Pharmamma sretno i tebi! Javi nam lijepe vijesti!
Franova jel tebe to muz skroz rastimo? 😂 De ti mazni koji komad svargla i onda lubenice i bit ce to dobro! 😊
Jel te bar glavurda prosla? Eo ti par 😚😗..
znas da taman razmisljam sta pojesti 😂😂😂😂glsva je dobro al eto odmaaaaa nesto novo...a muz nije me bas puno rastimavao bar da je znala bih od cega je i sutila 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Cokica, preslatka je oblekica ❤️.
Bojana, mene leđa bole dok ležim 😑, a moram ležat 😥...
Ko zna u kojoj nam je fazi Ena 😌... Nadam se da se ne bu puno mučila...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ma i ja moram lezat , al me ne bole tako leda , nego me probada dolje nisko u ledima , i naprijed kao da moram na wc s oprostenjem 🤮

Mene ti je tak nisko dole, onak ko trtica(odma iznad proreza od guzova) i iznad stidne kosti bolilo kad sam imala eserihiju sad u trudnoci..
A mozda su i kakve kontrakcije😳

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro žene! 😊
Ena sretno sretno, u mislima smo s tobom 🤗💙
Sunce dobrodošla! ☀️😘
Lijepa je robica, trebalo bi biti dovoljno 😊
Mladamamica kako si?
Sretno na pregledima cure! 😊 A ove sve tegobe brzo nek nestanu.. ili bar budu na minimum 🤞🏻
Produy čitala sam tvoje iskustvo, mogu samo reci da su me trnci prošli i sva se naježila, suza mi radosnice krenula i bas sam sretna sto je tako lijepo prošlo sve!
I još sam zapamtila Ivy komentar za carski i epi i osuđivanje i potpisujem U riječ!
E da, Barbara šta kažu tati?

Evo djevojke javljam se kao najmanji trbuscic iz TA😂

Danas nam je 39tj😍
Znaci bila sam na pregledu i klokanice moje ja sam vam otvorena 6cm😂 (spomenula sam da sam jucer imala kontrakcije al to sve nes laganica pa sam gledala na to kao one lazne, al ocito su napravile dio posla) doktor me poslao u radaonu, al sam ga namolila da me jos sad pusti da napisem ovaj kolokvij😁 rekao je da je guzva danas, ekipa u TA nam je ista nikak da se netko porodi🤣😂 i ak mi ne pukne vodenjak ili ak ne postanu trudovi jaci u meduvremenu da mu dodem sutra ujutro u 7 pa da ce me tamo pratit i da ce do tad vec krenut😊

💙 A.L.
Samo da javim,obavila ctg i pregled,kod mene je sve spremno,moze svaki cas krenut ili ce me tako pomalo jos zezat,nisu me htjeli ostavit jer sam blizu pa u pet pop dolazim na ctg
Samo da javim,obavila ctg i pregled,kod mene je sve spremno,moze svaki cas krenut ili ce me tako pomalo jos zezat,nisu me htjeli ostavit jer sam blizu pa u pet pop dolazim na ctg
Izgleda da je bebicama lijep datum danas😂

💙 A.L.
Ovo postaje sve napetije 😁😁😁
Ena, Pahuljica, J@m@, Ivy se sprema... 🤗🤗😍😍

26.8. Ivan 💙💙
🍿🍿🍿🍿 Samo je krenulo 😁😁
Sretnoooo 😘😘😘
Pahuljica svaka čast, još i kolokvij. Sretno 🤞🤞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji