Jutro drage moje 😘,evo odnijeli bebu na vizitu pa da se javim. Boli me sve užasno,jedva ustanem i legnem natrag ali sve je to zanemarivo kad primiš bebicu 💓.
Ajoooooj, Enaaaa, sunce slatko, kak je lijep 😍😍😍😍😍💞💞💞💞! Micek mali, odma mi je ljepsi dan ❤️!
Lici mi na tebe 😅, bar u usnama

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Svaka čast,junacki si to odradila i bez da se zalis,uzivajte,vracaj snagu,a maleni je savršenstvo💙😊😊
Jao Ena preslatka slika 😍 Uzivajte!
Ma nadam se da su ljudi razumni oko posjeta. Naravno da dodje muz al za sve druge mozes izac van sobe kratko il cekat 3 dana 😑

Jutro drage moje 😘,evo odnijeli bebu na vizitu pa da se javim. Boli me sve užasno,jedva ustanem i legnem natrag ali sve je to zanemarivo kad primiš bebicu 💓.
Preslatkiiii steeee joooojjjj 😍😍😍sad i ja jedva cekam taj trenutak!!!! 💙💙💙

💙Bartol💙
ena predivni ste mi oba dvoje 😍😍❤❤ a boli draga tezak je to porod bio ,treba tijelu vremena da se oporavi...😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ajme Ena, predivni ste oboje!! 💙💙
Uživajte zajedno i želim ti brz oporavak.

Jutro lijepe klokanice, evo i nas na punih 30..
Ena, sinčić je presladak..
cure koje imaju preglede sretno 😊 mi smo 15.6. Na dejtu.. ja od početka imam streptokok, nije velika koncentracija. Nisam ju ničim uspjela
Ubiti pa smo odustali jer ne radi probleme 😂

Jutro cure! 😊☀️
Enaaaa Boze kako ste preslatkiiii! 😍 A maleni je med medeni, vidi ga s tom ručicom jooooj 😍😍😍💙💙 Joj najljepši trenutci, uživajte na najjače i neka ti bolovi sto prije prođu! 😘
Ma ne neznam, meni tužno da majka uopće mora ikoga ista moliti i uopće razmisljat dal da i koju sestru pita, treba biti da sama procijeni kako joj pase i šta može i da sestre to ispoštuju, pa zato su pobogu tu!
Cure sretno na pregledima! I svima želim lijep dan 😘

ENA predivni ste 😍😍😍😍
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji