Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    31. Svibanj 2018. 20:13

cokica mozes naravno,i moj je najcesce spavao na ledima bez dodatnih jastuka ali treba ih i okretati jedan drugi bok leda da ne zaleze glavicu☺ a kad stavis bebu na bok mozes jednu tetru pelenu sfrkati u kolut i staviti joj kao potporu iza leda 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma

6xmama mogu si misliti kakvi su ljudi 😞
    Cokica mi ćemo zasad imati samo kindac pa ako će trebati još nešto,kupimo naknadno
    Ivy i kod mene klima cijeli dan i vegetiram u krevetu/na kauču..još mi i dragi kidnuo na cugu tak da sam solo..trebala bi ici ispeglati neke stvarčice,ali mi je vruće od same pomisli
    Franova razumijem te u potpunosti..meni to pogotovo komentiraju pacijenti iz ljekarne ako ih sretnem, pošto mi se trbuh nije previše kužio u kuti dok sam radila 😂 joj kak oni nisu znali da sam trudna hahaha najbolje da sam nosila natpis na čelu 😁 il ih pozdravljala s dobar dan,ja sam trudnica 😂😂😂😂

Mya

Zasto ne bi mogla,gdje god u tome ti je,na svome

31. Svibanj 2018. 20:19

Hvala vam 😊😊 pukne me ovako s vremena na vrijeme, što i kako s djetetom 😂 šta mi treba, šta mi ne treba. Robicu uopće ne kupujem još, al me sve ove ostale gluposti/sitnice zanimaju 

Mladamamica1911
    31. Svibanj 2018. 20:20

Ivy u srijedu imam pregled 😁
    Ja nisam nis od tog kupila ...
    Da kupim? 

Mya
    31. Svibanj 2018. 20:22
    31. Svibanj 2018. 20:25

Mladamamica1911

Ivyu srijedu imam pregled 😁
    Ja nisam nis od tog kupila …
    Da kupim?

Ma ja čak mislim da ništa od toga ni ne treba. Ja sam ovo gnijezdo uzela jer mi je lijepo 😂 i jer sam uzimala od njih zaštitnu ogradicu i navlake pa sam se počastila gnijezdom i ukrasnim jastučićima. 

31. Svibanj 2018. 20:27

J@m@ lijep trbuščić 😍😍 i isto neka fit trudnica 😁

Mya
    31. Svibanj 2018. 20:33

Cokica

Mladamamica1911

Da kupim?

Ma ja čak mislim da ništa od toga ni ne treba. Ja sam ovo gnijezdo uzela jer mi je lijepo 😂 i jer sam uzimala od njih zaštitnu ogradicu i navlake pa sam se počastila gnijezdom i ukrasnim jastučićima.

Realno,puno je takvih stvari koje su bespotrebne,ali ajd odoli,pogotovo za prvo,uopce se nisam kocila uz sve sta sam dobila,a biti ce za drugo,trece...🤗

31. Svibanj 2018. 20:37

J@m@

Cokica

Mladamamica1911

Da kupim?

Realno,puno je takvih stvari koje su bespotrebne,ali ajd odoli,pogotovo za prvo,uopce se nisam kocila uz sve sta sam dobila,a biti ce za drugo,trece…🤗

A točno to. Još si razmišljam o onoj ležaljki koja se sama vrti, 4moms. Al je 2500kn, tako da eventualno ako je netko pokloni 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI