Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Lipanj 2018. 13:17

Hvala vam cure 😘😘😘 sad me i glava počela bolit od tog živciranja. Nešto mi došao u stan nono pa sam mu rekla da ništa ne priča, da nisam dobro i da beba luduje. Pa je samo rekao nek se ne uzrujavam i otišao. A muž otišao na posao i rekao ako bude radio probleme da ga zovem pa će čut svoje. Tako da za sad, radovi se nastavljaju i nadam se da će danas završit, mislim da su i oni sad ubrzali. 
    A sad jadan pas sve pokupi, samo se izderem na njega čim počne i on zezat 😂
    Mladamamica sretno i nadam se da će ipak sve proć prirodno i što manje bolno 🙂😘
    I ajmo dalje, šta je ovo, danas nema niti jedna bebica? 😁😂

Marijaa30
    06. Lipanj 2018. 13:19

mandrina

Marijaa29

Moj je okrenuti na zadak, osjecam da se jos nije okrenuo kad me stalno roka dolje 🤣 mjehur obozava 🤣🤣
    Mina, to te malecka podsjeca da bzvz brines… isto kak i mene moj 😁 prefriganci mali 😍😍

Ajme kad krene trčat po mjehuru!! Onak, moram na wc u roku odmah, nema šanse trpit, odem, a ono 3 kapi, doslovno.
    Već sam joj obećala da bu usisavanje nedjeljom oko 8 kad bu nakon izlaska

Hahaha 🤣🤣🤣 trebala bi ja probati s obecanjima 😅😅

Je, postalo je za praf'.... ljeto je doslo, bebice stizu 😍😍

26.8. Ivan 💙💙

06. Lipanj 2018. 13:21

A da, šta se tiče okretanja, moj se okrenuo glavom dolje. I zadnjih par dana, pogotovo jučer, baš nekako u tom dijelu di je glava osjetim da kad se okreće ko da mi mjehur bocne. Na sekundu kao da ću se upišat. Dođem do wc-a, a ono par kapi. Možda diže rukicu prema glavi pa me usput bocka 😂

franovamamita
    06. Lipanj 2018. 13:29

Marija29 cimaj ga gurkaj bockaj, bitno je da odgovori na podrazaj...☺
    mladamamica ooooo pa odlicno znaci vrijedilo je vjezbati 😂😂😂😂 a vjerujem da ces uspjeti prirodno mozda te jos i copi do petka ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Mia789
    06. Lipanj 2018. 13:34

Ivy moja, sretno kumici, a ja i ti bi fakat mogle zajedno😁 iako je se ja nadam da se taj jedan prst brzo promijeni i sve krene puno prije. Kada si ti opet na pregledu? 
    Nadam se da je Pahuljica s bebicom i uziva🤗
    Mladamamica, super sto ce pokusati bez carskog, drzim fige da uspije:) 
    6xmama, nadam se da ce cerviks danas biti pod kontrolom i da te nece previse zezati, a za bakteriju dobro da si radila bris. Sad u napad i da je se rijesis cim prije:) 
    Ostale curke koje imaju preglede, sretno! 
    Ako sam kog zaboravila, sorry, pamcenje mk nije jaca strana zadnjih dana😂

ivymicek
    06. Lipanj 2018. 13:40

Mia789

Ivy moja, sretno kumici, a ja i ti bi fakat mogle zajedno😁 iako je se ja nadam da se taj jedan prst brzo promijeni i sve krene puno prije. Kada si ti opet na pregledu?
    6xmama, nadam se da ce cerviks danas biti pod kontrolom i da te nece previse zezati, a za bakteriju dobro da si radila bris. Sad u napad i da je se rijesis cim prije:)

Ja opet u ponedjeljak na kontrolu, naravno ako ne krene prije 😂. Ti? Kak ti je bilo u TA? Jesi dugo čekala?
    Kumica je u panici a ja tješim. Ljuta je na mene jer sam joj jučer rekla zamisli da si otvorena 6 cm 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    06. Lipanj 2018. 13:43

Mladamamica - drago mi je da ce probati prvo prirodno, eto i tebi tvoje bebice ovaj tjedan 😍

Curke, kaj mislite, onaj vikend 22.-25.6. bit cu tocno 36 tjedana 22.6. i isla bih malo na more, ne daleko, iz Zg do Krka ili tak nekaj. Jel netko putovao tak u zadnjem mjesecu trudnoce? Imam u srijedu pregled na Merkuru pa cu i s dr provjeriti.

Pahuljica
    06. Lipanj 2018. 13:43

Klokanice da se javim, jucer u 20.43 je stigla moja ljubav u obliku deckica sa divnom crnom kosicom(bez zgaraviceu t!😁) i 3670g
    Imali smo super start al na kraju je ispao jako naporan  porod😣😥 jos uvijek dolazim sebi pa budem vam usput sve pricala, inace mali je predivan, rekle sestre cica ko mala pirana😂 i zahvalna bebica stvarno😍😍😍

💙 A.L.

• Mia789
    06. Lipanj 2018. 13:46

ivymicek

Mia789

Ja opet u ponedjeljak na kontrolu, naravno ako ne krene prije 😂. Ti? Kak ti je bilo u TA? Jesi dugo čekala?
    Kumica je u panici a ja tješim. Ljuta je na mene jer sam joj jučer rekla zamisli da si otvorena 6 cm 😂.

Ok je bilo u TA, sve skupa s cekanjem i svime je trajalo oko sat i pola. Pregledala me neka plava doktorica, ne znam ime jer su mi papiri ostali dolje u autu, kad ih uzmem pa ti javim. Ok je bila, ali mi bilo cudno jer su danas kao dezurni Zudenigo i Prka, a niti jednog nije bilo. U ponedjeljak ti je Pavlovic, cula sam da je on super:)
    Ma kumica ce super proci, 6 cm je na pola puta. Sta kaze, kako joj napreduje? :)
    Daj i mene tako zacopraj za utorak barem ako ne prije😂

• Mia789
    06. Lipanj 2018. 13:47

Pahuljica

Klokanice da se javim, jucer u 20.43 je stigla moja ljubav u obliku deckica sa divnom crnom kosicom(bez zgaraviceu t!😁) i 3670g
    Imali smo super start al na kraju je ispao jako naporan porod😣😥 jos uvijek dolazim sebi pa budem vam usput sve pricala, inace mali je predivan, rekle sestre cica ko mala pirana😂 i zahvalna bebica stvarno😍😍😍

Ajme cestitam na malom andjelu:)))) bitno da si ti to sve izdrzala, a sad uzivanje s bebicom❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.