Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    31. Svibanj 2018. 13:56

Proud čestitke na ulasku u puni termin, ništa drugo nismo ni očekivali. Vas dva standardno predivni 😘😘😘 .
    Jama čestitke na 37 tt čekamo sličicu.
    Mina ma bit će to sve ok, te bebe su veliki borci i riješe probleme jednostavnije nego se očekuje.
    Ena ja ti niš neću prognozirati, idete dan po dan pa dan pa ćete vidjeti.
    Pharma diž se da ne zakasniš.
    Uuu ja bih na kupanje i na plivanje, možda kad rodim.
    Jedva gledam, pijem kavu klinci malo kod bake. 
    Kog nisam spomenula 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

31. Svibanj 2018. 14:02

ivymicek

Proud čestitke na ulasku u puni termin, ništa drugo nismo ni očekivali. Vas dva standardno predivni 😘😘😘 .
    Mina ma bit će to sve ok, te bebe su veliki borci i riješe probleme jednostavnije nego se očekuje.

👍😘🤗,tako je😊,bitno da mali kopa i danas polako😁,uživaj u kavici mamice,zaslužila si malo mira za sebe😘,ja se izležavam,gledam TV i čekam roštilj😂🙈 pa slatkač i trešnjice😊,pridružite mi se.

ivymicek
    31. Svibanj 2018. 14:19

Ena31

ivymicek

👍😘🤗,tako je😊,bitno da mali kopa i danas polako😁,uživaj u kavici mamice,zaslužila si malo mira za sebe😘,ja se izležavam,gledam TV i čekam roštilj😂🙈 pa slatkač i trešnjice😊,pridružite mi se.

Krećemo.. sve volimo. Moji klinci roštilj obožavaju i slatkač a i branje trešnjica im nije strano. Mislim mogu samo njih poslati da vam nije dosadno 😝

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

31. Svibanj 2018. 14:24

ivymicek

Ena31

ivymicek

Krećemo.. sve volimo. Moji klinci roštilj obožavaju i slatkač a i branje trešnjica im nije strano. Mislim mogu samo njih poslati da vam nije dosadno 😝

Možete svi,😊😊😘😘al požurite,,počelo je grmiti 😏

Marijaa30
    31. Svibanj 2018. 14:59

Mina, sve ce biti u redu, barem ti je sad zena lijepo objasnila sto to moze znaciti. Doktorima je bitno samo da spomenu, a mi mozemo izluditi od brige... drzim fige da na sljedecem pregledu nece nist vidjeti, a ti samo pozitivno razmisljaj! 😁

26.8. Ivan 💙💙

31. Svibanj 2018. 16:07

Mina draga samo pozitiva! Vjerujem da ce sve biti ok!
    Meni je muz danas rekao da sam sluzbeno usla u kategoriju sladoled look. Takna sa tom nataknutom kuglom 😂😂😂😂 sladoled!
    Frendici su nakraju jucer oko 7 navecer uspjei dat drip,  otvorila se do tad minimalno, na kraju rodila u 23h. 😁 Ja jutros pokazujem Maksu sliku i kazem gle teta Zeljka je rodila. A veli on: Pa kako je prije nas rodila? 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

31. Svibanj 2018. 16:35

ProudMomy

Mina draga samo pozitiva! Vjerujem da ce sve biti ok!
    Meni je muz danas rekao da sam sluzbeno usla u kategoriju sladoled look. Takna sa tom nataknutom kuglom 😂😂😂😂 sladoled!
    Frendici su nakraju jucer oko 7 navecer uspjei dat drip, otvorila se do tad minimalno, na kraju rodila u 23h. 😁 Ja jutros pokazujem Maksu sliku i kazem gle teta Zeljka je rodila. A veli on: Pa kako je prije nas rodila? 😂😂😂😂

🙈😂😂😂A legenda mala taj tvoj Maks😍😘😂😂,a je se naplatila sirota..ko i Frckava jučer..
    A i muž sa sladoledom 😂😂😂😂

Mladamamica1911
    31. Svibanj 2018. 16:50

Proudy cestitke na 40 puniiiih tt prekrasni ste 😍😍
    Ena kad sam krenula citat sva sam se oznojila do one objave da ides kuci i za 2 dana pregled 😂😂 al dobro mozda odluci malac i prije 😊
    Dalje bas nisam zapamtila nemojte se ljutit ap ova vrucina je strasna mozak mi otopilo..
    Ja sad stigla iz citija kupila purelan kremicu,cetkicu za zube(za bolnicu) i neke sitnice ovak..spremila sam malcu također robicu za izlazak pa cu vam slikat da cujem dal to moze ili ne 😂 
    I mi smo 37tt napokon ....evo na +15 kg 🐷🐖

31. Svibanj 2018. 16:53

Mladamamica divni ste mi 😍😍😍😍😍😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    31. Svibanj 2018. 16:58

ProudMomy

Mladamamica divni ste mi 😍😍😍😍😍😍

Hvala ti 😊❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.