhuljice cestitaaaam i brz oporavak cekamo detalje 😙
Ne znam sta je vise bilo nemojte zamjerit al sam sva zbunjena pocela me sad panika hvatat 🙄
Neko je pitao za astmu al sam zaboravila ko 🤔 nije problem u dripu nego u gelu ili tableticama za rodnicu tj. Hormonu koji se u njemu nalazi ..
Proudy bravo vas 2 ste ekspresni skroz 😙
Pauhuljicecestitaaaam i brz oporavak cekamo detalje 😙
Ne znam sta je vise bilo nemojte zamjerit al sam sva zbunjena pocela me sad panika hvatat 🙄
Mladamamica samo hrabro. Mlada si i ići će to. Što si više opuštena to tijelo više surađuje. Samo diši i tvoje malo će brzo biti u tvom zagrljaju...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pahuljice čestitam 🎉🎉❤️❤️❤️🎉🎉😘😘
Brz oporavak želim!!!
MIA prekrasna trudnica!!!!
Beyla slatki trbuh. Bude otišla ta voda. Ja se sjećam da sam izmokravala ogromne količine i pitala se otkud toliko a uopće nisam bila nešto vidno natečena. Bojana pošteno si bila nervozna, Ajde glavno da je sve ok proslo. Mladamamica normalno je da si nervozna. Kako kaze Ivy probaj se sto vise opustiti . Psiha radi čuda. I moze ubrzati i olakšati porod.
Evo mene, cure!
Grlic 22,7 mm(bil je 25 prije 2 tjedna) - znaci u biti tu negde, unutarnje usce Y... Dobila Cefixim pit 2 tjedna za eserihiju, utrici dalje, lezanje dalje i za 8 dana opet doc izmjerit grlic... Prvo je reko za 2 tjedna, al ide na neki godisnji onaj tamo tjedan, pa zato iduci opet mjerenje.
Veli dr, za vas je to jos i prihvatljivo... Ono valjda vec je to razmontirana pica i te fore 😂. Ja sretna cim me nije poslal u bolnicu, to mi je vec olaksanje.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama drago mi je da te nisu ostavili,biti ce to sve ok😉 ja sam danas strgana,glava me bolila,sad ne znam jel me vise ona lupa ili te kontr.pa wc stalno,dan uzasan
E da, dobila pol kile u 3 tjedna 😳.. Ukupno +4,5...ova trudnoca bu izgleda rekordna kod mene sa najmamje dobivenih kila
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama svaka cast na pozitivnom stavu i cim dr. Kaze da je to prihvatljivo i ne salje i bolnicu to je super, svaki dan puno znači. Drzim fige🤞😘
💙Bartol💙
Evo mene, cure!
Grlic 22,7 mm(bil je 25 prije 2 tjedna) - znaci u biti tu negde, unutarnje usce Y… Dobila Cefixim pit 2 tjedna za eserihiju, utrici dalje, lezanje dalje i za 8 dana opet doc izmjerit grlic… Prvo je reko za 2 tjedna, al ide na neki godisnji onaj tamo tjedan, pa zato iduci opet mjerenje.
Veli dr, za vas je to jos i prihvatljivo… Ono valjda vec je to razmontirana pica i te fore 😂. Ja sretna cim me nije poslal u bolnicu, to mi je vec olaksanje.
Ajde super!! Sad jos nek se ta bestija povuce i bit ce to 👌!
Vjerujem ti da si sretna samo da ne ides u bolnicu, doma je sve lakse.. 😉😊😊😙
Ja sutra popodne provjeravam stanje svog cerviksa 😓😦🙁
Sortiraj odgovore
Najstariji