Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NellaM
    05. Lipanj 2018. 09:54

Jutro žene! 😊
    Ena sretno sretno, u mislima smo s tobom 🤗💙
    Sunce dobrodošla! ☀️😘
    Lijepa je robica, trebalo bi biti dovoljno 😊
    Mladamamica kako si?
    Sretno na pregledima cure! 😊 A ove sve tegobe brzo nek nestanu.. ili bar budu na minimum 🤞🏻
    Produy čitala sam tvoje iskustvo, mogu samo reci da su me trnci prošli i sva se naježila, suza mi radosnice krenula i bas sam sretna sto je tako lijepo prošlo sve!
    I još sam zapamtila Ivy komentar za carski i epi i osuđivanje i potpisujem U riječ! 
    E da, Barbara šta kažu tati?

Pahuljica
    05. Lipanj 2018. 10:00

Evo djevojke javljam se kao najmanji trbuscic iz TA😂

Danas nam je 39tj😍
    Znaci bila sam na pregledu i klokanice moje ja sam vam otvorena 6cm😂 (spomenula sam da sam jucer imala kontrakcije al to sve nes laganica pa sam gledala na to kao one lazne, al ocito su napravile dio posla) doktor me poslao u radaonu, al sam ga namolila da me jos sad pusti da napisem ovaj kolokvij😁 rekao je da je guzva danas, ekipa u TA nam je ista nikak da se netko porodi🤣😂 i ak mi ne pukne vodenjak ili ak ne postanu trudovi jaci u meduvremenu da mu dodem sutra ujutro u 7 pa da ce me tamo pratit i da ce do tad vec krenut😊 

💙 A.L.

Mya
    05. Lipanj 2018. 10:02

Samo da javim,obavila ctg i pregled,kod mene je sve spremno,moze svaki cas krenut ili ce me tako pomalo jos zezat,nisu me htjeli ostavit jer sam blizu pa u pet pop dolazim na ctg

Pahuljica
    05. Lipanj 2018. 10:04

J@m@

Samo da javim,obavila ctg i pregled,kod mene je sve spremno,moze svaki cas krenut ili ce me tako pomalo jos zezat,nisu me htjeli ostavit jer sam blizu pa u pet pop dolazim na ctg

Izgleda da je bebicama lijep datum danas😂

💙 A.L.

Marijaa30
    05. Lipanj 2018. 10:08

Ovo postaje sve napetije 😁😁😁
    Ena, Pahuljica, J@m@, Ivy se sprema... 🤗🤗😍😍

26.8. Ivan 💙💙

🍿🍿🍿🍿 Samo je krenulo 😁😁
    Sretnoooo 😘😘😘
    Pahuljica svaka čast, još i kolokvij. Sretno 🤞🤞

6xmama

Pahuljice, pa ti si stvarno pahuljica 😁... Mali skembic, al i prva je trudnoca, u drugoj bu veci 😂. 
    Koji ti je bio dr? Ja sam zadnji put bila na utorak i bio je Bolanča i sprasil me drito u rađaonu sa 5 cm...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mya
    05. Lipanj 2018. 10:11

Pahuljica

J@m@

Izgleda da je bebicama lijep datum danas😂

Oh,kod vise nas se sprema..biti ce to sve super👍

mina04
    05. Lipanj 2018. 10:12

To je sve Barbara zacoprala s 🍿🍿🍿 🤣 jer zbilja kokice krecu puc puc jedna po jedna. Bas uzbudljivo! Kako cemo mi tek docekati svoje termine u 8 mj? 😄

All of God’s grace in one tiny face 💟

6xmama
    05. Lipanj 2018. 10:13

J@m@,sad i ti 🤣, vid kak su se sad pogurale sve cim je Proud otvorila sezonu 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.