A gle nekom je super da je beba stalno s njim, nekom nije, to je individualno.
Meni nije i bok! Ja ak sam umorna sam za kurac da izvines, ruke mi se tresu, zivcana sam. Ne mogu se brinut za sebe kamoli za dijete.
Jos ak imas ranu od epi pa ne znas ni sam sa sobom sto bi.
Isto kao i sa epiduralnom, nekom je super, netko ne bi nikad! Ja tu nikog ne sudim! 😁
Ma lijepa i čista je soba imaš tv i odmori sad max koliko možeš... Doma te čeka svašta. Hm, idem i ja u Petrovu 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Slazem se s vama, ja sam u Splitu rodila u starom i novom rodilištu, meni je super sto ti muz moze doci, Al ti moras moliti cimericu da ti bebu pogleda da bi se otusirala jer sestre budu 2 na cijelom odjelu i nikad dostupne, u starom su posjete bile vani, bebe su bile soba do i vidio si ih kroz staklo, bilo je vise sestara i donjele bi bebu kad bi god resio, Al kad je na fototerapiji i tokom noci mama bi uvijek mogla odmoriti
Je da je proslo skoro 8 godina od mog poroda Al isto cujem da je sve isto kao i tada, da svaki odjel ima svoju losu sestru u smjeni
Nivami ja sam isto rodila prije skoro 8 godina prvi put u Splitskom novom rodilistu i beba je normalno bila stalno sa mnom,ali sam se bez problema mogla istusirat,beba je u svom krevetcu,da i zaplace nece joj nista bit tih 5 minuta,tako da ne vidim problem.A moja druga cimerica kad sam rodila mladu nije mogla sa sobom i cijelu noc su joj sestre pazile bebu da se odmori,tako da nisu uopce tako grozni bili 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Slazem se s vama, ja sam u Splitu rodila u starom i novom rodilištu, meni je super sto ti muz moze doci, Al ti moras moliti cimericu da ti bebu pogleda da bi se otusirala jer sestre budu 2 na cijelom odjelu i nikad dostupne, u starom su posjete bile vani, bebe su bile soba do i vidio si ih kroz staklo, bilo je vise sestara i donjele bi bebu kad bi god resio, Al kad je na fototerapiji i tokom noci mama bi uvijek mogla odmoriti
Je da je proslo skoro 8 godina od mog poroda Al isto cujem da je sve isto kao i tada, da svaki odjel ima svoju losu sestru u smjeni
Nivami ja sam isto rodila prije skoro 8 godina prvi put u Splitskom novom rodilistu i beba je normalno bila stalno sa mnom,ali sam se bez problema mogla istusirat,beba je u svom krevetcu,da i zaplace nece joj nista bit tih 5 minuta,tako da ne vidim problem.A moja druga cimerica kad sam rodila mladu nije mogla sa sobom i cijelu noc su joj sestre pazile bebu da se odmori,tako da nisu uopce tako grozni bili 😁
Ma je sve kako si napisala, meni je prijateljica rodila prije mjesec dana na carski i rekla je da joj je bilo grozno na odjelu kakve su sestre bile, čak je pustena 5 dan, a inace se stoji 7 dana. Ma necemo o tome ni misliti, neka nama bude sve kako treba a za sestre cemo lako
Nemam jos bebu pa nisam bas relevantna😂 ali stvarno mislim da je dobro i potrebmo da se mama odmori bar tu prvu noc. Tako da se nadam da sestre na Sv.duhu ne frkcu nosom ako ih to trazis. Opcenito je zalosno sto sve mi imamo tu nelu blokadu i strah kako ce sestre reagirati ako ih trazis da ti pomognu ili pokazu nesto tipa dojenje. Kad bi znala da ce odoblje biti super, psihicki bi mi bilo 50%lakse otici na porod. Ali to nazalost vjerojatno znas unaprijed samo ako odaberes privatno rodiliste i platis:/
Meni je super kaj je u vinogradskoj posjet ograničen na jednu osobu dnevno. Znači ako vas je 3 u sobi max 3 osobe taj dan mogu doć u posjet. Od brata kum dobio dijete nedavno na sv duhu i šalje mi brat sliku iz sobe sa bebom. Znači moj brat, moja šogi, kum i mama od rodilje svi oko njenog kreveta. I sad zamisli tak još 2 ili 3 u sobi. I svaki dan.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Da, to je istina, u Vinogradskoj samo jedan moze uc i to strogo sestre upisuju na ulazu tak da ih se nemre vise prosvercat
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
evo ja stojim cjeli putem i u busu i u vlaku da ne kazu da trudnice sam sjede 🤪
evo ja stojim cjeli putem i u busu i u vlaku da ne kazu da trudnice sam sjede 🤪
Nadam se da je to tvoja želja i da nije da se netko ne želi ustat trudnici. 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jutro mamice, vidim aktivne od ranog jutra🤗 Ja nemam iskustva s tim pustanjem i nosenjem beba u rodilistu al ako sam si nesto stavila u glavi to je da sve ce bit super ako sam ja odmorna i sretna i da ostale savjete i komentare ne primam! Od nikoga😂 Mladamamica i 6xmama sretno s pregledima danas!!😘
💙Bartol💙
Jutro!!!
Sretno na pregledima Mladamamice i 6xmama...
Nadam se da nam je Ena puno bolje danas...😍
Sortiraj odgovore
Najstariji