Mladamamica predivna 😍😍
Vidjela sam da se pisalo o roštilju, mi bili kod svekrve, muž radio roštilj, prejela se 🐷 i onda još mačje oči. Tako da sad samo ležim i odmaram
Proudycestitke na 40 puniiiih tt prekrasni ste 😍😍
Enakad sam krenula citat sva sam se oznojila do one objave da ides kuci i za 2 dana pregled 😂😂 al dobro mozda odluci malac i prije 😊
Dalje bas nisam zapamtila nemojte se ljutit ap ova vrucina je strasna mozak mi otopilo..
Ja sad stigla iz citija kupila purelan kremicu,cetkicu za zube(za bolnicu) i neke sitnice ovak..spremila sam malcu također robicu za izlazak pa cu vam slikat da cujem dal to moze ili ne 😂
I mi smo 37tt napokon ….evo na +15 kg 🐷🐖
ni teorija "pruge smanjuju" mi ne pomaže više 🤔
😂😂Draga,i ja sam se preznojila čim sam ustala😂😂😘😘,nadam se da bude odlučio sam izaći prije. Super za shoping 😀,prekrasna si😍😍😍😍,divna velika buša i čestitke na 37😘😘👍👍. Ti bar znaš kolki ti je Noah ,ja za Mihaela neznam i kak su ažurni neću ni znati dok ne rodim,zadnji uzv piše 3920(37tt),s 38tt usmeno samo rekli oko 3800i nešto(točno tak) i dalje ništa😫,a babica mi danas gleda trbuh na ctg i čudi se kak je veliki,pita za procjenu bebe a ja neznam😬 i onda mi ne naprave uzv ni danas🙈
Ajde ajde, ja sam zadnji uzv imala u 35tt. I necu imat vise dok ne dodjem u radjaonu, tko zna koliko je moje dijete 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudycestitke na 40 puniiiih tt prekrasni ste 😍😍
Enakad sam krenula citat sva sam se oznojila do one objave da ides kuci i za 2 dana pregled 😂😂 al dobro mozda odluci malac i prije 😊
Dalje bas nisam zapamtila nemojte se ljutit ap ova vrucina je strasna mozak mi otopilo..
Ja sad stigla iz citija kupila purelan kremicu,cetkicu za zube(za bolnicu) i neke sitnice ovak..spremila sam malcu također robicu za izlazak pa cu vam slikat da cujem dal to moze ili ne 😂
I mi smo 37tt napokon ….evo na +15 kg 🐷🐖
ni teorija "pruge smanjuju" mi ne pomaže više 🤔
😂😂Draga,i ja sam se preznojila čim sam ustala😂😂😘😘,nadam se da bude odlučio sam izaći prije. Super za shoping 😀,prekrasna si😍😍😍😍,divna velika buša i čestitke na 37😘😘👍👍. Ti bar znaš kolki ti je Noah ,ja za Mihaela neznam i kak su ažurni neću ni znati dok ne rodim,zadnji uzv piše 3920(37tt),s 38tt usmeno samo rekli oko 3800i nešto(točno tak) i dalje ništa😫,a babica mi danas gleda trbuh na ctg i čudi se kak je veliki,pita za procjenu bebe a ja neznam😬 i onda mi ne naprave uzv ni danas🙈
To za pregled mi je tak glupo aj da si ti u 26-30tt pa si nedavno bila ...al ti si termin prosla pa ni pregledat te bas bez veze 🤔
Ali dobro drzimo figee daaa bebolinac odluci stic sto prije 😊
Ee da i u hm-u sam bila ..morala sam sta cu i skoro kupila sve al sam se sabrala 😂 ugl one marame/slinceki su po 25kuna 3 kom uzela sam 2 paketica u raznim bojama i kapice i to isto tako da znate 😁
Mladamamica, ti si isto spremna za lansiranje 😁...
Ma ta velicina trbuha vam je isto relativan pojam, ja uvijek imam ogroman trbuh a na kraju rodim dijete da nemas kaj videt 🤣(najteze dijete mi je bilo 3550,najlakse 2860 a sa svima trbusina do nosa).
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Evo imam sliku iz zadnje trudnoce, ovo je bilo sa 36 tjedana, njega procjenjivali na kraju na 3800,a rodio se sa 3100 😂.. A vid trbusine
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mladamamica, ti si isto spremna za lansiranje 😁…
Ma ta velicina trbuha vam je isto relativan pojam, ja uvijek imam ogroman trbuh a na kraju rodim dijete da nemas kaj videt 🤣(najteze dijete mi je bilo 3550,najlakse 2860 a sa svima trbusina do nosa).
Kužim,al jbg kad ti baci bubu u uho,svaki put neko drugi,od kad idem u Ta prvo jedna doktorica,pa druga na uzv,treća prošli put i babica danas,ono fak off od mog trbuha tak od oka😂😂😂,i sad si ja mislim da nosim ogromnu bebu koju bum neznam kud rodila 😂😂😂🤣🤣🤣
Mladamamica prekrasna 😍😍
Nadam se da sve uživate u danu 😊 ja ga polovicu prespavala da nadoknadim neprospavanu noć pa smo se sad samo preselili na kauč pred TV 😂😂
Evo imam sliku iz zadnje trudnoce, ovo je bilo sa 36 tjedana, njega procjenjivali na kraju na 3800,a rodio se sa 3100 😂.. A vid trbusine
Bome buša da ju se ima kaj vidjeti😍😍😍,ajde sad mi je lakše😘😘
mladamamica divniiiiiii i cestitam na 37tt 😙😙
ena mene su s prvim ispitivali jesam sigurna da jednu bebu nosim, babica ne pitala kolika to mora biti beba a on roden sa 3470g ☺ nemoj se sekirat..a kad dodes opet trazi da ti naprave ultrazvuk..
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji