Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    06. Lipanj 2018. 12:08

pharmamma

Cokica mogu misliti koliko je teško sa starijima 😞 izbaci to slobodno iz sebe tu kod nas,bit će ti loše kad se pojadas..a bebica je najvažnija,nek se tvoja bušica utjesi kad ju pomaziš ❤️
    Od Pahuljice još nema novosti?
    Znaci Mia i Confused se javljaju da budu iduće 🍿🍿 😁😁

Nema, svi iščekujemo.
    Cokica slažem se s curkama, tu se izjadaj glavu goe i nemoj da te ljute. 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mina04
    06. Lipanj 2018. 12:09

Ena rastopila si nas sve sa slikom, predivni ste 😍
    Zao mi je sto si se namucila al vjerujem da je vrijedilo cim ga pogledas 😊
    Proudy, nadam se da sutra ides doma uzivati sa svoja tri musketira 🤗 
    Noemi prekrasna si, samo mala loptica viri 😀
    Mia, Confused, Ivy drzim fige pa koja prva krene 😘
    Moja seka je rodila na Merkuru prije godinu i po, znam da je beba s njom ali kaze da su je i pitale sestra da joj uzmu bebu da se odmori.
    Moja princeza je tako mirna vec 3 dana, bas me ljuti 😥 udari me jednom u sat-dva. Nadam se samo da vise odmara. Oprostite sto vas s tim gnjavim, al kad vi znate kako je to.

All of God’s grace in one tiny face 💟

Marijaa30
    06. Lipanj 2018. 12:11

Cure, od jucer navecer me steze/boli lijevo od pupka i tvrdo je. Mali mi bas nije aktivan od jutra, jucer je bio. Jel moguce da on to tak slozil pa mi je zato tvrdo? Na desnu stranu je mekano. 

26.8. Ivan 💙💙

ivymicek
    06. Lipanj 2018. 12:13

mina04

Ena rastopila si nas sve sa slikom, predivni ste 😍
    Zao mi je sto si se namucila al vjerujem da je vrijedilo cim ga pogledas 😊
    Proudy, nadam se da sutra ides doma uzivati sa svoja tri musketira 🤗
    Noemi prekrasna si, samo mala loptica viri 😀
    Mia, Confused, Ivy drzim fige pa koja prva krene 😘
    Moja seka je rodila na Merkuru prije godinu i po, znam da je beba s njom ali kaze da su je i pitale sestra da joj uzmu bebu da se odmori.
    Moja princeza je tako mirna vec 3 dana, bas me ljuti 😥 udari me jednom u sat-dva. Nadam se samo da vise odmara. Oprostite sto vas s tim gnjavim, al kad vi znate kako je to.

Ja te kužim skroz. Kad si tako nesigrna 3 puta u danu pojedi nešto i lezi na lijevi bok. Negdje sam pročitala da se mora javiti unutar 45 min (nakon papanja i nakon kaj legneš) i tako pratiš udarce. 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    06. Lipanj 2018. 12:14

znaci mia,confused,ivy,jama tako nekako ne? 😁😁😁
    a ja se cudno osjecam otkad mi dr rekla da sam otvorena i da po njoj ce ranije krenuti,valjda psiha ali ono osjecam se kao svaki cas da ce me copiti 😂😂😂mada voljela bih do 38 dogurati ali zbog radova u kuci...jer treba nam cca 2 tjedna...gleta se jos,fugiraju se plocice,bojanje stolarije,ukrasni stiropor ns plafon,pa laminst,pa krecenje,pa namjestaj sastavljanje...sve mi po coskovima nabacano jao jao valjda cu stici...
    mladamamica cekamo izvjestaj? nemam pojma kad je rekla da je narucena...
    pahuljica javi se da znamo da ste dobro 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Confused
    06. Lipanj 2018. 12:15

Marijaa29

Cure, od jucer navecer me steze/boli lijevo od pupka i tvrdo je. Mali mi bas nije aktivan od jutra, jucer je bio. Jel moguce da on to tak slozil pa mi je zato tvrdo? Na desnu stranu je mekano.

Moguce da se tako namjestio.Moja cura je sva na desnoj strani,desna mi bude kamen i izbocena,a lijeva mekana.Malo ga poguraj da se pomakne.Ne osjetis ga nikako jutros ili je mirniji samo?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ivymicek
    06. Lipanj 2018. 12:15

Marijaa29

Ne znam kaj bi to  oglo biti, ako si nesiurna i frka te zvrcni svog doktora pa ga pitaj. Ja vjerujemmda se samo tako namjestio i da te stišće. Ako je baš jako umoran pojedii i lezi i unutar 45 min bi se trbao javiti

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nivami
    06. Lipanj 2018. 12:16

Ena prekrasni ste oboje, uzivaj sa svojim malim smotuljkom😘😘😘
    Noemi izgledas 🔝😍
    Od Pahuljice jos nikakvih novosti 🤔
    Mia I Confused 🤞🤞🤞 da brzo krene
    Imamo kandidata, Ivymicek hoces i ti brzo
    Cokica drzi se skroz te razumijem 
    Mina tako zna bit i kod mene, beba je bila mirna skroz, Al evo zadnja tri dana ima party bez pauze 

Mladamamica1911
    06. Lipanj 2018. 12:26

Ena divan je 😍😍😍
    Evo mene curke 2 i pol cm otvorena sve super ctg uredan ,malac 3700gr iii u petak u 6 ujutro me primaju i na klistir i probit vodnjak i setkat s dragim po bolnici dok mogu i onda primit epiduralnu i pokusat prirodno doktor kaze da ce me pratit stalno i da cemo se potrudit bez problema izgurat 😊😊

6xmama
    06. Lipanj 2018. 12:26

Marijaa29

Moja to radi svako malo-tak se zgura u lijevo/desno da mi je taj dio trbuha ispupcen i tvrd cak i nelagodno kad malo pritisnem, a suprotna strana ko da je prazna.... I onda ju gurknem kao da se pomakne,onda se onak trzne tek tolko da mi veli-de mi mira 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.