Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    31. Svibanj 2018. 10:36

Lazna uzbuna😁 krenut ce kad tad,jos ti uzivaj🤗 proud sretan 40-i🎉🎉 mi u 37-om i prva noc bez zgaravice 🎉 danas uzivanje u rostilju i kolačima,sladoledu,laganini

bejb23
    31. Svibanj 2018. 10:36

Hahhahahhahhaa Proudy najbitnije da ste pogurali 😂  Neki nisu ni to 😔
    Barbara kako si mi ti? 😘
    Uzivaj Ena 😘 Mmmmmm rostilj 😍 Mi cemo za vikend 🤗
    Danas smo kod njegovih. Nacula sam riblji meni 😢 Od tog sam uvijek gladna 😫

💗Baby E💗

31. Svibanj 2018. 10:40

Jutroo 😁
    Ja se već ponadala da je netko krenuo. Al lažna uzbuna. Normalno kad nije još 6.mjesec 😁
    Ena izdrži još malo, čini se da ćeš ti brzo 😘
    Proud čestitke na 40tt 😁😘👏👏

Marijaa30
    31. Svibanj 2018. 10:49

Ej 😁
    Proud cestitke na 40tt! Ena, mozda se jos kaj danas pokrene... Mihael bu prefrigani decko 😁
    Jama, cestitam na 37tt 😁
    Ugodan dan svima 😁

26.8. Ivan 💙💙

baarbaraa29
    31. Svibanj 2018. 10:50

Proudy 😂😂😂😂😂 Nemoj tako! Sigurno je bilo carobno samo neces da nama sto smo u kazni bude krivo!
    Ena..a nis onda, dobar tek, sta reci! 😆😆😘...
    Bejb23, a vidis evo skidam se sa droga pa mi svakako 😂 ali generalno dobro! Svaku vecer zavrsimo sa "hvala na jos jednom preguranom danu, a ujutro ispocetka", i onda tokom dana ovako:

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Pahuljica
    31. Svibanj 2018. 10:52

Jutro zenice, vidim bilo je akcije u svim pogledima😂
    Ena glavno da je mali zivahan, al ti njihovi "pregledi" mi dignu zivce, bar nas prvorotke nek malo utjese a ne samo kao sve je to normalno odite doma...
    Proud 40tj je tu, cestitam! Slikicu ces sad imat pa bio bi red da nam dode prva ljetna bebica😍😄
    Izgleda da su nam ovi ljetni malisani bas tromi s izlascima😂 ja imam osjecaj ko da cu jos 100god biti trudna, a sve mi je teze i teze na ovim vrucinama i stopala ko bacvice😔

💙 A.L.

31. Svibanj 2018. 11:09

Vidim uživancije  danas na sve strane,tak treba 😁😁..Barbara veseljak naš dragi😍😍😘😘🤗🤗😂😂😂😂kak me ta ženska nasmije,baš se odvalila od smijeha🤣🤣,pita muž kaj opet klokanice??😁😁

mina04
    31. Svibanj 2018. 11:12

Jutro zene..mi smo danas malo duze spavali, nikako se razbuditi 😪
    Ena drzim fige da krene uskoro, mislim da smo mi sve ovdje uzbudene ko ti ak ne i vise 😆
    Proudy cestitke na 40-om!! 🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟

31. Svibanj 2018. 11:17

Evo nas na punih 40tt

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Confused
    31. Svibanj 2018. 11:21

Proudy i Jama cestitke na punim tjednima 😘😘
    Ja taman s muzem razmontirala stari ormar,usisala sobu,sad ce on piturat,pa me sutra ceka opet ciscenje kad se zidovi osuse.Mokra sam cila,klima pici u svih 16,ali ne pomaze nista.Jedva cekam nedilju i kupanjeeee 🐳🐬

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.