cokica mozes naravno,i moj je najcesce spavao na ledima bez dodatnih jastuka ali treba ih i okretati jedan drugi bok leda da ne zaleze glavicu☺ a kad stavis bebu na bok mozes jednu tetru pelenu sfrkati u kolut i staviti joj kao potporu iza leda

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
6xmama mogu si misliti kakvi su ljudi 😞
Cokica mi ćemo zasad imati samo kindac pa ako će trebati još nešto,kupimo naknadno
Ivy i kod mene klima cijeli dan i vegetiram u krevetu/na kauču..još mi i dragi kidnuo na cugu tak da sam solo..trebala bi ici ispeglati neke stvarčice,ali mi je vruće od same pomisli
Franova razumijem te u potpunosti..meni to pogotovo komentiraju pacijenti iz ljekarne ako ih sretnem, pošto mi se trbuh nije previše kužio u kuti dok sam radila 😂 joj kak oni nisu znali da sam trudna hahaha najbolje da sam nosila natpis na čelu 😁 il ih pozdravljala s dobar dan,ja sam trudnica 😂😂😂😂

Hvala vam 😊😊 pukne me ovako s vremena na vrijeme, što i kako s djetetom 😂 šta mi treba, šta mi ne treba. Robicu uopće ne kupujem još, al me sve ove ostale gluposti/sitnice zanimaju
Ivy u srijedu imam pregled 😁
Ja nisam nis od tog kupila ...
Da kupim?

Ivyu srijedu imam pregled 😁
Ja nisam nis od tog kupila …
Da kupim?
Ma ja čak mislim da ništa od toga ni ne treba. Ja sam ovo gnijezdo uzela jer mi je lijepo 😂 i jer sam uzimala od njih zaštitnu ogradicu i navlake pa sam se počastila gnijezdom i ukrasnim jastučićima.
Da kupim?
Ma ja čak mislim da ništa od toga ni ne treba. Ja sam ovo gnijezdo uzela jer mi je lijepo 😂 i jer sam uzimala od njih zaštitnu ogradicu i navlake pa sam se počastila gnijezdom i ukrasnim jastučićima.
Realno,puno je takvih stvari koje su bespotrebne,ali ajd odoli,pogotovo za prvo,uopce se nisam kocila uz sve sta sam dobila,a biti ce za drugo,trece...🤗
Da kupim?
Realno,puno je takvih stvari koje su bespotrebne,ali ajd odoli,pogotovo za prvo,uopce se nisam kocila uz sve sta sam dobila,a biti ce za drugo,trece…🤗
A točno to. Još si razmišljam o onoj ležaljki koja se sama vrti, 4moms. Al je 2500kn, tako da eventualno ako je netko pokloni 😂😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji