Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Svibanj 2018. 17:57

6xmama

Mladamamica, ti si isto spremna za lansiranje 😁…
    Ma ta velicina trbuha vam je isto relativan pojam, ja uvijek imam ogroman trbuh a na kraju rodim dijete da nemas kaj videt 🤣(najteze dijete mi je bilo 3550,najlakse 2860 a sa svima trbusina do nosa).

Kužim,al jbg kad ti baci bubu u uho,svaki put neko drugi,od kad idem u Ta prvo jedna doktorica,pa druga na uzv,treća prošli put i babica danas,ono fak off od mog trbuha tak od oka😂😂😂,i sad si ja mislim da nosim ogromnu bebu koju bum neznam kud rodila 😂😂😂🤣🤣🤣

pharmamma
    31. Svibanj 2018. 17:57

Mladamamica prekrasna 😍😍
    Nadam se da sve uživate u danu 😊 ja ga polovicu prespavala da nadoknadim neprospavanu noć pa smo se sad samo preselili na kauč pred TV 😂😂

31. Svibanj 2018. 18:00

6xmama

Evo imam sliku iz zadnje trudnoce, ovo je bilo sa 36 tjedana, njega procjenjivali na kraju na 3800,a rodio se sa 3100 😂.. A vid trbusine

Bome buša da ju se ima kaj vidjeti😍😍😍,ajde sad mi je lakše😘😘

franovamamita
    31. Svibanj 2018. 18:24

mladamamica divniiiiiii i cestitam na 37tt 😙😙
    ena mene su s prvim ispitivali jesam sigurna da jednu bebu nosim, babica ne pitala kolika to mora biti beba a on roden sa 3470g ☺ nemoj se sekirat..a kad dodes opet trazi da ti naprave ultrazvuk..

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    31. Svibanj 2018. 18:35

Mladamamica divni kao i uvijek💕💕. Krasna je buša i suoer ti pruge stoje. Kada ideš ponovno na pregled?
    Pharma i mi smo cijeli dan ležečki.. valjda će noćas  biti lakše 😂.
    Ma ena bušek je toliki koliki je ali to ne određuje veličinu bebe. Moja poznanica uvijek ima mali trbuh a rodi bebu od 3300 nadalje tak da ti je to sve li la. Meni je Vid procijenjen u pon na 3200 i kaže dokica i po trbuhu bih rekla da je toliki a ja si mislim je da zato se i na dan poroda fulaju procjene težine i po pol kile. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

31. Svibanj 2018. 18:36

Meni su pak zadnji put govorili da mi je trbuh premali,  pa sam rodila normalno dijete,  ne preveliko,  ali nije bio ni ne znam kak mali.
    Sad imam veci trbuh nego s prvim,  a opet ce dijete biti ko Maks cca po njihovim procjenama. Tak da nista ja to njima ne vjerujem. 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

31. Svibanj 2018. 18:42

Opet vas 😘😘😘😘🤗🤗,a bum vidla,ne vrijedi razbijati glavu..al to ti je znatiželja ljudska🤣

pharmamma
    31. Svibanj 2018. 18:51

Ena znatiželja radi svoje 😁 ali bolje da se probaš čim manje zamarati s tim..netko bez imalo frke rodi bebu od 4-4,5 kg,a netko se namuči s 2,5-3..mi vibramo da kad krene,sve ide brzo i točno kako treba ☺️❤️

ivymicek
    31. Svibanj 2018. 18:52

Ma ena to ti je ta ljudska znatiželja da ne kažem zloba. Jučer nakon nekog vremena sretnem kolegicu s posla i veli ona meni Isuse kaj si si napravila?! Ja reko kaj imam 2 tj do poroda i da već mi je teško 😂. A u ovoj t mi je najmanji trvuh i najmanje kila sam dobila. Kad ljudi ne znaju uživati u tuđoj sreći ☹️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    31. Svibanj 2018. 18:53

pharmamma

Ena znatiželja radi svoje 😁 ali bolje da se probaš čim manje zamarati s tim..netko bez imalo frke rodi bebu od 4-4,5 kg,a netko se namuči s 2,5-3..mi vibramo da kad krene,sve ide brzo i točno kako treba ☺️❤️

Potpisujem 🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI