Evo djevojke javljam se kao najmanji trbuscic iz TA😂
Danas nam je 39tj😍
Znaci bila sam na pregledu i klokanice moje ja sam vam otvorena 6cm😂 (spomenula sam da sam jucer imala kontrakcije al to sve nes laganica pa sam gledala na to kao one lazne, al ocito su napravile dio posla) doktor me poslao u radaonu, al sam ga namolila da me jos sad pusti da napisem ovaj kolokvij😁 rekao je da je guzva danas, ekipa u TA nam je ista nikak da se netko porodi🤣😂 i ak mi ne pukne vodenjak ili ak ne postanu trudovi jaci u meduvremenu da mu dodem sutra ujutro u 7 pa da ce me tamo pratit i da ce do tad vec krenut😊
Ajme pahuljice!!! Svaka ti čast za kolokvij na 6 cm. Ma samo ti to napiši i onda nek krenu trudovi i dode bebolinac začas... Ajme pa ja sam baš kak barbara veli hormonjača... I di si ti te kile dobila 🤔🤔🤔. Majke ti svaka ti čast!!!!
Ja ovih 9 vidim posvud 😂.
Bome su ljetnice čekale 01.06. 😂😂😂
Ajmooooooooooo 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Jama i ti si blizu isto ko i ja u finalu 😂.
Joj ak sam kog preskočila nek se ne ljuti jer sam preuzbuđena...
Franova ma nemoj mi se mučiti s tim bolovima. Pa hebemu pa kud sad pred kraj. Daj malo sjedi i odmori i uzmi lubenicu i uživaj 😊.
Bojana možda su BH buš vidla ak se nastavi prati.
Netko je rekao za mienu bebu i moj bude miran pa jedan dan divlja pa opet...

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Danas nam je 39tj😍
Znaci bila sam na pregledu i klokanice moje ja sam vam otvorena 6cm😂 (spomenula sam da sam jucer imala kontrakcije al to sve nes laganica pa sam gledala na to kao one lazne, al ocito su napravile dio posla) doktor me poslao u radaonu, al sam ga namolila da me jos sad pusti da napisem ovaj kolokvij😁 rekao je da je guzva danas, ekipa u TA nam je ista nikak da se netko porodi🤣😂 i ak mi ne pukne vodenjak ili ak ne postanu trudovi jaci u meduvremenu da mu dodem sutra ujutro u 7 pa da ce me tamo pratit i da ce do tad vec krenut😊
Ekstra nalaz draga 🙂
Ekstra i izgledas 👌 Sretno 😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutrooo.... Evo i mene sa pregleda, cementirana i dalje sto je dobro, utrice smanjila na po jedan dnevno jos desetak dana i kraj...
Vidim puno nam bebica spremno danas ali Pahuljice ti si kraljica otvorena i ode zena na ispit... neka je sa srecom i da sve prodje sa najboljom ocjenom...🤗🤗🤗
Ena cekamo Mihaela, SRETNO !!! 💙💙💙
Stizu i ostale bebice, pravi boom .... ❤️💙

Samo da javim,obavila ctg i pregled,kod mene je sve spremno,moze svaki cas krenut ili ce me tako pomalo jos zezat,nisu me htjeli ostavit jer sam blizu pa u pet pop dolazim na ctg
Koliko si otvorena?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Klokanica gori!! 🙆🏻♀️💥
Duplicke se razdupliravaju (to iz nekog mog rijecnika) wu, wu!! Puk, puk, puk!
Franova zato mozda i jesi razmrdana jer nije bilo postenog servisiranja, a ti si zamislila..🎇😂 A stas jadna sad, jedi, nema ti druge! 😋😉😙😙
Pahuljice sretno na kolokviju i onda normalno dalje ko svaki student s faksa u radjaonu! Ha da! 😊
NellaM tata ili jos ceka ili je vec u sali na onoj drugoj op. Jutros smo se culi i javit ce mi se kad se probudi! 😒

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Danas nam je 39tj😍
Daj mi reci jel bu dragi onda uspio biti na porodu ili ne?

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
ajme tesko mi vise pratiti na sve strane se nesto dogada 😁
pahuljica presladak buso i 6cm wow rijesi kolokvij i beba stize 😙😙😙
jama znaci i ti si u niskom startu 😙😙 neka nama bebica...drzite se cure i samo hrabro 💪❤
rubia drago mi je za dobar nalaz vjerujem da si sad mirnija ides polako i sigurno prema kraju 😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Klokanica gori!! 🙆🏻♀️💥
Duplicke se razdupliravaju (to iz nekog mog rijecnika) wu, wu!! Puk, puk, puk!
Franova zato mozda i jesi razmrdana jer nije bilo postenog servisiranja, a ti si zamislila..🎇😂 A stas jadna sad, jedi, nema ti druge! 😋😉😙😙
Pahuljice sretno na kolokviju i onda normalno dalje ko svaki student s faksa u radjaonu! Ha da! 😊
NellaM tata ili jos ceka ili je vec u sali na onoj drugoj op. Jutros smo se culi i javit ce mi se kad se probudi! 😒
Sretno tati 😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutrooo…. Evo i mene sa pregleda, cementirana i dalje sto je dobro, utrice smanjila na po jedan dnevno jos desetak dana i kraj…
Vidim puno nam bebica spremno danas ali Pahuljice ti si kraljica otvorena i ode zena na ispit… neka je sa srecom i da sve prodje sa najboljom ocjenom…🤗🤗🤗
Ena cekamo Mihaela, SRETNO !!! 💙💙💙
Stizu i ostale bebice, pravi boom …. ❤️💙
Tvoj post sam skroz preskočila. Neka si ti zacementirana bit će to sađo polako....

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Samo da javim,obavila ctg i pregled,kod mene je sve spremno,moze svaki cas krenut ili ce me tako pomalo jos zezat,nisu me htjeli ostavit jer sam blizu pa u pet pop dolazim na ctg
Izgleda da je bebicama lijep datum danas😂
Oh,kod vise nas se sprema..biti ce to sve super👍
U koju bolnicu ides?
Karlovac,Švarča..obavljam si jos kaj imam,za svaki slučaj ostala ili isla doma nakon popodne kad cu sve znat
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji