Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    31. Svibanj 2018. 18:35

Mladamamica divni kao i uvijek💕💕. Krasna je buša i suoer ti pruge stoje. Kada ideš ponovno na pregled?
    Pharma i mi smo cijeli dan ležečki.. valjda će noćas  biti lakše 😂.
    Ma ena bušek je toliki koliki je ali to ne određuje veličinu bebe. Moja poznanica uvijek ima mali trbuh a rodi bebu od 3300 nadalje tak da ti je to sve li la. Meni je Vid procijenjen u pon na 3200 i kaže dokica i po trbuhu bih rekla da je toliki a ja si mislim je da zato se i na dan poroda fulaju procjene težine i po pol kile. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

31. Svibanj 2018. 18:36

Meni su pak zadnji put govorili da mi je trbuh premali,  pa sam rodila normalno dijete,  ne preveliko,  ali nije bio ni ne znam kak mali.
    Sad imam veci trbuh nego s prvim,  a opet ce dijete biti ko Maks cca po njihovim procjenama. Tak da nista ja to njima ne vjerujem. 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

31. Svibanj 2018. 18:42

Opet vas 😘😘😘😘🤗🤗,a bum vidla,ne vrijedi razbijati glavu..al to ti je znatiželja ljudska🤣

pharmamma
    31. Svibanj 2018. 18:51

Ena znatiželja radi svoje 😁 ali bolje da se probaš čim manje zamarati s tim..netko bez imalo frke rodi bebu od 4-4,5 kg,a netko se namuči s 2,5-3..mi vibramo da kad krene,sve ide brzo i točno kako treba ☺️❤️

ivymicek
    31. Svibanj 2018. 18:52

Ma ena to ti je ta ljudska znatiželja da ne kažem zloba. Jučer nakon nekog vremena sretnem kolegicu s posla i veli ona meni Isuse kaj si si napravila?! Ja reko kaj imam 2 tj do poroda i da već mi je teško 😂. A u ovoj t mi je najmanji trvuh i najmanje kila sam dobila. Kad ljudi ne znaju uživati u tuđoj sreći ☹️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    31. Svibanj 2018. 18:53

pharmamma

Ena znatiželja radi svoje 😁 ali bolje da se probaš čim manje zamarati s tim..netko bez imalo frke rodi bebu od 4-4,5 kg,a netko se namuči s 2,5-3..mi vibramo da kad krene,sve ide brzo i točno kako treba ☺️❤️

Potpisujem 🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

31. Svibanj 2018. 19:01

Ivymicek baš tako,pa ako ne uživaju u tuđoj sreći nek se ni ne miješaju,takve netrebam😉😘😍🤗. Pharmama slažem se😘🤗,hvala😊i naravno vrijedi i s moje strane za sve vas pošto ste sve nekako moje i jako mi drage😍i pune razumijevanja i podrške 😘🤗❤️❤️

pharmamma
    31. Svibanj 2018. 19:06

ivymicek

Ma ena to ti je ta ljudska znatiželja da ne kažem zloba. Jučer nakon nekog vremena sretnem kolegicu s posla i veli ona meni Isuse kaj si si napravila?! Ja reko kaj imam 2 tj do poroda i da već mi je teško 😂. A u ovoj t mi je najmanji trvuh i najmanje kila sam dobila. Kad ljudi ne znaju uživati u tuđoj sreći ☹️

A kod mene obrnuta situacija..upoznaje me sveki s jednim poznanikom,pohvali se kak bude baka,a lik pita koliko je sad, 5-6 mjeseci? I onda naravno joj kak je mali trbuh bla bla bla i tako skoro svatko koga sretnem 😡

31. Svibanj 2018. 19:15

pharmamma

ivymicek

A kod mene obrnuta situacija..upoznaje me sveki s jednim poznanikom,pohvali se kak bude baka,a lik pita koliko je sad, 5-6 mjeseci? I onda naravno joj kak je mali trbuh bla bla bla i tako skoro svatko koga sretnem 😡

A di je nestalo ono ..jooj super,baš mi je drago,hvala Bogu,neka dječice❤️❤️...tak se reagira na vijest ili saznanje o nečijoj trudnoći,pa makar iz pristojnosti...jel da? A ne komentarima o trbuhu,kilama,promjenama u trenu i ostalome...

6xmama
    31. Svibanj 2018. 19:16

Ja bolje da vam i ne govorim kakvi su komentari na nas i sesto dijete... Od mojih na poslu pa nadalje 😡. Ko da mi oni djecu hrane, oblace i skoluju... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.