Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    06. Lipanj 2018. 10:19

ena predivni ste mi oba dvoje 😍😍❤❤ a boli draga tezak je to porod bio ,treba tijelu vremena da se oporavi...😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

WinniethePooh
    06. Lipanj 2018. 10:21

Ajme Ena, predivni ste oboje!! 💙💙 
    Uživajte zajedno i želim ti brz oporavak.

Noemi
    06. Lipanj 2018. 10:22

Jutro lijepe klokanice, evo i nas na punih 30.. 
    Ena, sinčić je presladak.. 
    cure koje imaju preglede  sretno 😊 mi smo 15.6. Na dejtu.. ja od početka imam streptokok, nije velika koncentracija. Nisam ju ničim uspjela
    Ubiti pa smo odustali jer ne radi probleme 😂

• NellaM

Jutro cure! 😊☀️
    Enaaaa Boze kako ste preslatkiiii! 😍 A maleni je med medeni, vidi ga s tom ručicom jooooj 😍😍😍💙💙 Joj najljepši trenutci, uživajte na najjače i neka ti bolovi sto prije prođu! 😘
    Ma ne neznam, meni tužno da majka uopće mora ikoga ista moliti i uopće razmisljat dal da i koju sestru pita, treba biti da sama procijeni kako joj pase i šta može i da sestre to ispoštuju, pa zato su pobogu tu! 
    Cure sretno na pregledima! I svima želim lijep dan 😘

Ena, ljepotice.. čestitam ti..Prekrasni ste oboje 😍⚘

Confused
    06. Lipanj 2018. 10:23

ENA predivni ste 😍😍😍😍

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ivymicek
    06. Lipanj 2018. 10:31

Ena31

Jutro drage moje 😘,evo odnijeli bebu na vizitu pa da se javim. Boli me sve užasno,jedva ustanem i legnem natrag ali sve je to zanemarivo kad primiš bebicu 💓.

Ajme Ena PREDIVAN JE/PREDIVNI STE. Ljubav na najjale 😍😍😍😍. 
    Uživajte skupa i sve je odmah lakše!!!!
    Bol će proć, težak porod pa će ti trebati koji dan više da se oporaviš ali doći će to već na svoje neka je on stigao!!!!
    💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
    Moja kumica (termin nam je bio dan razlike) sutra ide roditi, otvorena je 6 cm.
    Evo me kmeeeeeečim 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    06. Lipanj 2018. 10:31

Ena herojka nasa i Mihael junak mali! 💙 Nadam se da ste do vikenda kuci pa cete imat puni pansion i koliko god ce on svedno biti najvise tvoj posao barem da tebi bude lakse uz pomoc! Ljubimo vas🤗😚
    Noemi mrško 😊 Jako ste nam zgodni! 😎😚
    6xmama cekam tvoj izvjestaj s nestrpljenjem!!! 🙏🏻😒

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Sunce25
    06. Lipanj 2018. 10:32

Predivni ste Ena !! 😍😍😍 sad jos vise čekam da i ja svoju uzmem u ruke 💜💜💜

21.08.💞🎀

ivymicek
    06. Lipanj 2018. 10:33

Noemi

Jutro lijepe klokanice, evo i nas na punih 30..
    Ena, sinčić je presladak..
    cure koje imaju preglede sretno 😊 mi smo 15.6. Na dejtu.. ja od početka imam streptokok, nije velika koncentracija. Nisam ju ničim uspjela
    Ubiti pa smo odustali jer ne radi probleme 😂

Noemi pa ti si manekenka!!! Divna mala loptica 😍😍😍. Glupi streptokok, na porodu ćeš valjda onda dobiti profilaksu pa će nestati... 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.