Ajmeeee pa ovo postaje stvarno napeto 😁😁😁
Pahuljice svaka čast-kolokvij i 6cm..ima da ti daju peticu samo zato kaj si se pojavila..a onda lagano u radaonu 😁 a za ove kile..kaj si ti neki uteg držala dok si stajala na vagi?? 😂😂😂😂 ne vidi ti se ni trećina tih kila 😉
Jama isto u finishu 😉 sretno 😘
Rubia super za pregled 😁❤️
Barbara sretno tati 🙏🙏
Hvala ti :)
Ma ja sam cijelo vrijeme išla u ambulantu za visokorizičnu zbog cerviksa, ali su me za sutra poslali u normalnu u 10 ujutro pa reko čisto da znam tko me čeka :D
Bome babyboom kod nas na temi
Pahuljice super izgledas, napiši kolokvij i tek u rađaonu
J@m@ i ti bi mogla brzo
Rubia super za pregled
Barbara drzi se, bit ce tata dobro
barbsra uz tebe smo draga,javi kako je prosla operacija ali ne sumnjamo u tatu uz njegovu pozitivu i vedar duh sve ce to biti dobro 😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro curke ja dosla provjerit sto je s Enom kad ono ostale krenule prije Ajme da,ovo je bas vrijeme za baby boom
Sta sam pohvatala, Cokica slatka robica totalno,ja jos nemam pojma sto obuc bebi tada, ne znam dal ce mu bit hladno dal vruće, treba dekica ne treba ipak je to 8. mjesec to će bit toplo, 100 pitanja??
Pahuljica sretno na kolokviju!
💙Bartol💙
Pahuljice, 17kg? Pa di? 😁 sunce, nit na tebi nisam skuzila te kile. Ocito moja vaga ne valja. Ja sam onda na +29, a ne na +9 🤣🤣🤣
Barbara, sretno tati! 😁
Rubia, super za pregled 😁😁
Nadam se da cemo uskoro cuti vijesti od Ene 🤗
26.8. Ivan 💙💙
Hvala cure... mnogo mirnija, jos i da bris bude kako valja 🤗
Barbara ne sumnjam da ce tata biti dobro, bas ste pozitivci, 😘 🤞🤞🤞
Jutro curke ja dosla provjerit sto je s Enom kad ono ostale krenule prijeAjme da,ovo je bas vrijeme za baby boom
Sta sam pohvatala, Cokica slatka robica totalno,ja jos nemam pojma sto obuc bebi tada, ne znam dal ce mu bit hladno dal vruće, treba dekica ne treba ipak je to 8. mjesec to će bit toplo, 100 pitanja??
Pahuljica sretno na kolokviju!
A dugu robicu mora imati, s tim mora izać iz rodilišta, i s kapicom. A čarapice nisam uzimala jer ima zatvoreno ovo dolje na nogicama, ali za svaki slučaj imam doma čarapica što sam dobila. Ovo moje je tanko, pa se lako i presvuče doma, a ako baš bude zahladilo, što čisto sumnjam, prebacit će se preko neka dekica ili nešto. Ionako će se vozit 10tak min od rodilišta do doma još me žena u dućanu pita jeste uzeli ove one pelene, čiripu, za sebe uloške, gaćice. Ja reko nisam ništa, ima još vremena
Ivy, pharmamma, nivami, franova, Marijaa29, Rubia. . Tnx 🤗😚
Franova glupavo mi sad pisat za njega kad smo nabrijane bebama! Nebi ni spominjala da Nella nije pitala.. Ali javim kratko! 😘😘😘
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara tati sretno! Iako ne sumljam uz vas pozitivce u pozitivan i dobar ishod, svakako smo u mislima uz vas ❤️
E Ena mi svi ko napete puške, kako li je tek tebi a stiže malo čudo 😍😍💙
Znaci ne mogu vas poloviti, pokušavam sređivat sobu a misli mi na klokanici, dođem a ono goriiii 😆🎉
Eh da, mi puni tjedan pa stiže slika 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji