Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    06. Lipanj 2018. 08:41

Jutro 😘
    Mladamamica sretno ❤️😘
    6xmama držim fige za cerviks 🤞🤞
    Sretno i svima ostalima na pregledima🤞❤️😘
    Proud super je da možeš odlučiti dal da beba bude uz tebe ili ne..ne mogu reci iz svog iskustva,ali seka mi je rodila hitnim carskim i rooming je za nju bio grozan..ipak je to operativni zahvat,ona izgubila dosta krvi,jedva stoji na nogama,a beba stalno s njom u sobi..od bolova ga jedva digne iz krevetica..mislim da su joj ga tek 3.noć pristale uzeti da se malo odmori
    Ena nadam se da si dobro i da će se bradavice brzo oporaviti..maži purelanom i ako neće biti dovoljno,probaj i multi mam komprese,jako ih hvale..seku su spasile ❤️

• Maja82
    06. Lipanj 2018. 08:54

Dobro jutro cure! Sretno svima danas na pregledima! 6xmama zao mi je zbog e.coli 😣 dobro da si napravila bris. 
    Nisam se nista raspitivala za rodilista 😂 Mislim ne znam kako je i htjela sam imat bebu sa sobom.. iako mozda nakon poroda promjenim misljenje. Ali nisam znala za te posjete na Sv.Duhu recimo - mislila sam da posjete ne smiju u sobu osim muza. Samo sam jednom bila do frendice tamo kad je rodila al ima tome par god i ona je morala izac u hodnik da ju vidimo. To mi se nimalo ne svidja da mi tamo sto ljudi nepoznatih hoda po sobi.. uffff sad ste me zabrinule

pharmamma
    06. Lipanj 2018. 09:19

Maja82

Dobro jutro cure! Sretno svima danas na pregledima! 6xmama zao mi je zbog e.coli 😣 dobro da si napravila bris.
    Nisam se nista raspitivala za rodilista 😂 Mislim ne znam kako je i htjela sam imat bebu sa sobom.. iako mozda nakon poroda promjenim misljenje. Ali nisam znala za te posjete na Sv.Duhu recimo - mislila sam da posjete ne smiju u sobu osim muza. Samo sam jednom bila do frendice tamo kad je rodila al ima tome par god i ona je morala izac u hodnik da ju vidimo. To mi se nimalo ne svidja da mi tamo sto ljudi nepoznatih hoda po sobi.. uffff sad ste me zabrinule

Mislim da su te posjete u sobi sad u svim rodilištima koja su u projektu prijatelj majki..nama su apelirali na tečaju nek stvarno samo najbliži dođu jer je grozno kad u sobi bude 15-tak ljudi..po meni je u redu da tata može doći vidjeti i primiti bebu,provesti malo vremena s njom..a svi drugi će imati vremena..ne bih ni da mi doma odmah svi navale,a kamoli u rodilištu 

Mya
    06. Lipanj 2018. 09:36

Sretno svima na pregledima,da budu najboljo ishodi i vijesti za vas..🙏 ja se konacno naspavala,kronicno umorna bila,sad mi cak i to sumnjivo i bez tih kontrak.noc.kod nas smo po dvije u sobi,a posjete u posebnoj sobi van odjela tako da nema gužve

mateya1993
    06. Lipanj 2018. 09:40

Jutro 
    Ena- čestitam na bebaču,zbilja je velika beba. Nadam se da si dobro,odmaraj čim više. Zbilja si se namučila.
    Proud- super da imaš klimu u sobi i da nije maleni stalno s tobom pa da se možeš odmoriti 
    Što se tiče posjeta u bolnici, kod nas je bila situacija da isto izađeš na hodnik pa tamo razgovaraš s onima koji su te došli posjetiti,jedino bebin otac može k tebi u sobu. E sad oni su kod nas renovirali rodilište,vidjela sam da su sobe obnovljene,klime su postavljene u sobe ali neznam da li su promjenili štogod oko posjeta.
    Sretno svima koje imate preglede. Mi idemo sutra 

💖 Nikol -12.08.2018💖

06. Lipanj 2018. 09:59

Jutro drage moje 😘,evo odnijeli bebu na vizitu pa da se javim. Boli me sve užasno,jedva ustanem i legnem natrag ali sve je to zanemarivo kad primiš bebicu 💓. 

Evo nas😍
    Evo nas😍
    6xmama
    06. Lipanj 2018. 10:04

Ena31

Jutro drage moje 😘,evo odnijeli bebu na vizitu pa da se javim. Boli me sve užasno,jedva ustanem i legnem natrag ali sve je to zanemarivo kad primiš bebicu 💓.

Ajoooooj, Enaaaa, sunce slatko, kak je lijep 😍😍😍😍😍💞💞💞💞! Micek mali, odma mi je ljepsi dan ❤️! 
    Lici mi na tebe 😅, bar u usnama

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mya
    06. Lipanj 2018. 10:05

Svaka čast,junacki si to odradila i bez da se zalis,uzivajte,vracaj snagu,a maleni je savršenstvo💙😊😊

• Maja82
    06. Lipanj 2018. 10:07

Jao Ena preslatka slika 😍 Uzivajte! 
    Ma nadam se da su ljudi razumni oko posjeta. Naravno da dodje muz al za sve druge mozes izac van sobe kratko il cekat 3 dana 😑

ami25
    06. Lipanj 2018. 10:08

Ena31

Preslatkiiii steeee joooojjjj 😍😍😍sad i ja jedva cekam taj trenutak!!!! 💙💙💙 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.