Pahuljice, pa ti si stvarno pahuljica 😁… Mali skembic, al i prva je trudnoca, u drugoj bu veci 😂.
Koji ti je bio dr? Ja sam zadnji put bila na utorak i bio je Bolanča i sprasil me drito u rađaonu sa 5 cm…
Ja idem utorkom u TA i uvijek mi je bio dr.Grgic, inace dobila sam 17kila do sad😂
💙 A.L.
Samo da javim,obavila ctg i pregled,kod mene je sve spremno,moze svaki cas krenut ili ce me tako pomalo jos zezat,nisu me htjeli ostavit jer sam blizu pa u pet pop dolazim na ctg
Izgleda da je bebicama lijep datum danas😂
Oh,kod vise nas se sprema..biti ce to sve super👍
U koju bolnicu ides?
💙 A.L.
Pahuljice, držim ti fige da riješiš i porod i kolokvij s ocjenom izvrstan :))))
Ti si mi najbliže po terminu tako da me sad baš zanima kako će proći moj ctg sutra, bebice stižuuuu :)
Znaci čitam i umirem 😂 Kakvih 17kg, gdje? Pa kolika si bila 😄 Ajme dobro ti rekla 6xmama, bas si Pahuljica 😄😍 E i 6cm a ti ideš kolokvij Pisat 😄 Al svakako Sretno ti na kolokviju🤞🏻😊
Jama super da je sve dobro, a neka tebe kući dok to ne krene 🤗
Sva sam se raspekmezila.. krenule ljetne bebice i uzbuđenje na vrhuncu 😍 Odo nes Radit.. pusa svima i lijep dan! 😘
Ajme curkeee ❤️❤️ Bebe krenule opasno , ovaj tjedan pravi baby boom 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
Pahuljice svaka cast bome na pisanju kolokvija i zelim svu srecu 💪🏻💪🏻
Znaci čitam i umirem 😂 Kakvih 17kg, gdje? Pa kolika si bila 😄 Ajme dobro ti rekla 6xmama, bas si Pahuljica 😄😍 E i 6cm a ti ideš kolokvij Pisat 😄 Al svakako Sretno ti na kolokviju🤞🏻😊
Jama super da je sve dobro, a neka tebe kući dok to ne krene 🤗
Sva sam se raspekmezila.. krenule ljetne bebice i uzbuđenje na vrhuncu 😍 Odo nes Radit.. pusa svima i lijep dan! 😘
Kad joj tam pukne vodenjak dobit ce prolaz odma 🤣🤣🤣🤣
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Evo djevojke javljam se kao najmanji trbuscic iz TA😂
Danas nam je 39tj😍
Znaci bila sam na pregledu i klokanice moje ja sam vam otvorena 6cm😂 (spomenula sam da sam jucer imala kontrakcije al to sve nes laganica pa sam gledala na to kao one lazne, al ocito su napravile dio posla) doktor me poslao u radaonu, al sam ga namolila da me jos sad pusti da napisem ovaj kolokvij😁 rekao je da je guzva danas, ekipa u TA nam je ista nikak da se netko porodi🤣😂 i ak mi ne pukne vodenjak ili ak ne postanu trudovi jaci u meduvremenu da mu dodem sutra ujutro u 7 pa da ce me tamo pratit i da ce do tad vec krenut😊
Ajme pahuljice!!! Svaka ti čast za kolokvij na 6 cm. Ma samo ti to napiši i onda nek krenu trudovi i dode bebolinac začas... Ajme pa ja sam baš kak barbara veli hormonjača... I di si ti te kile dobila 🤔🤔🤔. Majke ti svaka ti čast!!!!
Ja ovih 9 vidim posvud 😂.
Bome su ljetnice čekale 01.06. 😂😂😂
Ajmooooooooooo 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Jama i ti si blizu isto ko i ja u finalu 😂.
Joj ak sam kog preskočila nek se ne ljuti jer sam preuzbuđena...
Franova ma nemoj mi se mučiti s tim bolovima. Pa hebemu pa kud sad pred kraj. Daj malo sjedi i odmori i uzmi lubenicu i uživaj 😊.
Bojana možda su BH buš vidla ak se nastavi prati.
Netko je rekao za mienu bebu i moj bude miran pa jedan dan divlja pa opet...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo djevojke javljam se kao najmanji trbuscic iz TA😂
Danas nam je 39tj😍
Znaci bila sam na pregledu i klokanice moje ja sam vam otvorena 6cm😂 (spomenula sam da sam jucer imala kontrakcije al to sve nes laganica pa sam gledala na to kao one lazne, al ocito su napravile dio posla) doktor me poslao u radaonu, al sam ga namolila da me jos sad pusti da napisem ovaj kolokvij😁 rekao je da je guzva danas, ekipa u TA nam je ista nikak da se netko porodi🤣😂 i ak mi ne pukne vodenjak ili ak ne postanu trudovi jaci u meduvremenu da mu dodem sutra ujutro u 7 pa da ce me tamo pratit i da ce do tad vec krenut😊
Ekstra nalaz draga 🙂
Ekstra i izgledas 👌 Sretno 😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutrooo.... Evo i mene sa pregleda, cementirana i dalje sto je dobro, utrice smanjila na po jedan dnevno jos desetak dana i kraj...
Vidim puno nam bebica spremno danas ali Pahuljice ti si kraljica otvorena i ode zena na ispit... neka je sa srecom i da sve prodje sa najboljom ocjenom...🤗🤗🤗
Ena cekamo Mihaela, SRETNO !!! 💙💙💙
Stizu i ostale bebice, pravi boom .... ❤️💙
Samo da javim,obavila ctg i pregled,kod mene je sve spremno,moze svaki cas krenut ili ce me tako pomalo jos zezat,nisu me htjeli ostavit jer sam blizu pa u pet pop dolazim na ctg
Koliko si otvorena?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji