Hvala cure... mnogo mirnija, jos i da bris bude kako valja 🤗
Barbara ne sumnjam da ce tata biti dobro, bas ste pozitivci, 😘 🤞🤞🤞

Jutro curke ja dosla provjerit sto je s Enom kad ono ostale krenule prijeAjme da,ovo je bas vrijeme za baby boom
Sta sam pohvatala, Cokica slatka robica totalno,ja jos nemam pojma sto obuc bebi tada, ne znam dal ce mu bit hladno dal vruće, treba dekica ne treba ipak je to 8. mjesec to će bit toplo, 100 pitanja??
Pahuljica sretno na kolokviju!
A dugu robicu mora imati, s tim mora izać iz rodilišta, i s kapicom. A čarapice nisam uzimala jer ima zatvoreno ovo dolje na nogicama, ali za svaki slučaj imam doma čarapica što sam dobila. Ovo moje je tanko, pa se lako i presvuče doma, a ako baš bude zahladilo, što čisto sumnjam, prebacit će se preko neka dekica ili nešto. Ionako će se vozit 10tak min od rodilišta do doma još me žena u dućanu pita jeste uzeli ove one pelene, čiripu, za sebe uloške, gaćice. Ja reko nisam ništa, ima još vremena
Ivy, pharmamma, nivami, franova, Marijaa29, Rubia. . Tnx 🤗😚
Franova glupavo mi sad pisat za njega kad smo nabrijane bebama! Nebi ni spominjala da Nella nije pitala.. Ali javim kratko! 😘😘😘

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara tati sretno! Iako ne sumljam uz vas pozitivce u pozitivan i dobar ishod, svakako smo u mislima uz vas ❤️
E Ena mi svi ko napete puške, kako li je tek tebi a stiže malo čudo 😍😍💙
Znaci ne mogu vas poloviti, pokušavam sređivat sobu a misli mi na klokanici, dođem a ono goriiii 😆🎉
Eh da, mi puni tjedan pa stiže slika 🤗

Cokica nama su rekli na tečaju da kapica ne treba po ljeti i nama je ravno 10 min rodilište - kuća relacija al me strah i onih toplina u autu pa da ne bude pretjerano. Al da vidjet ćemo taj dan, također ništa još nemam od tih stvari ima još vremena

💙Bartol💙
Cokica preslatka mi je robica, dekica po meni ne treba tako ide u autosjedalicu
Ja kako ne znam spol odlucila sam se za ovo

Cokica nama su rekli na tečaju da kapica ne treba po ljetii nama je ravno 10 min rodilište - kuća relacija al me strah i onih toplina u autu pa da ne bude pretjerano. Al da vidjet ćemo taj dan, također ništa još nemam od tih stvari ima još vremena
A da, sve ovisi od rodilišta do rodilišta. Riječko valjda inzistira na svemu živome
Nivami ajme kako slatkooo di to ima? Super mi je i zbog natpisa. Moja frendica koja nije znala spol je uzela za svaki posebno pa što bude, bude
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji