Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    05. Lipanj 2018. 11:59

Ajme cure pošteno je to krenulo! Pahuljice sretno ti na kolokviju i svaka čast!!! Napisi ga i Odi mirne duse po svoje sunce. Jama sretno!!!! Rubia super za pregled!!! Odjecica preslatka, vi prekrane....Svima velike puse 😘😘😘😘😘😘

05. Lipanj 2018. 12:06

Pahuljica i J@m@ vi cete obje brzinski,  kao ja! Na prve konkretne trudove u auto,  da ne rodite putem. Moze to iznenadjujuce brzo!
    Slabo sta upratim jucer i danas ma da se trudim!
    Barabara sretno tati!
    Rubia za te tjedne,  super nalaz.
    Ja sam svom pripremila na kraju svasta za obuc,  jer ne znam hoce bit 15 ili 35 kad cemo ici kuci.
    Kapa i carape su i kod nas must have bez obzira na temp. Imam bodi i dugi i kratki rukav. I onaj kombinezon. Te dekicu i tetru,  pa cemo vidjet kaj ce prebacit preko njega. Sestre ce odluciti,  one valjda znaju.
    Mi smo dpbro,  danas se druskamo cijeli dan. Spavamo,  placemo,  sisamo i u krug. Upoznajemo se.
    Popodne ce nam doci tata i veliki brat i jedva cekamo da ih vidimo. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marijaa30
    05. Lipanj 2018. 12:07

NellaM

Evo, 35 punih 😃💙

Lijepa buskica 😁😍
    Nivami, imam slicni bodic 😍😍 prekrasno je 😊 ja nebi mogla izdrzati da ne znam spol! Svaka cast i na tome!

26.8. Ivan 💙💙

Tinchyca
    05. Lipanj 2018. 12:20

Pahuljice svaka čast kaj u takvim trenutcima ti još imaš snage za kolokvij 😊 Sretno i na kolokviju i sutra u bolnici! 
    Lavina je krenula i sad će nas sve jednu po jednu polako odvest u rodilište.
    Ja se upravo vratila iz grada. Pravi pakao vani. Nosila urinokulturu i bila u petrovoj vadit krv. Srećom naišla na sve drage ljude i svi mi se dizali i u tramvaju i u busu.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Mladamamica1911
    05. Lipanj 2018. 12:21

Evo i mene 😊
    Ena drziiimo figee da si sto prije gotova i da nam je Mihael vec blizu 😗😗😗
    Pahuljice bravo za kolokvij i vrh za kile uopce se ne vidi ni jedna kamo li 17 😊
    Franova razumijem te skroz...i meni je pun k....isla bi rodit nebi me se moralo 2 put pitat 
    Proudy bas me zanima kaj ce maksic rec na bracu 😍
    Ja sam danas u nekom žnj raspolozenju jer cu izgleda ipak docekat sutra u komadu i dogovore za carski al idem nesto pojest pa nek ide zivot inace mi smo na +16 u skoro 38tt 😥

bejb23
    05. Lipanj 2018. 12:24

Nema me dva sata a klokanica gori 😂
    Samo da brzinski prokomentiram sto sam upamtila pa se vracam rucku da ne bi i on poceo goriti 😂
    Jooooj Jama, Pahuljice sreeetno!! I Pahuljice svaka cast za kolokvij na tih 6cm. Nadam se da si rasturila 😘
    Barbara sretno tati 😘

💗Baby E💗

Marijaa30
    05. Lipanj 2018. 12:29

ProudMomy

Pahuljica i J@m@ vi cete obje brzinski, kao ja! Na prve konkretne trudove u auto, da ne rodite putem. Moze to iznenadjujuce brzo!
    Slabo sta upratim jucer i danas ma da se trudim!
    Barabara sretno tati!
    Rubia za te tjedne, super nalaz.
    Ja sam svom pripremila na kraju svasta za obuc, jer ne znam hoce bit 15 ili 35 kad cemo ici kuci.
    Kapa i carape su i kod nas must have bez obzira na temp. Imam bodi i dugi i kratki rukav. I onaj kombinezon. Te dekicu i tetru, pa cemo vidjet kaj ce prebacit preko njega. Sestre ce odluciti, one valjda znaju.
    Mi smo dpbro, danas se druskamo cijeli dan. Spavamo, placemo, sisamo i u krug. Upoznajemo se.
    Popodne ce nam doci tata i veliki brat i jedva cekamo da ih vidimo.

Sad lijepo uzivajte 😍😍
    Ja sam ovu noc sanjala bebaca, tolko me to iscekivanje tu ponijelo 😍😍
    Mladamamica, samo da bude sve dobro!

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    05. Lipanj 2018. 12:32

Evo i mi danas dužni sliku za puni tjedan 😁

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

05. Lipanj 2018. 12:36

Sve lijepi trbuščići 
    Proud uživaj s bebačem 
    I da, do sad nisam vidjela tu stranicu next, sad sam je pohodila i ostavila 400 kn na njoj i čekam ponedjeljak da dođe pošiljka  

• Maja82
    05. Lipanj 2018. 12:51

Svaka čast Pahuljice! Sretno!
    Cure divno izgledate svi trbuscici predobri! I robice 😍
    Ja se kuham.. na putu za vuk vrhovac, kontrola stitnjace. U 1.30! Sutra srebrnjak uzv srceka u podne! Svaki dan po nesto ovaj tj u ta luda doba dana..
    Danas puni tj, 32tt na +9 sam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.