Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    05. Lipanj 2018. 11:37

Cokica nama su rekli na tečaju da kapica ne treba po ljeti i nama je ravno 10 min rodilište - kuća relacija al me strah i onih toplina u autu pa da ne bude pretjerano. Al da vidjet ćemo taj dan, također ništa još nemam od tih stvari ima još vremena  

💙Bartol💙

nivami
    05. Lipanj 2018. 11:39

Cokica preslatka mi je robica, dekica po meni ne treba tako ide u autosjedalicu
    Ja kako ne znam spol odlucila sam se za ovo 

05. Lipanj 2018. 11:39

ami25

Cokica nama su rekli na tečaju da kapica ne treba po ljetii nama je ravno 10 min rodilište - kuća relacija al me strah i onih toplina u autu pa da ne bude pretjerano. Al da vidjet ćemo taj dan, također ništa još nemam od tih stvari ima još vremena

A da, sve ovisi od rodilišta do rodilišta. Riječko valjda inzistira na svemu živome

bojana27
    05. Lipanj 2018. 11:41

J@m@ i ja sam iz karlovca 😂😂

05. Lipanj 2018. 11:41

Nivami ajme kako slatkooo  di to ima? Super mi je i zbog natpisa. Moja frendica koja nije znala spol je uzela za svaki posebno pa što bude, bude 

• NellaM
    05. Lipanj 2018. 11:43

Evo, 35 punih 😃💙

nivami
    05. Lipanj 2018. 11:44

Ovo sam preko nexta narucila, i ja sam tako mislila pa sam ipak uzela bijelo i vecinu tog sta sam do sad kupovala je bijelo, žuto, zeleno 

• NellaM
    05. Lipanj 2018. 11:45

Rubia super za dobar pregled! 😊
    E robica je predivna cure, premedeno 😍

mamica1985
    05. Lipanj 2018. 11:48

Pahuljice - legendooo!! 😎😎😎
    Jama - krenulo je krenulo 😁
    Preslatka robica 😀
    Ena- javi seeee, javi seeee 🇭🇷🇭🇷🇭🇷
    Barbara - sretno tateku!
    Ako sam koga zaboravila, oprostite, od 7h sam vani, sad idem doma, glava mi je prokuhala 😭

6xmama
    05. Lipanj 2018. 11:56

NellaM, lijepa trudnica i buša ❤️. 
    Barbara, sretno tati! 
    Cure oblekica je preslatka ❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.