Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    05. Lipanj 2018. 15:04

Da držimo fige za tateka da to brzo prebrodi!!! Do sada svašta je pa vjerujem da će i ovo proć vrlo brzo. Drž te se ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    05. Lipanj 2018. 15:05

Tata je hrabar,prebrodit će on to 🙏🙏

Rubia
    05. Lipanj 2018. 15:21

Barbara divan ti je krevetic a i robica... btw gledala sam taj krevetic i super je fora sa mjerenjem visine... 😍
    A tata... bude on dobro, najgore je proslo 🤞❤️
    Od Ene no traga ni glasa... stize li Mihael vise, ne zna on kako mi iscekujemo 😂😂😂

6xmama
    05. Lipanj 2018. 15:26

Barbara,krevetac i obleka preedivniii ...zakon mi je ovo sa strane za mjerenje visine .Bude tata došo brzo sebi ak je takav pozitivac inače,taman da dočeka unuka ...
    Eeeenčiiii,odužilo se to kod nje,čini mi se 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

bejb23
    05. Lipanj 2018. 15:39

baarbaraa29

Nella preksrasnice!!i svidja mi se majica bez obzira sto je "obicna"! Imam jednu jako slicnu koja je preudobna, a uz to moja najdraza boja! hihih
    6xmama fino vi bujate!Bas mi se cini da vidim razliku od prije tjedan dva! Neka! Samo se trbuscic zaokruzuje! I od tebe sutra cekamo dobre vijesti!!! Jesi cula?!
    Maja82 isto nije iznimka!Jako zgodinicki! Nadam se da nisi prokuhala!
    Pahuljice streberu aj radjat! Slusaj mater!!Sretno i javljaj nam se!!!!
    Franova..zvala me mama da joj se javio iz sobe da je gotov i da mi ona javi jer ga jako boli pa mu sigurno nije do price! A kad on kaze da boli onda stvarno vjerujem!!Nadam se da je sad najteze prosao! A kako moj muz kaze to je bol koja znas da prolazi i da je za dugorocnu dobrobit pa se eto time vodim!!
    O jadna ti sa svojim boljkama! Ti ces se preporodit kad se porodis!
    Evo i nase baby boom kolekcije..

Predivno 😍 
    Bude tata dobro. Najgore je iza vas! 😘

💗Baby E💗

bojana27
    05. Lipanj 2018. 16:32

Brz oporavak tateku :) 
    Ne znam kakvo je vrijeme kod vas , al kod nas je prolom oblaka , grmi , pada kao blesavo 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Marijaa30
    05. Lipanj 2018. 16:33

Svako malo navrnem da vidim ima li sto od Ene... neda se Mihael! Prefrigani decko 😎

26.8. Ivan 💙💙

Sunce25
    05. Lipanj 2018. 16:34

Neznam kako je u Hrvatskoj , ali kod nas cijelo popodne sad bila kišurina pa je malo rashladilo ... svako malo dođem poviriti da vidim jel nam stigla jos koja bebica 😍😍 sad se ne mogu načekati svoje do 11.8. Zaboravila sam napisati da će se zvati Izabela 🎀🎀

21.08.💞🎀

pharmamma
    05. Lipanj 2018. 16:34

Kod nas se naoblačilo i sprema se kiša 

Yvone
    05. Lipanj 2018. 17:15

Nastao tajac. Iskreno se nadam samo da je sve ok. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.