Pahuljica i J@m@ vi cete obje brzinski, kao ja! Na prve konkretne trudove u auto, da ne rodite putem. Moze to iznenadjujuce brzo!
Slabo sta upratim jucer i danas ma da se trudim!
Barabara sretno tati!
Rubia za te tjedne, super nalaz.
Ja sam svom pripremila na kraju svasta za obuc, jer ne znam hoce bit 15 ili 35 kad cemo ici kuci.
Kapa i carape su i kod nas must have bez obzira na temp. Imam bodi i dugi i kratki rukav. I onaj kombinezon. Te dekicu i tetru, pa cemo vidjet kaj ce prebacit preko njega. Sestre ce odluciti, one valjda znaju.
Mi smo dpbro, danas se druskamo cijeli dan. Spavamo, placemo, sisamo i u krug. Upoznajemo se.
Popodne ce nam doci tata i veliki brat i jedva cekamo da ih vidimo.
Sad lijepo uzivajte 😍😍
Ja sam ovu noc sanjala bebaca, tolko me to iscekivanje tu ponijelo 😍😍
Mladamamica, samo da bude sve dobro!

26.8. Ivan 💙💙
Evo i mi danas dužni sliku za puni tjedan 😁

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sve lijepi trbuščići
Proud uživaj s bebačem
I da, do sad nisam vidjela tu stranicu next, sad sam je pohodila i ostavila 400 kn na njoj i čekam ponedjeljak da dođe pošiljka
Svaka čast Pahuljice! Sretno!
Cure divno izgledate svi trbuscici predobri! I robice 😍
Ja se kuham.. na putu za vuk vrhovac, kontrola stitnjace. U 1.30! Sutra srebrnjak uzv srceka u podne! Svaki dan po nesto ovaj tj u ta luda doba dana..
Danas puni tj, 32tt na +9 sam.

Sve lijepi trbuščićiProuduživaj s bebačem
I da, do sad nisam vidjela tu stranicu next, sad sam je pohodila i ostavila 400 kn na njoj i čekam ponedjeljak da dođe pošiljka
ProudMomy uzivaj sa svoja tri musketira 😘😘
Za sve buse i fit mame😘😘😘
Cokica bome sam te ubacila u trošak, Al stvarno imaju super stvari i ja sam njihovih dosta kupila, sad cekam sliku tvog paketa😂😂😂😂

Curke busice su vam preslatke,sve redom 😍😍
Nivami bolje da nisi spomenula ovaj next 😂 moram se suzdržati,vec sam i previše pokupovala 🙈

Nivami preslatko 😍😍😍. Neka samo sretno dode bez obzira na spol.
Nella, 6xmama, maja wau sve divne i vi vaše buše 😍😍😍. Preslatko 💕.
Mladamamica evo ja mantram da krene noćas samo ali bez obzira na sve uskoro ćeš i ti imati svoj mali smotuljak u rukama 😍.
Ja čistila i sad čekam da mi se skuha kava...

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I ja sam išla odmah pogledati tu stranicu :) prekrasnih stvari ima, al sad imam robice za prva dva, tri mjeseca.... materijal je dobar?
6xmama i Maja, divne busike :)

26.8. Ivan 💙💙
Ja sam cula da su njihove stvari odlicne,ovo sta sam ja uzimala je 100% pamuk

Sve lijepi trbuščićiProuduživaj s bebačem
ProudMomy uzivaj sa svoja tri musketira 😘😘
Za sve buse i fit mame😘😘😘
Cokica bome sam te ubacila u trošak, Al stvarno imaju super stvari i ja sam njihovih dosta kupila, sad cekam sliku tvog paketa😂😂😂😂
I naravno da sam uzela bodi born in 2018 😂 ja sam uzela još paket 3 bodija broj 56 (kratki rukavi) i 3 od 62 (dugi rukavi) . I 3 kapice. Mislim da je to sve. A to mi je prvi šoping dječje robe pa neka 😁 nek nešto i ja kupim, a ne sve nasljeđeno
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji