Ivy u srijedu imam pregled 😁
Ja nisam nis od tog kupila ...
Da kupim?
Ivyu srijedu imam pregled 😁
Ja nisam nis od tog kupila …
Da kupim?
Ma ja čak mislim da ništa od toga ni ne treba. Ja sam ovo gnijezdo uzela jer mi je lijepo 😂 i jer sam uzimala od njih zaštitnu ogradicu i navlake pa sam se počastila gnijezdom i ukrasnim jastučićima.
Da kupim?
Ma ja čak mislim da ništa od toga ni ne treba. Ja sam ovo gnijezdo uzela jer mi je lijepo 😂 i jer sam uzimala od njih zaštitnu ogradicu i navlake pa sam se počastila gnijezdom i ukrasnim jastučićima.
Realno,puno je takvih stvari koje su bespotrebne,ali ajd odoli,pogotovo za prvo,uopce se nisam kocila uz sve sta sam dobila,a biti ce za drugo,trece...🤗
Da kupim?
Realno,puno je takvih stvari koje su bespotrebne,ali ajd odoli,pogotovo za prvo,uopce se nisam kocila uz sve sta sam dobila,a biti ce za drugo,trece…🤗
A točno to. Još si razmišljam o onoj ležaljki koja se sama vrti, 4moms. Al je 2500kn, tako da eventualno ako je netko pokloni 😂😂
J@m@,bome isto veliki buško ❤️
Ja koristim te rolice za poduprijet dok je beba mala skroz, tak da mi je uvijek na boku jer imam fobiju od bljuckanja i zagrcavanja u snu...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
J@m@,bome isto veliki buško ❤️
Ja koristim te rolice za poduprijet dok je beba mala skroz, tak da mi je uvijek na boku jer imam fobiju od bljuckanja i zagrcavanja u snu…
Zbog tog straha sam ih uzela uz preporuku sogorice,ocito se sve toga bojimo
Da kupim?
Ma ja čak mislim da
A točno to. Još si razmišljam o onoj ležaljki koja se sama vrti, 4moms. Al je 2500kn, tako da eventualno ako je netko pokloni 😂😂
Ako mislis na mamaroo mi smo ga kupili vidit cemo dal to šljaka 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji