Ma ne slusa neee slusa
Mene bi muz valjda vezao za krevet da tak hodam okolo i ugrozavam trudnocu.
Kad zvrsi na serklazu ili lezanju u bolnici slusat ce, a ti jos probaj pricat s njom!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Kaj rec? Bojana, ja si sad mislim jel bilo potrebe za tolikom panikom i mirovanjem kod mene, bi li bilo isto i da nisam odlezala ovoliko. Ali je cinjenica da to ne mozemo znati i da ja osobno nisam bila spremna riskirati i drzala sam se uputa. Jer si ne bi nikad oprostila da nisam slusala i da je nesto poslo krivo. Ali svatko valjda zna svoje, eto…
Slažem se s tobom,to sam se i ja pitala..al ko zna kaj bi bilo da nismo slušale...inače,rokaju me kontrakcije na cca 10-15min al nisu mi nešto baš bolne jako pa ne reagiram😂,kad krene zapravo jako bi trebalo boliti,jel da?😂
Moj primjer mirovanja pokazuje da jednomjerno mirovanje daje razlicite rezultate, ali kao sto Proud kaze mi to ne znamo, pa na kraju krajeva ni doktori, a lupat glavom od zid NAKON sto se nesto dogodi mi nije jedna od opcija.
Iako se cesto u zivotu ispostavi tocnom ona >Vise srece nego pameti< svejedno hvala, ali ne hvala!
Meni je to malo sebicno...mislim okej nije lako lezat stalno al majku mu ako je nas tolko izdrzalo po 25+ tjedana mirovanja neke leze od prvog do zadnjeg dana 😑bas i ja sam lezala jer si nebi nikad oprostila se nesto dogodilo a da sam mogla sprijecit
Ona ide i na faks , i mali logopedu i sve je to na njoj , i zbilja se naklapsa po svuda i u prvoj se ranije pocela otvarat i prenjela je , i dost je opustena ..a ja sam pak mozda preukocena ..al daj boze da bi sve proslo ok
Slažem se s tobom,to sam se i ja pitala..al ko zna kaj bi bilo da nismo slušale…inače,rokaju me kontrakcije na cca 10-15min al nisu mi nešto baš bolne jako pa ne reagiram😂,kad krene zapravo jako bi trebalo boliti,jel da?😂
Jel to pocinjemo pripremat vatromet?? 👏🏻👏🏻👏🏻😊😊😊
Slažem se s tobom,to sam se i ja pitala..al ko zna kaj bi bilo da nismo slušale…inače,rokaju me kontrakcije na cca 10-15min al nisu mi nešto baš bolne jako pa ne reagiram😂,kad krene zapravo jako bi trebalo boliti,jel da?😂
Jel to pocinjemo pripremat vatromet?? 👏🏻👏🏻👏🏻😊😊😊
Ne vjerujem😂😂,kontrakcije te jačine imam stalno😂😂,to su ove mutave😂
Evo ja ležim već treći put...sad u ovoj trudnoći od 6 tt samo su se mijenjali razlozi za ležanje...nikad si ne bi oprostila da nešto pođe po krivu a da ja nisam poduzela sve kaj je bilo u mojoj mogućnosti da to spriječim...ima nas svakakvih.Ja sam se istosaki put kad sam ležala i došla do termina pitala jel sam uopće morala baš tolko ležat...i opet u svakoj idućoj trudnoći kad su mi rekli ležat zalegla i ni mrdac.
A ove kaj glume velke face i kao ja ne slušam doktore i te fore-na njihovu dušu...doktor sigurno nema nikakve koristi u tome da te tjera ležat nit je kupio svoju diplomu na placu pa baljezga gluposti...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Op op Ena možda te Mihael ipak odlučio poslušati 😊😊
Nije nije...ovo ne boli..ja očekujem urnebes od bolova😂...
Sortiraj odgovore
Najstariji