Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    06. Lipanj 2018. 07:40

jutro
    tek progledala reko sam da bacim oko ima li kakvih novosti...sretno svims koje imaju pregled...
    proud eto jos jedne nemajke hahahahahaahah zavidim ti skroz vjeruj,kod nas u osijeku od kad rodis budes razdvojen od bebe samo dva sata nakon poroda jbt...i to je to...cak ni zs vrijeme posjeta ne zele uzeti bebu...meni kad su dosle posjete ja pitala sestru mogu li ga uzeti na 15min da izadem van u hodnik na sta mi je rekla da nisu oni djecji vrtic haahahahhaahahahauf kravetina nadobudna...sva sreca pa sam sad vec spremna biti kuja kakve i one budu..htjedoh reci kad ti je prvo budes presretna kao bit ce s tobom bla bla,a sad sam svjesna koliko bih mi dobro doslo da ga u tim prvim danima uzmu po noci...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Confused
    06. Lipanj 2018. 07:42

ProudMomy

A gle nekom je super da je beba stalno s njim, nekom nije, to je individualno.
    Meni nije i bok! Ja ak sam umorna sam za kurac da izvines, ruke mi se tresu, zivcana sam. Ne mogu se brinut za sebe kamoli za dijete.
    Jos ak imas ranu od epi pa ne znas ni sam sa sobom sto bi.
    Isto kao i sa epiduralnom, nekom je super, netko ne bi nikad! Ja tu nikog ne sudim! 😁

Pa naravno da ne sudis.Mislim da nijedna nijednu ne osuduje,samo iznosimo svoje misljenje 😉
    Svakako sa epi ili bez,room in ili out 😂 kad dodemo kuci s bebicama sve nas cekaju iste slatke muke ❤

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ivymicek
    06. Lipanj 2018. 07:46

ProudMomy

Dobro jutro iz mog apartmana!
    Evo to vam je moj krevet, i telkica 😉.
    Imam klimicu i mini bar citaj frizider pokraj kreveta 😂😂😂😂. Nije mi lose stvarno.
    Sto se tice uzimanja beba preko noci, na Merkuru isto sestre frcu nosom. Ovdje u 10 bebe idu na kupanje i ostaju spavati kod njih osim ako ti bas inzistiras da ti ju vrate. Ja sam nemajka i koristima vrijeme za odmor i spavanje.
    Inace ih vrate u 6 ujutro, ali danas mi se mis cijepi pa ce malo kasnije.
    Za vrijeme posjeta isto tako odvode bebe, da mozes izaci na kavu.
    Uglavnom ako se netko lomio oko Petrove ovo je moj osvrt i imaju od mene sve pozitivne kritike i za porod i za boravak ovdje.
    Ena kako je prosla noc? Kako ste vas dvoje? 😘😘😘
    Pahuljice???

Po meni ke to ok. Ako hoćeš tražiš bebicu nazad ali stigneš i pojest i otuširat se i odmorit.
    Ja sam imala "sreće" nakon prvog poroda da nisam morala spavati na odjelu nego zbog gužve na drugom odjelu i beba nije mogla biti samnom pa sam nakon cijelog dana poroda i dolaska u sobu i pola 2 dobila odmor.  Isto tako su me drugi put pitali želim li se malo odmoriti na što sam rekla da i reći ću i ovaj put jer mislim da je odmorna mama sretnija mama.
    Na sv duhu nema uzimanja za vrijeme posjeta jer nema ograničenja za ulazak u sobu i za boj osoba. Meni je to ok jer i moj mužić voli doći i družiti se samnom i bebom. Uglavnom da ne duljim da ženi treba odmor i za to je najidealnije u bolnici jer se tamo može stvarno odmoriti. Neću duljiti.
    Pahuljice????
    Još malo i sve proljetne mamice rodile 😊. 
    Eto pa vi mene vucite za jezik 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamamica1911
    06. Lipanj 2018. 07:46

Hvala curke javit cu se cim se vratim ❤

6xmama
    06. Lipanj 2018. 07:47

Tinchyca

6xmama Pa kažem super mi je kaj znam da znam da je beba samnom i sve to ali me brine to kaj sestre ne žele uzeti bebu ako se ne osjecas ok i ako trebaš odmor… ti si svaki put rodila u vinogradskoj?

Da ja sam svih pet rodila u Vinogradskoj, al nisu imali taj rooming in do ovog zadnjeg i to mi je bilo super. Ova zadnje koma-kod mene mlineka nema bar prva 3 dana, ovaj nateze tu praznu cicu dan i noc, dobila vec ragade od tog vucenja na prazno, rijetko koja sestra hoce djetetu dat nadohranu, ovaj se deraci, ja skupa s njim jer me vec sve boli i tak ukrug. Isto ne uzimaju djecu za vrijeme posjeta, uzmu ti ga ujutro na nekih 2 sata da ga okupaju i pedica ih pogleda i navecer mozda pol sata za jos jedno kupanje/presvlacenje... Ovima sa carskim isto fino dodju i onda joj nariktaju dete na cicu i to je to. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    06. Lipanj 2018. 07:49

Mladamamica1911

Hvala curke javit cu se cim se vratim ❤

Sretno mamica!!!! Javi se 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

nivami
    06. Lipanj 2018. 07:51

Slazem se s vama, ja sam u Splitu rodila u starom i novom rodilištu, meni je super sto ti muz moze doci, Al ti moras moliti cimericu da ti bebu pogleda da bi se otusirala jer sestre budu 2 na cijelom odjelu i nikad dostupne, u starom su posjete bile vani, bebe su bile soba do i vidio si ih kroz staklo, bilo je vise sestara i donjele bi bebu kad bi god resio, Al kad je na fototerapiji i tokom noci mama bi uvijek mogla odmoriti
    Je da je proslo skoro 8 godina od mog poroda Al isto cujem da je sve isto kao  i tada, da svaki odjel ima svoju losu sestru u smjeni 

ivymicek
    06. Lipanj 2018. 07:53

Mislim da je isto problem što svaka bolnica i svako rodilište svoju politiku vodi. Mislim da bi barem tu moglo sve biti ujednačeno i svima većinu dostupno. Barem analgezije i uzimanje bebica jer svi vole kad ih ne boli i kad se mogu odmoriti.
    Ali zato su već 4 rodilišta prijatelj majki i djece pa se možda nešto i promjenilo. Eto veselim se vidjeti što kad već nisam uspjela dočekati novo rodilište na sv Duhu 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    06. Lipanj 2018. 07:54

ivymicek

ProudMomy

Imam klimicu i mini bar citaj frizider pokraj kreveta 😂😂😂😂. Nije mi lose stvarno.
    Sto se tice uzimanja beba preko noci, na Merkuru isto sestre frcu nosom. Ovdje u 10 bebe idu na kupanje i ostaju spavati kod njih osim ako ti bas inzistiras da ti ju vrate. Ja sam nemajka i koristima vrijeme za odmor i spavanje.
    Uglavnom ako se netko lomio oko Petrove ovo je moj osvrt i imaju od mene sve pozitivne kritike i za porod i za boravak ovdje.
    Pahuljice???

Po meni ke to ok. Ako hoćeš tražiš bebicu nazad ali stigneš i pojest i otuširat se i odmorit.
    Ja sam imala "sreće" nakon prvog poroda da nisam morala spavati na odjelu nego zbog gužve na drugom odjelu i beba nije mogla biti samnom pa sam nakon cijelog dana poroda i dolaska u sobu i pola 2 dobila odmor. Isto tako su me drugi put pitali želim li se malo odmoriti na što sam rekla da i reći ću i ovaj put jer mislim da je odmorna mama sretnija mama.
    Na sv duhu nema uzimanja za vrijeme posjeta jer nema ograničenja za ulazak u sobu i za boj osoba. Meni je to ok jer i moj mužić voli doći i družiti se samnom i bebom. Uglavnom da ne duljim da ženi treba odmor i za to je najidealnije u bolnici jer se tamo može stvarno odmoriti. Neću duljiti.
    Pahuljice????

eto vidis a na posjete u sobama mi se kosa digne,sts ja znam kakvi ljudi dolaze i sts nose sa sobom kakve viruse i bakterije,i jos tek rodis ranjiva si i osjetljiva krvaris,dojis a od cimerice pola familije se okupilo i bulji u tebe...to mi je joooos gore od ne odnosenja beba 😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    06. Lipanj 2018. 07:59

franovamamita

ivymicek

ProudMomy

Pahuljice???

Ja sam imala "sreće" nakon prvog poroda da nisam morala spavati na odjelu nego zbog gužve na drugom odjelu i beba nije mogla biti samnom pa sam nakon cijelog dana poroda i dolaska u sobu i pola 2 dobila odmor. Isto tako su me drugi put pitali želim li se malo odmoriti na što sam rekla da i reći ću i ovaj put jer mislim da je odmorna mama sretnija mama.
    Pahuljice????

eto vidis a na posjete u sobama mi se kosa digne,sts ja znam kakvi ljudi dolaze i sts nose sa sobom kakve viruse i bakterije,i jos tek rodis ranjiva si i osjetljiva krvaris,dojis a od cimerice pola familije se okupilo i bulji u tebe…to mi je joooos gore od ne odnosenja beba 😂😂😂

Nasekira se od ranog jutra 😂😂😂😂... Slažem se jer žene ne znaju reć ne svojima. I moja mama bi valjda samnom u radaonu da može koliko joj je to bitno i koliko postane uzbudena ali joj ja kažem da se strpi i da ne može. Je da se naduri ali valjda će sad treći put naučiti 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.