barbara e cak sam se dobro naspavala nocas od silnih bolova jos samo trtica ostala 😂😂
bojana drsgo mi je da je ctg na kraju ipak bio dobar i nemoj se sekirati toliko😙
proud bravo zs tebe i aleksa,drzim fige da idete sutra domeka 😙
6×mama eto vidis i razmontirana pica jos uvijek dobro drzi 😂😙😙
jama nadam se da ces sutra vec biti ko nova 😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mladamamica, probaj tu nervozu okrenut na onu od slatkog iščekivanja jer bebica dolazi i držat ćeš ju u rukama
6xmama, zapravo imaš dobre vijesti danas. Beštije ćeš se riješit, a da je sa grlićem frka, naručili bi te slijedeći tjedan, bez obzira na godišnje. Ja bih slavila na tvom mjestu, trebalo je pet malaca iznosit i izgurat van, a da ostane u stanju izdržat još jedno
Meni danas bio moler, nakon što jučer nije uopće došao, stalno je ponavljao da je do petka gotov, a onda mu se na dijelu zida u spavaćoj počela stara farba dizat. I postane sav nervozan i živčan, a ja si mislim, pa koji ti je?, pa i ja priučena znam da se tolika količina boje na zidu trebala ili strugat ili bar impregnirat, a ti se čudiš ko pura dreku. Ugrizla sam se za jezik i prešutila jer mi je krečenje hitno, da mogu ostalo napravit i pripremit za bebicu, a tko zna jel bi došao sutra da sam prigovorila. Jučer sam bila luda i živčana, čak mi se i muž micao s puta, a danas sam zen
6xmama - drago mi je da te nisu ostavili i da je nalaz ok, super ti to hendlas s obzirom na broj trudnoca. 👍😀
Mladamamica - samo lagano i disi, sjeti se paketa srece koji stize, kak su cure rekle - kaj si vise u panici i grcu, to je teze pa samo opusteno opusteno 😗😗 (to ja sebi isto mantram 😂😂)
Evo mene, cure!
Grlic 22,7 mm(bil je 25 prije 2 tjedna) - znaci u biti tu negde, unutarnje usce Y… Dobila Cefixim pit 2 tjedna za eserihiju, utrici dalje, lezanje dalje i za 8 dana opet doc izmjerit grlic… Prvo je reko za 2 tjedna, al ide na neki godisnji onaj tamo tjedan, pa zato iduci opet mjerenje.
Veli dr, za vas je to jos i prihvatljivo… Ono valjda vec je to razmontirana pica i te fore 😂. Ja sretna cim me nije poslal u bolnicu, to mi je vec olaksanje.
Obzirom na sve nalaz i nije tako los, ne?? Kontam da si od straha i ljutnje ocekivala puno gorji, ali srecom nije tako. Sad nastavak nerada i odbrojavanja uz nas!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Mladamamica,samo smireno i bebo će ti brzo biti u rukama 💙 super je da su ipak odlučili probati prirodno 😊
6xmama drago mi je da te nisu ostavili u bolnici i da se stanje nije jako pogoršalo..samo hrabro dalje 😘
Bojana super i za tvoj pregled, sad si mirnija 😊
Proud bravo za tebe i malenog frajera..evo začas ćete se vi maziti kod kuće 💙💙
U biti vec i sad sam u plusu, u zadnjoj trudnoci sam sa 25 tjedana bila otvorena skroz do ovoja i bebe... Mozda ti Utrici zbilja i koriste nečem...Vidjet cemo drugi cetvrtak... Mozda i naraste kad steram eserihiju s njega 😁.
Barbara, bome sam i mislila da bu gori nalaz, da bu reko da je skroz otvoreno.
Pharma, moji su svi u vreci spavali, ovaj malac od 2,5 god jos uvijek, al tek kad su bili vec veci pa su se stalno raskrivali po noci.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mamice jel vi planirate koristiti vreću za spavanje?
s prvim nisam koristila,a imali dvije dobili na poklon...mislim da necu ni sada..dobra je to stvar ubiti, ali kad si ja zamislim ds me netko tak zatvori obuce aaaaaaa uzas 😂😂😂😂😂volim biti komotna i slobodna 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Bojana super za pregled a i dogovor kod anesteziologa onda će vjerojatno bitk po želji 😊.
6xmama neka je cerviks tu i neka se drži bez obzira na beštiju! Neka on tebe pogleda i za 8 dana barem buš mirnija. Lijepo idalje kao i sada a pica je još dobra kad drži 😂.
Moji spavaju u vrećama po zimi jer su vrtilice na roštilju i ne mogu biti pokriveni ni 5 minuta. Sada je već teško naći za malog diva vreću 😂. Za ovog malca ne znam, dobila sam jednu ljetnu vreću ali mi se čini da nam za sada neće trebati.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
6xmama, super za Mr.C, a eserihije ces se rijesiti, samo pozitivan stav dalje 😁
Mladamamica, vjerujem ti da te strah, al samo misli na to da ces uskoro drzati svoje zlato u rukama.
Mandrina, mestri su koma. Nas je trebao za centralno doci u ponedjeljak, cijevi i sve je doma, a njega nema. A jos treba onda farbati, a htjela bi da je do kraja mjeseca sve gotovo.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji