ena predivni ste mi oba dvoje 😍😍❤❤ a boli draga tezak je to porod bio ,treba tijelu vremena da se oporavi...😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ajme Ena, predivni ste oboje!! 💙💙
Uživajte zajedno i želim ti brz oporavak.
Jutro lijepe klokanice, evo i nas na punih 30..
Ena, sinčić je presladak..
cure koje imaju preglede sretno 😊 mi smo 15.6. Na dejtu.. ja od početka imam streptokok, nije velika koncentracija. Nisam ju ničim uspjela
Ubiti pa smo odustali jer ne radi probleme 😂
Jutro cure! 😊☀️
Enaaaa Boze kako ste preslatkiiii! 😍 A maleni je med medeni, vidi ga s tom ručicom jooooj 😍😍😍💙💙 Joj najljepši trenutci, uživajte na najjače i neka ti bolovi sto prije prođu! 😘
Ma ne neznam, meni tužno da majka uopće mora ikoga ista moliti i uopće razmisljat dal da i koju sestru pita, treba biti da sama procijeni kako joj pase i šta može i da sestre to ispoštuju, pa zato su pobogu tu!
Cure sretno na pregledima! I svima želim lijep dan 😘
ENA predivni ste 😍😍😍😍
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro drage moje 😘,evo odnijeli bebu na vizitu pa da se javim. Boli me sve užasno,jedva ustanem i legnem natrag ali sve je to zanemarivo kad primiš bebicu 💓.
Ajme Ena PREDIVAN JE/PREDIVNI STE. Ljubav na najjale 😍😍😍😍.
Uživajte skupa i sve je odmah lakše!!!!
Bol će proć, težak porod pa će ti trebati koji dan više da se oporaviš ali doći će to već na svoje neka je on stigao!!!!
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Moja kumica (termin nam je bio dan razlike) sutra ide roditi, otvorena je 6 cm.
Evo me kmeeeeeečim 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena herojka nasa i Mihael junak mali! 💙 Nadam se da ste do vikenda kuci pa cete imat puni pansion i koliko god ce on svedno biti najvise tvoj posao barem da tebi bude lakse uz pomoc! Ljubimo vas🤗😚
Noemi mrško 😊 Jako ste nam zgodni! 😎😚
6xmama cekam tvoj izvjestaj s nestrpljenjem!!! 🙏🏻😒
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Predivni ste Ena !! 😍😍😍 sad jos vise čekam da i ja svoju uzmem u ruke 💜💜💜
21.08.💞🎀
Jutro lijepe klokanice, evo i nas na punih 30..
Ena, sinčić je presladak..
cure koje imaju preglede sretno 😊 mi smo 15.6. Na dejtu.. ja od početka imam streptokok, nije velika koncentracija. Nisam ju ničim uspjela
Ubiti pa smo odustali jer ne radi probleme 😂
Noemi pa ti si manekenka!!! Divna mala loptica 😍😍😍. Glupi streptokok, na porodu ćeš valjda onda dobiti profilaksu pa će nestati...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji