Lazna uzbuna😁 krenut ce kad tad,jos ti uzivaj🤗 proud sretan 40-i🎉🎉 mi u 37-om i prva noc bez zgaravice 🎉 danas uzivanje u rostilju i kolačima,sladoledu,laganini
Hahhahahhahhaa Proudy najbitnije da ste pogurali 😂 Neki nisu ni to 😔
Barbara kako si mi ti? 😘
Uzivaj Ena 😘 Mmmmmm rostilj 😍 Mi cemo za vikend 🤗
Danas smo kod njegovih. Nacula sam riblji meni 😢 Od tog sam uvijek gladna 😫
💗Baby E💗
Jutroo 😁
Ja se već ponadala da je netko krenuo. Al lažna uzbuna. Normalno kad nije još 6.mjesec 😁
Ena izdrži još malo, čini se da ćeš ti brzo 😘
Proud čestitke na 40tt 😁😘👏👏
Ej 😁
Proud cestitke na 40tt! Ena, mozda se jos kaj danas pokrene... Mihael bu prefrigani decko 😁
Jama, cestitam na 37tt 😁
Ugodan dan svima 😁
26.8. Ivan 💙💙
Proudy 😂😂😂😂😂 Nemoj tako! Sigurno je bilo carobno samo neces da nama sto smo u kazni bude krivo!
Ena..a nis onda, dobar tek, sta reci! 😆😆😘...
Bejb23, a vidis evo skidam se sa droga pa mi svakako 😂 ali generalno dobro! Svaku vecer zavrsimo sa "hvala na jos jednom preguranom danu, a ujutro ispocetka", i onda tokom dana ovako:
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro zenice, vidim bilo je akcije u svim pogledima😂
Ena glavno da je mali zivahan, al ti njihovi "pregledi" mi dignu zivce, bar nas prvorotke nek malo utjese a ne samo kao sve je to normalno odite doma...
Proud 40tj je tu, cestitam! Slikicu ces sad imat pa bio bi red da nam dode prva ljetna bebica😍😄
Izgleda da su nam ovi ljetni malisani bas tromi s izlascima😂 ja imam osjecaj ko da cu jos 100god biti trudna, a sve mi je teze i teze na ovim vrucinama i stopala ko bacvice😔
💙 A.L.
Vidim uživancije danas na sve strane,tak treba 😁😁..Barbara veseljak naš dragi😍😍😘😘🤗🤗😂😂😂😂kak me ta ženska nasmije,baš se odvalila od smijeha🤣🤣,pita muž kaj opet klokanice??😁😁
Jutro zene..mi smo danas malo duze spavali, nikako se razbuditi 😪
Ena drzim fige da krene uskoro, mislim da smo mi sve ovdje uzbudene ko ti ak ne i vise 😆
Proudy cestitke na 40-om!! 🤗
All of God’s grace in one tiny face 💟
Evo nas na punih 40tt
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy i Jama cestitke na punim tjednima 😘😘
Ja taman s muzem razmontirala stari ormar,usisala sobu,sad ce on piturat,pa me sutra ceka opet ciscenje kad se zidovi osuse.Mokra sam cila,klima pici u svih 16,ali ne pomaze nista.Jedva cekam nedilju i kupanjeeee 🐳🐬
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji