evo ja sam mu ovo spremila za kuci i rukavice bjele 😊
I da vas pitam nadam se da niko ne jede i cita al ispala mi je neka sluz kao zelatina cvrsta velicine marelice otprilike ali ne krvavo nego prozirno zuckasto? Jel to sluzni cep il kaj😂
Preslatko je 💙😍
Ma ena to ti je ta ljudska znatiželja da ne kažem zloba. Jučer nakon nekog vremena sretnem kolegicu s posla i veli ona meni Isuse kaj si si napravila?! Ja reko kaj imam 2 tj do poroda i da već mi je teško 😂. A u ovoj t mi je najmanji trvuh i najmanje kila sam dobila. Kad ljudi ne znaju uživati u tuđoj sreći ☹️
A kod mene obrnuta situacija..upoznaje me sveki s jednim poznanikom,pohvali se kak bude baka,a lik pita koliko je sad, 5-6 mjeseci? I onda naravno joj kak je mali trbuh bla bla bla i tako skoro svatko koga sretnem 😡
A di je nestalo ono ..jooj super,baš mi je drago,hvala Bogu,neka dječice❤️❤️…tak se reagira na vijest ili saznanje o nečijoj trudnoći,pa makar iz pristojnosti…jel da? A ne komentarima o trbuhu,kilama,promjenama u trenu i ostalome…
Baš to… Ljudi su zaboravili biti ljubazni jedni prema drugima.
6x mama vjerujem da vas poprijeko gledaju i da im puno toga nije logično.
Ah mi hrvati … Busamo se o prsa oko krivih stvari…
Kako je kod vas? Kod mene klima na najjače?
Bole li vas prepone i kukovi??? Meni ovaj tjedan veliki pritisak na zdjelicu.
Ventilator hladi...Mihael malo kopao još😂🤣,prepone kad ustanem i čučina kost...al sve će to ubrzo proći😂🤣
Mladamamica - to je sluzni cep, meni je ispao tocno tjedan prije poroda, a frendici dva sata prije 😂
Jama divan mi je bušek 😍, znaš kaj možda se i spustio ali spuste se oni u našim tjednima tak da je to ok.
Nemojte odmah sve kupiti možda nešto dobijete i na poklon 😊.
Mladamamica može biti sluzni čep. Meni kad je ispao nije imao žilice i trudovi su mi krenuli 12h nakon ispadanja ali nema pravila mogu oroći i tjedni... Ali mi mantramo da do srijede krene samo.
O Pharma kužim te skroz valjda kak se ne naspavam ne mogu niš, osjećam se extra umorno i teško 😂. I niš mi se neda.
Ena bu još malo pa bu prošlo 😂.
Idem spavati jer jedva gledam...
Noćica 😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
mladamamica bit ce da ke cep ☺ a robica sto si pripremila je bas slatka 😙
jama bas lijepi buso😙 a ako sama osjetis olaksanje onds se spustio...vidis meni izgleda bas onako kao da mi je skroz nisko a bebac je jos visoko...kod mene uvijek sve nekako naopako...
odo sad jos malo vani sjediti nadam se da komarci nece zezati...bas sam neka fuj zgarsvica me muci i muka mi je cijeli dan
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mladamamica presladak je kompletić 😍😍😍
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
mladamamica bit ce da ke cep ☺ a robica sto si pripremila je bas slatka 😙
jama bas lijepi buso😙 a ako sama osjetis olaksanje onds se spustio…vidis meni izgleda bas onako kao da mi je skroz nisko a bebac je jos visoko…kod mene uvijek sve nekako naopako…
odo sad jos malo vani sjediti nadam se da komarci nece zezati…bas sam neka fuj zgarsvica me muci i muka mi je cijeli dan
I meni ali ne znam jel mi od vručine ili umora...
Držim fige da ti se bebolinac spusti i da te ne namuci na porodu.
Nadam se da te komančerosi neće daviti...
E sad fakat idem spavati...
Noćica 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
J@m@ divna velika busa😄 i cestitam na ulasku u termin
Mladamamica slatki je kompletic skroz, mali sminker bude bio😍😊
Ja sam uzela samo ono osnovno-krevetic, kolica i robica haha a ovo ostalo kaj treba budem po putu, iako su mi preslatka za gnijezda, cine mi se i prakticna ono mozes bebu na kauc stavit da znas da nece past, iako sam cula da su sva ta gnijezda ogradice i jastucici opasni jer se beba moze valjda zagusit time, al tko ce ga znat, nisam pametna oko toga tj ne znam kaj bi mislila vise
💙 A.L.
Pozz curke, nisam par dana stigla otvoriti forum... hladila otekle noge u moru i uživala. Uspjela zapamtiti okruglu i lijepu J@minu bushu 😍 i mladumamicu isto prekrasnu!
Proud i Ena preduhitrila vas naša Kerolajn danas rodila malog ljepotana Vilija. Tako da imamo službeno prvu ljetnu bebu! 🥂🎉💙💙💙💙💙💙🎉
Barbara ti polako pripremaj tablicu 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pozz curke, nisam par dana stigla otvoriti forum… hladila otekle noge u moru i uživala. Uspjela zapamtiti okruglu i lijepu J@minu bushu 😍 i mladumamicu isto prekrasnu!
Proud i Ena preduhitrila vas naša Kerolajn danas rodila malog ljepotana Vilija. Tako da imamo službeno prvu ljetnu bebu! 🥂🎉💙💙💙💙💙💙🎉
Barbara ti polako pripremaj tablicu 😊
Tina dezurale mi i docekale😊😊 🎉🎉najbitnije da su oboje dobro i sad zasluzeno jedno uz drugo odmaraju🙏💙K........😘😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji