Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Lipanj 2018. 11:24

Hvala vam ljepotice moje ,srećai ponos na najjače😍😍😍😍,i vi ćete uskoro svoje smotuljke čuvati 😘😘,ljubim vas😘😘🤗🤗

06. Lipanj 2018. 11:29

Ami imamo radnike za centralno, živim u kući s nonom i nonotom od muža, i sad taj nono nam radi probleme. Duga priča, ovo je najkraće. Uglavnom, luda sam 

• Mia789
    06. Lipanj 2018. 11:42

Ena, divni ste, zelim ti sto brzi oporavak❤
    Evo i moj pregled zavrsio, ctg super, cerviks nestao, otvorena 1 prst kao i prije 5 tjedana😂 kontrola za 6 dana. Idem sad hodati po nekim stepenicama, mozda nesto krene😂

ami25
    06. Lipanj 2018. 11:44

Cokica

Ami imamo radnike za centralno, živim u kući s nonom i nonotom od muža, i sad taj nono nam radi probleme. Duga priča, ovo je najkraće. Uglavnom, luda sam

Ja sam odrasla u kuci gdje smo zivjeli mi, ispod nas moj stric s obitelji i do nas baka i djed, koliko god se volimo uvijek neki kaos, jos su baka i djed oni sagradili kucu za njih (dva brata) i kako god njima pase nekako moras se pomirit s tim ipak su nam omogucili svima dom. Bilo je tu svega. Tako da razumijem u neku ruku, probaj si stavit u glavu da je beba sad najbitnija i to je to - koliko god bilo tesko, ali i ako se isplaces ponekad mislim da je bolje nego drzat u sebi. I mene opralo zadnjih mjesec dana, valjda hormoni  

💙Bartol💙

ivymicek
    06. Lipanj 2018. 11:45

Mia789

Evo i moj pregled zavrsio, ctg super, cerviks nestao, otvorena 1 prst kao i prije 5 tjedana😂 kontrola za 6 dana. Idem sad hodati po nekim stepenicama, mozda nesto krene😂

Baš sam misliila na tebe, danas je na pregledu bila i moja kumica. Ona je 6 cm otvorena i ide sutra roditi 😂. 
    Znači mia mogle bi ti i ja skupa 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Confused
    06. Lipanj 2018. 11:52

ivymicek

Mia789

Baš sam misliila na tebe, danas je na pregledu bila i moja kumica. Ona je 6 cm otvorena i ide sutra roditi 😂.

I ja cu skupa s vama,ali ako cete kroz dan,dva 😂😂
    Ja sam od jutra u bolovima,cas leda,cas stomak,pa je trud,nije trud,pa sam sad isla do trgovine i jedva se kuci vratila...pa se taman tusnila da vidim oce bit lakse,pa evo opet steze u ledima,ali nije to jos ni blizu za radanje,uglavnom blago receno popizditis 😜

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Marijaa30
    06. Lipanj 2018. 11:53

Ena, preslatki ste :) sad se čuvajte, mazite i pazite :) :) 
    Noemi, prekrasna fit trudnica :)
    Cokica, probaj misliti na sebe i bebu.... ti starci nisu vrijedni naših živaca, ja imam doma baku invalida kojoj mama dozvoljava sve, a uopće nema veze s našom kućom. zadnjih 7 godina je kod nas jer se sin nije htio brinuti o njoj, a ostavila mu je kuću i sve. a mama je blesava ko noć. par puta sam plakala, živcirala se i digne mi i sad tlak bar jedanput na dan, al pokušavam se smiriti jer nije dobro za bebača. a pomoći si ne mogu ionako.

26.8. Ivan 💙💙

ivymicek
    06. Lipanj 2018. 11:54

Confused

ivymicek

Mia789

Ja sam od jutra u bolovima,cas leda,cas stomak,pa je trud,nije trud,pa sam sad isla do trgovine i jedva se kuci vratila…pa se taman tusnila da vidim oce bit lakse,pa evo opet steze u ledima,ali nije to jos ni blizu za radanje,uglavnom blago receno popizditis 😜

Js nemam osjećaj da ću tak skoro a opet nikad ne znaš. Niš mene boli. Sad malo probaj leć pa ako te probude bolovi odi na kontrolu

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Confused
    06. Lipanj 2018. 12:01

ivymicek

Confused

ivymicek

Mia789

Ja sam od jutra u bolovima,cas leda,cas stomak,pa je trud,nije trud,pa sam sad isla do trgovine i jedva se kuci vratila…pa se taman tusnila da vidim oce bit lakse,pa evo opet steze u ledima,ali nije to jos ni blizu za radanje,uglavnom blago receno popizditis 😜

Js nemam osjećaj da ću tak skoro a opet nikad ne znaš. Niš mene boli. Sad malo probaj leć pa ako te probude bolovi odi na kontrolu

Nisam ni ja imala prva dva puta...odma bi me spicili pravi trudovi,znala sam da je to to i bilo je to to 😂
    A sad...koma,stalno neki bolovi i taman kad pomislim moglo bi to bit to,sad ce se ustalit,ono prestane i tako vec par dana.Ali danas bas cilo vrime me drzi,ali nisu trudovi...

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

pharmamma
    06. Lipanj 2018. 12:05

Cokica mogu misliti koliko je teško sa starijima 😞 izbaci to slobodno iz sebe tu kod nas,bit će ti loše kad se pojadas..a bebica je najvažnija,nek se tvoja bušica utjesi kad ju pomaziš ❤️
    Od Pahuljice još nema novosti?
    Znaci Mia i Confused se javljaju da budu iduće 🍿🍿 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.