Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    05. Lipanj 2018. 13:39

Pahuljice, aj ti lagano put Vinogradske, vec si ionak na pol gotova... I sretno! Čekamo vijesti 😊
    I ja se nadam da je Ena bar pri kraju, ako ne i gotova 😌

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Confused
    05. Lipanj 2018. 14:10

Pahuljice  ajde u rodiliste,bit ce to ekspresan porod 🙂
    A za Enu se stvarno nadam da je gotova i da se ne stize javit...

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Tinchyca
    05. Lipanj 2018. 14:15

Pahuljice  kod kojeg si doktora bila jutros?
    Super za kolokvij i javljaj nam vijesti 😊
    Ena sad sigurno uživa sa Mihaelom 😍

💙30.06.2018 💙 Noa💙

franovamamita
    05. Lipanj 2018. 14:19

natipkala ko budala i neeestalo neeems 😈
    nego sad sam dosla iz grada pa bokte ni hodati ne mogu 5min a da me ne boli...toliko sam ocajna da sam kupila zracni madrac dimenzija ko krevet i to napuhala stavila na krevet i tako cu spavati mozda pomogne 😂😂😂
    barbara ima li vec novosti za tatu?
    ena i pahuljica kak bi mamic rekao aaaaaaaaajmo 😂samo hrabro cure uz vas smo i cekamo lijepe vijesti 💪💪❤
    vidjeh buse divne sve od reda 😍 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mladamamica1911
    05. Lipanj 2018. 14:52

Kako se nosite s danasnjom sparinom evo ja vec 2 put tusiranje friskom vodom i evo pijem cedevitu sa hrpu leda ispred ventilatora 🤪

ivymicek
    05. Lipanj 2018. 14:53

Mladamamica1911

Kako se nosite s danasnjom sparinom evo ja vec 2 put tusiranje friskom vodom i evo pijem cedevitu sa hrpu leda ispred ventilatora 🤪

Ventilator, voda iz frižidera i klima i još mi je vruće 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    05. Lipanj 2018. 14:57

Nella preksrasnice!!  i svidja mi se majica bez obzira sto je "obicna"! Imam jednu jako slicnu koja je preudobna, a uz to moja najdraza boja! hihih
    6xmama fino vi bujate! Bas mi se cini da vidim razliku od prije tjedan dva! Neka! Samo se trbuscic zaokruzuje! I od tebe sutra cekamo dobre vijesti!!! Jesi cula?!
    Maja82 isto nije iznimka!  Jako zgodinicki! Nadam se da nisi prokuhala!
    Pahuljice streberu aj radjat! Slusaj mater!!  Sretno i javljaj nam se!!!!
    Franova..zvala me mama da joj se javio iz sobe da je gotov i da mi ona javi jer ga jako boli pa mu sigurno nije do price! A kad on kaze da boli onda stvarno vjerujem!!  Nadam se da je sad najteze prosao! A kako moj muz kaze to je bol koja znas da prolazi i da je za dugorocnu dobrobit pa se eto time vodim!! 
    O jadna ti sa svojim boljkama! Ti ces se preporodit kad se porodis! 
    Evo i nase baby boom kolekcije..

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    05. Lipanj 2018. 14:59

baarbaraa29

Nella preksrasnice!!i svidja mi se majica bez obzira sto je "obicna"! Imam jednu jako slicnu koja je preudobna, a uz to moja najdraza boja! hihih
    6xmama fino vi bujate!Bas mi se cini da vidim razliku od prije tjedan dva! Neka! Samo se trbuscic zaokruzuje! I od tebe sutra cekamo dobre vijesti!!! Jesi cula?!
    Maja82 isto nije iznimka!Jako zgodinicki! Nadam se da nisi prokuhala!
    Pahuljice streberu aj radjat! Slusaj mater!!Sretno i javljaj nam se!!!!
    Franova..zvala me mama da joj se javio iz sobe da je gotov i da mi ona javi jer ga jako boli pa mu sigurno nije do price! A kad on kaze da boli onda stvarno vjerujem!!Nadam se da je sad najteze prosao! A kako moj muz kaze to je bol koja znas da prolazi i da je za dugorocnu dobrobit pa se eto time vodim!!

Presladak krevetić.i preeeeeesladak kompletić! Tooo cute 💕💕💕💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    05. Lipanj 2018. 15:01

baarbaraa29

Nella preksrasnice!!i svidja mi se majica bez obzira sto je "obicna"! Imam jednu jako slicnu koja je preudobna, a uz to moja najdraza boja! hihih
    6xmama fino vi bujate!Bas mi se cini da vidim razliku od prije tjedan dva! Neka! Samo se trbuscic zaokruzuje! I od tebe sutra cekamo dobre vijesti!!! Jesi cula?!
    Maja82 isto nije iznimka!Jako zgodinicki! Nadam se da nisi prokuhala!
    Pahuljice streberu aj radjat! Slusaj mater!!Sretno i javljaj nam se!!!!
    Franova..zvala me mama da joj se javio iz sobe da je gotov i da mi ona javi jer ga jako boli pa mu sigurno nije do price! A kad on kaze da boli onda stvarno vjerujem!!Nadam se da je sad najteze prosao! A kako moj muz kaze to je bol koja znas da prolazi i da je za dugorocnu dobrobit pa se eto time vodim!!

Prekrasna kolekcija 😍
    Bude prosla bol, bude tata veseli dedek 😊 pozitivan je on!

26.8. Ivan 💙💙

pharmamma
    05. Lipanj 2018. 15:04

Mladamamica klima i puuuno hladne vode..čak ni sladoled ne pomaze..a kad se sjetim da ubrzo moram van iz stana 😩 al ajde,bar je razlog za izlazak dobar 😊 najavili su nam kišu kasnije,samo nek ne bude tuče
    Barbara presladak krevetić i robica 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.