Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pahuljica
    05. Lipanj 2018. 10:14

6xmama

Pahuljice, pa ti si stvarno pahuljica 😁… Mali skembic, al i prva je trudnoca, u drugoj bu veci 😂.
    Koji ti je bio dr? Ja sam zadnji put bila na utorak i bio je Bolanča i sprasil me drito u rađaonu sa 5 cm…

Ja idem utorkom u TA i uvijek mi je bio dr.Grgic, inace dobila sam 17kila do sad😂

💙 A.L.

Pahuljica
    05. Lipanj 2018. 10:20

J@m@

Pahuljica

J@m@

Samo da javim,obavila ctg i pregled,kod mene je sve spremno,moze svaki cas krenut ili ce me tako pomalo jos zezat,nisu me htjeli ostavit jer sam blizu pa u pet pop dolazim na ctg

Izgleda da je bebicama lijep datum danas😂

Oh,kod vise nas se sprema..biti ce to sve super👍

U koju bolnicu ides? 

💙 A.L.

• Mia789
    05. Lipanj 2018. 10:20

Pahuljice, držim ti fige da riješiš i porod i kolokvij s ocjenom izvrstan :))))
    Ti si mi najbliže po terminu tako da me sad baš zanima kako će proći moj ctg sutra, bebice stižuuuu :)

• NellaM
    05. Lipanj 2018. 10:26

Znaci čitam i umirem 😂 Kakvih 17kg, gdje? Pa kolika si bila 😄 Ajme dobro ti rekla 6xmama, bas si Pahuljica 😄😍 E i 6cm a ti ideš kolokvij Pisat 😄  Al svakako Sretno ti na kolokviju🤞🏻😊 
    Jama super da je sve dobro, a neka tebe kući dok to ne krene 🤗
    Sva sam se raspekmezila.. krenule ljetne bebice i uzbuđenje na vrhuncu 😍 Odo nes Radit.. pusa svima i lijep dan! 😘

bojana27
    05. Lipanj 2018. 10:28

Ajme curkeee ❤️❤️ Bebe krenule opasno , ovaj tjedan pravi baby boom 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 
    Pahuljice svaka cast bome na pisanju kolokvija i zelim svu srecu 💪🏻💪🏻

6xmama
    05. Lipanj 2018. 10:30

NellaM

Znaci čitam i umirem 😂 Kakvih 17kg, gdje? Pa kolika si bila 😄 Ajme dobro ti rekla 6xmama, bas si Pahuljica 😄😍 E i 6cm a ti ideš kolokvij Pisat 😄 Al svakako Sretno ti na kolokviju🤞🏻😊
    Jama super da je sve dobro, a neka tebe kući dok to ne krene 🤗
    Sva sam se raspekmezila.. krenule ljetne bebice i uzbuđenje na vrhuncu 😍 Odo nes Radit.. pusa svima i lijep dan! 😘

Kad joj tam pukne vodenjak dobit ce prolaz odma 🤣🤣🤣🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    05. Lipanj 2018. 10:36

Pahuljica

Evo djevojke javljam se kao najmanji trbuscic iz TA😂
    Danas nam je 39tj😍
    Znaci bila sam na pregledu i klokanice moje ja sam vam otvorena 6cm😂 (spomenula sam da sam jucer imala kontrakcije al to sve nes laganica pa sam gledala na to kao one lazne, al ocito su napravile dio posla) doktor me poslao u radaonu, al sam ga namolila da me jos sad pusti da napisem ovaj kolokvij😁 rekao je da je guzva danas, ekipa u TA nam je ista nikak da se netko porodi🤣😂 i ak mi ne pukne vodenjak ili ak ne postanu trudovi jaci u meduvremenu da mu dodem sutra ujutro u 7 pa da ce me tamo pratit i da ce do tad vec krenut😊

Ajme pahuljice!!! Svaka ti čast za kolokvij na 6 cm. Ma samo ti to napiši i onda nek krenu trudovi i dode bebolinac začas... Ajme pa ja sam baš kak barbara veli hormonjača... I di si ti te kile dobila 🤔🤔🤔. Majke ti svaka ti čast!!!!
    Ja ovih 9 vidim posvud 😂.
    Bome su ljetnice čekale 01.06. 😂😂😂
    Ajmooooooooooo 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    Jama i ti si blizu isto ko i ja u finalu 😂.
    Joj ak sam kog preskočila nek se ne ljuti jer sam preuzbuđena...
    Franova ma nemoj mi se mučiti s tim bolovima. Pa hebemu pa kud sad pred kraj. Daj malo sjedi i odmori i uzmi lubenicu i uživaj 😊.
    Bojana možda su BH buš vidla ak se nastavi prati.
    Netko je rekao za mienu bebu i moj bude miran pa jedan dan divlja pa opet...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Confused
    05. Lipanj 2018. 10:40

Pahuljica

Evo djevojke javljam se kao najmanji trbuscic iz TA😂
    Danas nam je 39tj😍
    Znaci bila sam na pregledu i klokanice moje ja sam vam otvorena 6cm😂 (spomenula sam da sam jucer imala kontrakcije al to sve nes laganica pa sam gledala na to kao one lazne, al ocito su napravile dio posla) doktor me poslao u radaonu, al sam ga namolila da me jos sad pusti da napisem ovaj kolokvij😁 rekao je da je guzva danas, ekipa u TA nam je ista nikak da se netko porodi🤣😂 i ak mi ne pukne vodenjak ili ak ne postanu trudovi jaci u meduvremenu da mu dodem sutra ujutro u 7 pa da ce me tamo pratit i da ce do tad vec krenut😊

Ekstra nalaz draga 🙂
    Ekstra i izgledas 👌 Sretno 😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Rubia
    05. Lipanj 2018. 10:41

Jutrooo.... Evo i mene sa pregleda, cementirana i dalje sto je dobro, utrice smanjila na po jedan dnevno jos desetak dana i kraj...
    Vidim puno nam bebica spremno danas ali Pahuljice ti si kraljica otvorena i ode zena na ispit... neka je sa srecom i da sve prodje sa najboljom ocjenom...🤗🤗🤗
    Ena cekamo Mihaela, SRETNO !!! 💙💙💙 
    Stizu i ostale  bebice, pravi boom ....  ❤️💙

Confused
    05. Lipanj 2018. 10:43

J@m@

Samo da javim,obavila ctg i pregled,kod mene je sve spremno,moze svaki cas krenut ili ce me tako pomalo jos zezat,nisu me htjeli ostavit jer sam blizu pa u pet pop dolazim na ctg

Koliko si otvorena?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.