Jutro 😘
Mladamamica sretno ❤️😘
6xmama držim fige za cerviks 🤞🤞
Sretno i svima ostalima na pregledima🤞❤️😘
Proud super je da možeš odlučiti dal da beba bude uz tebe ili ne..ne mogu reci iz svog iskustva,ali seka mi je rodila hitnim carskim i rooming je za nju bio grozan..ipak je to operativni zahvat,ona izgubila dosta krvi,jedva stoji na nogama,a beba stalno s njom u sobi..od bolova ga jedva digne iz krevetica..mislim da su joj ga tek 3.noć pristale uzeti da se malo odmori
Ena nadam se da si dobro i da će se bradavice brzo oporaviti..maži purelanom i ako neće biti dovoljno,probaj i multi mam komprese,jako ih hvale..seku su spasile ❤️
Dobro jutro cure! Sretno svima danas na pregledima! 6xmama zao mi je zbog e.coli 😣 dobro da si napravila bris.
Nisam se nista raspitivala za rodilista 😂 Mislim ne znam kako je i htjela sam imat bebu sa sobom.. iako mozda nakon poroda promjenim misljenje. Ali nisam znala za te posjete na Sv.Duhu recimo - mislila sam da posjete ne smiju u sobu osim muza. Samo sam jednom bila do frendice tamo kad je rodila al ima tome par god i ona je morala izac u hodnik da ju vidimo. To mi se nimalo ne svidja da mi tamo sto ljudi nepoznatih hoda po sobi.. uffff sad ste me zabrinule
Dobro jutro cure! Sretno svima danas na pregledima! 6xmama zao mi je zbog e.coli 😣 dobro da si napravila bris.
Nisam se nista raspitivala za rodilista 😂 Mislim ne znam kako je i htjela sam imat bebu sa sobom.. iako mozda nakon poroda promjenim misljenje. Ali nisam znala za te posjete na Sv.Duhu recimo - mislila sam da posjete ne smiju u sobu osim muza. Samo sam jednom bila do frendice tamo kad je rodila al ima tome par god i ona je morala izac u hodnik da ju vidimo. To mi se nimalo ne svidja da mi tamo sto ljudi nepoznatih hoda po sobi.. uffff sad ste me zabrinule
Mislim da su te posjete u sobi sad u svim rodilištima koja su u projektu prijatelj majki..nama su apelirali na tečaju nek stvarno samo najbliži dođu jer je grozno kad u sobi bude 15-tak ljudi..po meni je u redu da tata može doći vidjeti i primiti bebu,provesti malo vremena s njom..a svi drugi će imati vremena..ne bih ni da mi doma odmah svi navale,a kamoli u rodilištu
Sretno svima na pregledima,da budu najboljo ishodi i vijesti za vas..🙏 ja se konacno naspavala,kronicno umorna bila,sad mi cak i to sumnjivo i bez tih kontrak.noc.kod nas smo po dvije u sobi,a posjete u posebnoj sobi van odjela tako da nema gužve
Jutro
Ena- čestitam na bebaču,zbilja je velika beba. Nadam se da si dobro,odmaraj čim više. Zbilja si se namučila.
Proud- super da imaš klimu u sobi i da nije maleni stalno s tobom pa da se možeš odmoriti
Što se tiče posjeta u bolnici, kod nas je bila situacija da isto izađeš na hodnik pa tamo razgovaraš s onima koji su te došli posjetiti,jedino bebin otac može k tebi u sobu. E sad oni su kod nas renovirali rodilište,vidjela sam da su sobe obnovljene,klime su postavljene u sobe ali neznam da li su promjenili štogod oko posjeta.
Sretno svima koje imate preglede. Mi idemo sutra
💖 Nikol -12.08.2018💖
Jutro drage moje 😘,evo odnijeli bebu na vizitu pa da se javim. Boli me sve užasno,jedva ustanem i legnem natrag ali sve je to zanemarivo kad primiš bebicu 💓.
Jutro drage moje 😘,evo odnijeli bebu na vizitu pa da se javim. Boli me sve užasno,jedva ustanem i legnem natrag ali sve je to zanemarivo kad primiš bebicu 💓.
Ajoooooj, Enaaaa, sunce slatko, kak je lijep 😍😍😍😍😍💞💞💞💞! Micek mali, odma mi je ljepsi dan ❤️!
Lici mi na tebe 😅, bar u usnama
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Svaka čast,junacki si to odradila i bez da se zalis,uzivajte,vracaj snagu,a maleni je savršenstvo💙😊😊
Jao Ena preslatka slika 😍 Uzivajte!
Ma nadam se da su ljudi razumni oko posjeta. Naravno da dodje muz al za sve druge mozes izac van sobe kratko il cekat 3 dana 😑
Preslatkiiii steeee joooojjjj 😍😍😍sad i ja jedva cekam taj trenutak!!!! 💙💙💙
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji