Sve lijepi trbuščićiProuduživaj s bebačem
I da, do sad nisam vidjela tu stranicu next, sad sam je pohodila i ostavila 400 kn na njoj i čekam ponedjeljak da dođe pošiljka
ProudMomy uzivaj sa svoja tri musketira 😘😘
Za sve buse i fit mame😘😘😘
Cokica bome sam te ubacila u trošak, Al stvarno imaju super stvari i ja sam njihovih dosta kupila, sad cekam sliku tvog paketa😂😂😂😂
Curke busice su vam preslatke,sve redom 😍😍
Nivami bolje da nisi spomenula ovaj next 😂 moram se suzdržati,vec sam i previše pokupovala 🙈
Nivami preslatko 😍😍😍. Neka samo sretno dode bez obzira na spol.
Nella, 6xmama, maja wau sve divne i vi vaše buše 😍😍😍. Preslatko 💕.
Mladamamica evo ja mantram da krene noćas samo ali bez obzira na sve uskoro ćeš i ti imati svoj mali smotuljak u rukama 😍.
Ja čistila i sad čekam da mi se skuha kava...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I ja sam išla odmah pogledati tu stranicu :) prekrasnih stvari ima, al sad imam robice za prva dva, tri mjeseca.... materijal je dobar?
6xmama i Maja, divne busike :)
26.8. Ivan 💙💙
Ja sam cula da su njihove stvari odlicne,ovo sta sam ja uzimala je 100% pamuk
Sve lijepi trbuščićiProuduživaj s bebačem
I da, do sad nisam vidjela tu stranicu next, sad sam je pohodila i ostavila 400 kn na njoj i čekam ponedjeljak da dođe pošiljka
ProudMomy uzivaj sa svoja tri musketira 😘😘
Za sve buse i fit mame😘😘😘
Cokica bome sam te ubacila u trošak, Al stvarno imaju super stvari i ja sam njihovih dosta kupila, sad cekam sliku tvog paketa😂😂😂😂
I naravno da sam uzela bodi born in 2018 😂 ja sam uzela još paket 3 bodija broj 56 (kratki rukavi) i 3 od 62 (dugi rukavi) . I 3 kapice. Mislim da je to sve. A to mi je prvi šoping dječje robe pa neka 😁 nek nešto i ja kupim, a ne sve nasljeđeno
Huh eto mene, nemojte mislit da sam luda al tim kolokvijem sam si rjesila jedan ispit a to znaci vise vremena za moje zlato❤
Eto iskreno do sad mi je bilo dobro, osjetila sam kontrakcije, al kak sam rekla laganica😂 a sad kak me doc procackao na pregledu- nisam rekla al voda je jos mlijecna tak da je to okej-i jos sam sad sjedila u onom stolceku koji je kao klupa i to je tak nisko i sat ipol sam morala tak zgrcena sjedit i eto pocelo me rokat jace, sad sam doma dosla lec pol sata, al me mama tjera u bolnicu i mislim da cu je poslusat
A onih 17kg je vjerojatno otisli u celulit po guzici i nogama...uzas necu ni spominjat hhaha😅😅
Ena di si nam ti? Bas me zanima jel nam i Mihael stigao😍
💙 A.L.
Huh eto mene, nemojte mislit da sam luda al tim kolokvijem sam si rjesila jedan ispit a to znaci vise vremena za moje zlato❤
Eto iskreno do sad mi je bilo dobro, osjetila sam kontrakcije, al kak sam rekla laganica😂 a sad kak me doc procackao na pregledu- nisam rekla al voda je jos mlijecna tak da je to okej-i jos sam sad sjedila u onom stolceku koji je kao klupa i to je tak nisko i sat ipol sam morala tak zgrcena sjedit i eto pocelo me rokat jace, sad sam doma dosla lec pol sata, al me mama tjera u bolnicu i mislim da cu je poslusat
A onih 17kg je vjerojatno otisli u celulit po guzici i nogama…uzas necu ni spominjat hhaha😅😅
Ena di si nam ti?Bas me zanima jel nam i Mihael stigao😍
Bravo za kolokvij!! Neka si ti to za sada riješila.
Idi ti polako i javljaj nam stanje.
Želim ti da uskoro i što bezbolnije dočekaš svoju malu pahulju.
Evo opet kmeeee 💕💕💕💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
6xmama, Ivy, Marija29.. sve cure hvala da nekoga ne zaboravim, danas se bas i osjećam dobro ❤️
6xmama i Maja prepre ste s tim busicama, slatke trudnice sa preslatkim busama😍
Znaci Pahuljice ja bi se složila s mamom 😄 Al ne mislim da si luda, dapače svaka ti čast!
Odoh ja spremiti stvari, po svoju curku i na bazen.. do navečer odjava a kad dođem očekujem lijepe vijesti o bebama, sto propuštenih stranica i brdo emocija od klokanica pa se već sad veselim 🤗
I da nadam se da nam se Ena i Mihael već maze ili su pri samom kraju...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji