Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    06. Lipanj 2018. 12:56

mandrina

Marijaa29

Cure, od jucer navecer me steze/boli lijevo od pupka i tvrdo je. Mali mi bas nije aktivan od jutra, jucer je bio. Jel moguce da on to tak slozil pa mi je zato tvrdo? Na desnu stranu je mekano.

mojoj maloj je glava desno od pupka i nekad me gura sa njom pa je tvrdo, noge su joj s druge strane pa bude mekse

Moj je okrenuti na zadak, osjecam da se jos nije okrenuo kad me stalno roka dolje 🤣 mjehur obozava 🤣🤣
    Mina, to te malecka podsjeca da bzvz brines... isto kak i mene moj 😁 prefriganci mali 😍😍

26.8. Ivan 💙💙

Yvone
    06. Lipanj 2018. 12:59

Noemi super izgledaš! Marija29 meni se beba tak nabije u jednu stranu da stvarno zna nelagodno bolit. Mina i meni zna nekad totalno ludovati jedan dan, pa se onda skroz umiri. Neznam jesam kog zaboravila. Curke u finalu samo hrabro i nek bude sve Kak si želite! 😘😘  

• mandrina
    06. Lipanj 2018. 13:00

Marijaa29

Moj je okrenuti na zadak, osjecam da se jos nije okrenuo kad me stalno roka dolje 🤣 mjehur obozava 🤣🤣
    Mina, to te malecka podsjeca da bzvz brines… isto kak i mene moj 😁 prefriganci mali 😍😍

Ajme kad krene trčat po mjehuru!! Onak, moram na wc u roku odmah, nema šanse trpit, odem, a ono 3 kapi, doslovno.
    Već sam joj obećala da bu usisavanje nedjeljom oko 8 kad bu nakon izlaska

• NellaM
    06. Lipanj 2018. 13:13

Noemi zgodna trudnica sa divnom busicom! 😍
    Mladamamica odlične vijesti, sad sto kaže Ivy Šetskanje i u petak po svoj smotuljak 😃❤️
    Cokica te obiteljske znaju bit bas uffff.. Al samo ti ignore koliko god možeš i nek ste ti i beba dobro i zadovoljne❤️
    Ne znam tko je pitao, meni jako često, pogotovo kad se premorim on nekako nabije ne znam valjda guzicom na desnoj strani ubija od pritiska a lijeva ko prazna 😆 E da, moj nebo je isto relativno miran, rijetko bas da ima party a nerijetko ga moram poticat da se javi 😬 
    Ajmeee pa ovo je postalo bas za pravo❤️💙❤️💙🎉🤗🤗 
    Ivy sretno i kumici ❤️

06. Lipanj 2018. 13:17

Hvala vam cure 😘😘😘 sad me i glava počela bolit od tog živciranja. Nešto mi došao u stan nono pa sam mu rekla da ništa ne priča, da nisam dobro i da beba luduje. Pa je samo rekao nek se ne uzrujavam i otišao. A muž otišao na posao i rekao ako bude radio probleme da ga zovem pa će čut svoje. Tako da za sad, radovi se nastavljaju i nadam se da će danas završit, mislim da su i oni sad ubrzali. 
    A sad jadan pas sve pokupi, samo se izderem na njega čim počne i on zezat 😂
    Mladamamica sretno i nadam se da će ipak sve proć prirodno i što manje bolno 🙂😘
    I ajmo dalje, šta je ovo, danas nema niti jedna bebica? 😁😂

Marijaa30
    06. Lipanj 2018. 13:19

mandrina

Marijaa29

Mina, to te malecka podsjeca da bzvz brines… isto kak i mene moj 😁 prefriganci mali 😍😍

Ajme kad krene trčat po mjehuru!! Onak, moram na wc u roku odmah, nema šanse trpit, odem, a ono 3 kapi, doslovno.
    Već sam joj obećala da bu usisavanje nedjeljom oko 8 kad bu nakon izlaska

Hahaha 🤣🤣🤣 trebala bi ja probati s obecanjima 😅😅

Je, postalo je za praf'.... ljeto je doslo, bebice stizu 😍😍

26.8. Ivan 💙💙

06. Lipanj 2018. 13:21

A da, šta se tiče okretanja, moj se okrenuo glavom dolje. I zadnjih par dana, pogotovo jučer, baš nekako u tom dijelu di je glava osjetim da kad se okreće ko da mi mjehur bocne. Na sekundu kao da ću se upišat. Dođem do wc-a, a ono par kapi. Možda diže rukicu prema glavi pa me usput bocka 😂

franovamamita
    06. Lipanj 2018. 13:29

Marija29 cimaj ga gurkaj bockaj, bitno je da odgovori na podrazaj...☺
    mladamamica ooooo pa odlicno znaci vrijedilo je vjezbati 😂😂😂😂 a vjerujem da ces uspjeti prirodno mozda te jos i copi do petka ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Mia789
    06. Lipanj 2018. 13:34

Ivy moja, sretno kumici, a ja i ti bi fakat mogle zajedno😁 iako je se ja nadam da se taj jedan prst brzo promijeni i sve krene puno prije. Kada si ti opet na pregledu? 
    Nadam se da je Pahuljica s bebicom i uziva🤗
    Mladamamica, super sto ce pokusati bez carskog, drzim fige da uspije:) 
    6xmama, nadam se da ce cerviks danas biti pod kontrolom i da te nece previse zezati, a za bakteriju dobro da si radila bris. Sad u napad i da je se rijesis cim prije:) 
    Ostale curke koje imaju preglede, sretno! 
    Ako sam kog zaboravila, sorry, pamcenje mk nije jaca strana zadnjih dana😂

ivymicek
    06. Lipanj 2018. 13:40

Mia789

Ivy moja, sretno kumici, a ja i ti bi fakat mogle zajedno😁 iako je se ja nadam da se taj jedan prst brzo promijeni i sve krene puno prije. Kada si ti opet na pregledu?
    Nadam se da je Pahuljica s bebicom i uziva🤗
    Mladamamica, super sto ce pokusati bez carskog, drzim fige da uspije:)
    6xmama, nadam se da ce cerviks danas biti pod kontrolom i da te nece previse zezati, a za bakteriju dobro da si radila bris. Sad u napad i da je se rijesis cim prije:)
    Ostale curke koje imaju preglede, sretno!
    Ako sam kog zaboravila, sorry, pamcenje mk nije jaca strana zadnjih dana😂

Ja opet u ponedjeljak na kontrolu, naravno ako ne krene prije 😂. Ti? Kak ti je bilo u TA? Jesi dugo čekala?
    Kumica je u panici a ja tješim. Ljuta je na mene jer sam joj jučer rekla zamisli da si otvorena 6 cm 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI