Da držimo fige za tateka da to brzo prebrodi!!! Do sada svašta je pa vjerujem da će i ovo proć vrlo brzo. Drž te se ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Barbara divan ti je krevetic a i robica... btw gledala sam taj krevetic i super je fora sa mjerenjem visine... 😍
A tata... bude on dobro, najgore je proslo 🤞❤️
Od Ene no traga ni glasa... stize li Mihael vise, ne zna on kako mi iscekujemo 😂😂😂
Barbara,krevetac i obleka preedivniii ...zakon mi je ovo sa strane za mjerenje visine
.Bude tata došo brzo sebi ak je takav pozitivac inače,taman da dočeka unuka
...
Eeeenčiiii,odužilo se to kod nje,čini mi se
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Nella preksrasnice!!i svidja mi se majica bez obzira sto je "obicna"! Imam jednu jako slicnu koja je preudobna, a uz to moja najdraza boja! hihih
6xmama fino vi bujate!Bas mi se cini da vidim razliku od prije tjedan dva! Neka! Samo se trbuscic zaokruzuje! I od tebe sutra cekamo dobre vijesti!!! Jesi cula?!
Maja82 isto nije iznimka!Jako zgodinicki! Nadam se da nisi prokuhala!
Pahuljice streberu aj radjat! Slusaj mater!!Sretno i javljaj nam se!!!!
Franova..zvala me mama da joj se javio iz sobe da je gotov i da mi ona javi jer ga jako boli pa mu sigurno nije do price! A kad on kaze da boli onda stvarno vjerujem!!Nadam se da je sad najteze prosao! A kako moj muz kaze to je bol koja znas da prolazi i da je za dugorocnu dobrobit pa se eto time vodim!!
O jadna ti sa svojim boljkama! Ti ces se preporodit kad se porodis!
Evo i nase baby boom kolekcije..
Predivno 😍
Bude tata dobro. Najgore je iza vas! 😘
💗Baby E💗
Brz oporavak tateku :)
Ne znam kakvo je vrijeme kod vas , al kod nas je prolom oblaka , grmi , pada kao blesavo 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Svako malo navrnem da vidim ima li sto od Ene... neda se Mihael! Prefrigani decko 😎
26.8. Ivan 💙💙
Neznam kako je u Hrvatskoj , ali kod nas cijelo popodne sad bila kišurina pa je malo rashladilo ... svako malo dođem poviriti da vidim jel nam stigla jos koja bebica 😍😍 sad se ne mogu načekati svoje do 11.8. Zaboravila sam napisati da će se zvati Izabela 🎀🎀
21.08.💞🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji