Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    05. Lipanj 2018. 10:44

Klokanica gori!! 🙆🏻‍♀️💥
    Duplicke se razdupliravaju (to iz nekog mog rijecnika) wu, wu!! Puk, puk, puk!
    Franova zato mozda i jesi razmrdana jer nije bilo postenog servisiranja, a ti si zamislila..🎇😂 A stas jadna sad, jedi, nema ti druge! 😋😉😙😙
    Pahuljice sretno na kolokviju i onda normalno dalje ko svaki student s faksa u radjaonu! Ha da! 😊
    NellaM tata ili jos ceka ili je vec u sali na onoj drugoj op. Jutros smo se culi i javit ce mi se kad se probudi! 😒

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    05. Lipanj 2018. 10:46

Pahuljica

Evo djevojke javljam se kao najmanji trbuscic iz TA😂
    Danas nam je 39tj😍
    Znaci bila sam na pregledu i klokanice moje ja sam vam otvorena 6cm😂 (spomenula sam da sam jucer imala kontrakcije al to sve nes laganica pa sam gledala na to kao one lazne, al ocito su napravile dio posla) doktor me poslao u radaonu, al sam ga namolila da me jos sad pusti da napisem ovaj kolokvij😁 rekao je da je guzva danas, ekipa u TA nam je ista nikak da se netko porodi🤣😂 i ak mi ne pukne vodenjak ili ak ne postanu trudovi jaci u meduvremenu da mu dodem sutra ujutro u 7 pa da ce me tamo pratit i da ce do tad vec krenut😊

Daj mi reci jel bu dragi onda uspio biti na porodu ili ne? 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    05. Lipanj 2018. 10:47

ajme tesko mi vise pratiti na sve strane se nesto dogada 😁
    pahuljica presladak buso i 6cm wow rijesi kolokvij i beba stize 😙😙😙
    jama znaci i ti si u niskom startu 😙😙 neka nama bebica...drzite se cure i samo hrabro 💪❤
    rubia drago mi je za dobar nalaz vjerujem da si sad mirnija ides polako i sigurno prema kraju 😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    05. Lipanj 2018. 10:47

baarbaraa29

Klokanica gori!! 🙆🏻‍♀️💥
    Duplicke se razdupliravaju (to iz nekog mog rijecnika) wu, wu!! Puk, puk, puk!
    Franova zato mozda i jesi razmrdana jer nije bilo postenog servisiranja, a ti si zamislila..🎇😂 A stas jadna sad, jedi, nema ti druge! 😋😉😙😙
    Pahuljice sretno na kolokviju i onda normalno dalje ko svaki student s faksa u radjaonu! Ha da! 😊
    NellaM tata ili jos ceka ili je vec u sali na onoj drugoj op. Jutros smo se culi i javit ce mi se kad se probudi! 😒

Sretno tati 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    05. Lipanj 2018. 10:48

Rubia

Jutrooo…. Evo i mene sa pregleda, cementirana i dalje sto je dobro, utrice smanjila na po jedan dnevno jos desetak dana i kraj…
    Vidim puno nam bebica spremno danas ali Pahuljice ti si kraljica otvorena i ode zena na ispit… neka je sa srecom i da sve prodje sa najboljom ocjenom…🤗🤗🤗
    Ena cekamo Mihaela, SRETNO !!! 💙💙💙
    Stizu i ostale bebice, pravi boom …. ❤️💙

Tvoj post sam skroz preskočila. Neka si ti zacementirana bit će to sađo polako....

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    05. Lipanj 2018. 10:51

Pahuljica

J@m@

Pahuljica

J@m@

Samo da javim,obavila ctg i pregled,kod mene je sve spremno,moze svaki cas krenut ili ce me tako pomalo jos zezat,nisu me htjeli ostavit jer sam blizu pa u pet pop dolazim na ctg

Izgleda da je bebicama lijep datum danas😂

Oh,kod vise nas se sprema..biti ce to sve super👍

U koju bolnicu ides?

Karlovac,Švarča..obavljam si jos kaj imam,za svaki slučaj ostala ili isla doma nakon popodne kad cu sve znat

Sunce25
    05. Lipanj 2018. 10:55

Joooooooj , evo točno su bebice čekale prave ljetne datumeeee😍😍😍 Pahuljica predivno izgledaš , držim ti palčeve da bude uspješan kolokvij i brzinski porod :) i ja sam se udebljala 17 kg , a tek sam 30 tj . ☺️🤭🤭

21.08.💞🎀

• Mia789
    05. Lipanj 2018. 10:57

Ivy, znaš li možda raspored doktora u TA na Sv.Duhu? 

Confused
    05. Lipanj 2018. 10:59

Jeli se cula koja s Enom,kako napreduje?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ivymicek
    05. Lipanj 2018. 11:00

Mia789

Ivy, znaš li možda raspored doktora u TA na Sv.Duhu?

Mislim da je sutra ujutro dr. Zudenigo a dr Prka popodne. Za danas ne znam. Čekaj bum probala naći. Zaboravila si uslikati a stoji na vratima TA 🙈.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.