Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    31. Svibanj 2018. 11:28

Vidi ova dva pozera😎 Proud i Aleks😍😍
    Ena reci mu sljedeci put Ma da, al ova iz podforuma Kik (Klokanica iz Komune 🤡) 🤣🤣
    Jucer je mamica1985 pljuvala okolo 😁 pa obecajem da cu danas bit dobra jer vidim svega finog na meniima pa bi bilo steta, ali imam samo dva pitanja.
    Proud jesam fulala ili nisi nis napisala kak je frendica jucer prosla? I mina04 kontam si ti napisala sljedeci pregled 4.7. Jesi se zeznila za datum ili stvarno tek za mj.dana?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

6xmama
    31. Svibanj 2018. 11:33

Proud,ja da ne znam ne bi rekla da si za rodit ...lepo zgledaš,ko da imaš još par tjedana do poroda 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

franovamamita
    31. Svibanj 2018. 11:39

proud cestitam i bas ste mi lijepi to je to sad ste spremni 😙😙
    jama cestitam na punih 37 tj ulazak u termin 😙😙
    ena i meni je tak znalo biti nakon pregleda vode u prvoj trudnoci...vjerujem da si zabrinuta i meni tak dode vise me brinu nasi doktori nego sami porod...ali eto sad prognoziram da ces sutra mihaela drzati u narucju 😙😙
    ljubim vas sve redom oprostite ak sam puno toga zaboravila..😂😂 uzivajte i mazite busice 😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mina04
    31. Svibanj 2018. 11:40

baarbaraa29

Vidi ova dva pozera😎 Proudi Aleks😍😍
    Ena reci mu sljedeci put Ma da, al ova iz podforuma Kik (Klokanica iz Komune 🤡) 🤣🤣
    Jucer je mamica1985 pljuvala okolo 😁 pa obecajem da cu danas bit dobra jer vidim svega finog na meniima pa bi bilo steta, ali imam samo dva pitanja.
    Proud jesam fulala ili nisi nis napisala kak je frendica jucer prosla? I mina04 kontam si ti napisala sljedeci pregled 4.7. Jesi se zeznila za datum ili stvarno tek za mj.dana?

Stvarno tek za mjesec dana 😐 mogu samo prošfikati do tad 😥
    Proudy ti nas zezas, priznaj da uvijek stavljas istu sliku samo napises drugi tjedan 🤣🤣🤣 prekrasna si 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

31. Svibanj 2018. 11:44

ProudMomy

Evo nas na punih 40tt

A daaaj,nemreš mi tak dobro izgledati i mršavo 40tjedana trudna😍😍..to ti nas farbaš samo s slikom😂😂..šalim se draga,prekrasna si i ti i bušica😍😍🤗

pharmamma
    31. Svibanj 2018. 12:12

Proud čestitke na 40tt,ispunio ti je Aleks želju da imaš slikicu i na termin 😊 a izgledaš prekrasno,ovak bi čovjek rekao da još bar mjesec dana ne trebaš roditi 😍😘❤️
    J@m@ čestitke na ulasku u termin ☺️
    Mogli bi nama i Aleks i Mihael sutra skupa stići 😉 1.6.,lijepi datum 😊
    barbara 😂😂😂😂 uvijek nasmiješ 😂😂
    Ljudi moji,tek sad sam se drugi put probudila,a u 1 moramo biti kod sveki na ručku 😂😂 bolje mi je da se izvučem iz kreveta napokon

mina04
    31. Svibanj 2018. 13:14

Evo da vam samo kazem, cula sam se sa šogoricinom mamom ona radi kao sestra na odjelu sa bebicama. Kao to prosirenje su neke komore, koje ako se ne povuku ili cak i povecaju samo se kad se beba rodi, radi joj se uzv glavice i prvih par mjeseci se to redovno prati. Posalju te navodno i fizijatru da radis viezbe s bebicom da ne bi bilo poteskoca u razvoju. Ja se ipak nadam da ce do pregleda to se povuci 

31. Svibanj 2018. 13:21

mina04

Evo da vam samo kazem, cula sam se sa šogoricinom mamom ona radi kao sestra na odjelu sa bebicama. Kao to prosirenje su neke komore, koje ako se ne povuku ili cak i povecaju samo se kad se beba rodi, radi joj se uzv glavice i prvih par mjeseci se to redovno prati. Posalju te navodno i fizijatru da radis viezbe s bebicom da ne bi bilo poteskoca u razvoju. Ja se ipak nadam da ce do pregleda to se povuci

Nadam se da će se povući draga,bit će to ok😘😘😍🤞🤞,a vidiš ukoliko slučajno i ne, pratiti će se i opet će biti sve u redu😘,znam da je teško al probaj ne misliti puno o tome,utjecati ne možeš..🤗🤗,uživajte u danu vas troje lijepih 😘

nivami
    31. Svibanj 2018. 13:39

Dan mame 
    ProudMomy cestitke za 40+ i prelijepa si😍
    Ena brzo ce Mihael 😘
    Mina sve ce to bit u redu 😘
    Moji su gustali u kušanju na bazenu a ja sam samo gledala, prevruće je Mozda za vikend odemo na more, danas mi se bas ne ide samo odmaram

mina04
    31. Svibanj 2018. 13:44

Ena31

mina04

Nadam se da će se povući draga,bit će to ok😘😘😍🤞🤞,a vidiš ukoliko slučajno i ne, pratiti će se i opet će biti sve u redu😘,znam da je teško al probaj ne misliti puno o tome,utjecati ne možeš..🤗🤗,uživajte u danu vas troje lijepih 😘

😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.