Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    31. Svibanj 2018. 20:45

Ne znam da li se vidi na slici,ali danas svi na rucku,rostiljali i kaze mi sogorica cim me vidjela kaj je,jucer vislje,danas ti se trbuh skroz spustio..prvo sam to jutros i pripremijetila,ali mozda mi se cini,kad neeeee

31. Svibanj 2018. 20:52

Mladamamica1911

Cokica

J@m@

Cokica

Mladamamica1911

Ivyu srijedu imam pregled 😁
    Ja nisam nis od tog kupila …
    Da kupim?

Ma ja čak mislim da

A točno to. Još si razmišljam o onoj ležaljki koja se sama vrti, 4moms. Al je 2500kn, tako da eventualno ako je netko pokloni 😂😂

Ako mislis na mamaroo mi smo ga kupili vidit cemo dal to šljaka 😂😂

E to. Onda čekam informacije iz prve ruke 😁

pharmamma
    31. Svibanj 2018. 20:56

Jama lijepa bušica ❤️😍
    Mamaroo imaju frendovi,u početku je malena htjela možda 10-tak min biti u tome..sad će imati 6 mjeseci i postalo joj je zanimljivije 😁ali ona je bas beba kojoj je sve zanimljivo 10-15 min i to je to 😂

Mladamamica1911
    31. Svibanj 2018. 21:30

evo ja sam mu ovo spremila za kuci i rukavice bjele 😊
    I da vas pitam nadam se da niko ne jede i cita al ispala mi je neka sluz kao zelatina cvrsta velicine marelice otprilike ali ne krvavo nego prozirno zuckasto? Jel to sluzni cep il kaj😂

6xmama
    31. Svibanj 2018. 21:38

mladamamica,bit će da je čep ...ne mora on bit krvav uvijek.
    Oblekica je preslatka 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

31. Svibanj 2018. 21:39

Mladamamica1911

evo ja sam mu ovo spremila za kuci i rukavice bjele 😊
    I da vas pitam nadam se da niko ne jede i cita al ispala mi je neka sluz kao zelatina cvrsta velicine marelice otprilike ali ne krvavo nego prozirno zuckasto? Jel to sluzni cep il kaj😂

Prekrasno je odjelce😍... vjerujem da je sluzni,danas sam proučavala na Google,može biti prozirni,žućkasti,bez krvi to kao znači da se priprema porod al ne tak brzo,budu ti još cure sigurno pisale koje su to prošle pa znaju...imala sam goste sad pa nisam stigla čitati ostalo,evo sad ću😘

mina04
    31. Svibanj 2018. 21:43

J@m@ jako lijepa busica! 😍
    Mladamamica odjelce je mrak 🤗
    I ja bi tu njihaljku, bila je nedavno na nekoj stranoj stranici na akciji i bas sam se dvoumila dal da ju uzmem il ne 🙄 ja bi joj cuda pokupovala al mislim da nam pola toga nece trebati 

All of God’s grace in one tiny face 💟

31. Svibanj 2018. 21:44

J@m@ prekrasna velika bušica,izgleda da se je spustila😍😍😘😘🤗🤗

31. Svibanj 2018. 21:44

Robica je preeedivna 😍😍😍😍 ovo ispod je bodi dugi ili kratki? 

Mladamamica1911
    31. Svibanj 2018. 21:47

Cokica

Robica je preeedivna 😍😍😍😍 ovo ispod je bodi dugi ili kratki?

Kratki 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.