Cure da se i ja javim, ipak danas radili i uzv, jer doktorice neće sad bit 2 tjedna i naručila me tek 28.6.
Zatvorena, nije napisala koliki je cerviks, nešto je nacrtala 😂 kaže da je sve ok, taman za 28tt, okrenuo se i imamo kilu i 300. Za tlak s obzirom na vrijeme kaže da je super 125/85. Danas mi je mjerila obujam trbuha i na nešto me spojila kratko da se čuje srce i kaže da će sad svaki put prvo to.
A jesam se raspisala al mislim da sam rekla sve što sam htjela. A da, i danas sam natekla, valjda kako sam cijeli grad prohodala i još je ova sparina 🤮
Sad čekam ručak kod svojih 😄
I dobila sam neke tablete za željezo. Ja ga imam dovoljno, ali valjda ne dovoljno u eritrocitima, ako sam dobro zapamtila. Pa mi je dala da svaka 2 dana pijem tablete
Cure da se i ja javim, ipak danas radili i uzv, jer doktorice neće sad bit 2 tjedna i naručila me tek 28.6.
Zatvorena, nije napisala koliki je cerviks, nešto je nacrtala 😂 kaže da je sve ok, taman za 28tt, okrenuo se i imamo kilu i 300. Za tlak s obzirom na vrijeme kaže da je super 125/85. Danas mi je mjerila obujam trbuha i na nešto me spojila kratko da se čuje srce i kaže da će sad svaki put prvo to.
A jesam se raspisala al mislim da sam rekla sve što sam htjela. A da, i danas sam natekla, valjda kako sam cijeli grad prohodala i još je ova sparina 🤮
Ma supach da te gledala!! Nek se okrenuo i to je već lijepi bebo .. bravo mamica.
Ja se probudim natečena pa se normalim do navečer 😂.
Dobar ti tek
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cokica super za bebija! Jel pijes i mg? Da te nebi zeljezo zastopalo..
Ja vam zene moje stvarno ne znam. Ak kom treba recept za C evo ga, ali 🤫
1 veliki Ne znam, pomjesaj sa Nemam pojma i po zelji dodajte prstohvat, dva Ko je tu lud!
A ovo za postepeno skidanje ni nis spominjala. Jesu Utrici zapravo progesteron? Pitam jer imam jos vag.s pocetka trudnoce, drugacije se zovu, ali pise 200mg progesteron pa da ih mozda jos ovaj tjedan po jedan navecer stavljam? Stetit ne moze, a?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara ništa osim elebaby do sad nisam pila i sad sam dobila heferol.
Šta to neki šumeći magnezij se uzima?
Ivy sto se tice tih dolazaka doma kad negdje ide, nakon xy svadja oko toga, imamo dogovor da nikad jedan drugom ne govorimo kad cemo se vratit, ako nismo sigurni. Znaci ak idem na cugu s curama necu ti rec da cu doc za 2 sata jer ne znam hocu li, a isto tak i on.
ma moj se nije ni javio telefon mu doma,vracao se iz grada mog tatu istovario doma jer kao sreo nekog poznanika i ide ga sam odvesti kuci selo pored...vratio se u pol 1 ujutro,ma neda mi se uopce ni pricati o tome sad sam mu rekla da je ispucao svoja sranja i da bih ga mogla zadaviti bez da trepnem eto
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Cokica super za bebija! Jel pijes i mg? Da te nebi zeljezo zastopalo..
Ja vam zene moje stvarno ne znam. Ak kom treba recept za C evo ga, ali 🤫
1 veliki Ne znam, pomjesaj sa Nemam pojma i po zelji dodajte prstohvat, dva Ko je tu lud!
A ovo za postepeno skidanje ni nis spominjala. Jesu Utrici zapravo progesteron? Pitam jer imam jos vag.s pocetka trudnoce, drugacije se zovu, ali pise 200mg progesteron pa da ih mozda jos ovaj tjedan po jedan navecer stavljam? Stetit ne moze, a?
Da, jesu progesteron cisti. Slobodno stavljaj tek toliko da ne prestanes odjednom. Ja sam bila na 3x2, pa mi je rekla da postepeno smanjujem od punih 36tt i do 37tt sam trebala bit bez. Pa sam ja to odokativno smanjivala nekak.
E da i cure koje ste dobile zeljezo za piti, ako vam nisu rekli, obavezno uz njega c vitamin piti. Tak se bolje veze, ne prodje samo kroz sistem.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Super za pregled i bebača😍😘
Ivy sto se tice tih dolazaka doma kad negdje ide, nakon xy svadja oko toga, imamo dogovor da nikad jedan drugom ne govorimo kad cemo se vratit, ako nismo sigurni. Znaci ak idem na cugu s curama necu ti rec da cu doc za 2 sata jer ne znam hocu li, a isto tak i on.
ma moj se nije ni javio telefon mu doma,vracao se iz grada mog tatu istovario doma jer kao sreo nekog poznanika i ide ga sam odvesti kuci selo pored…vratio se u pol 1 ujutro,ma neda mi se uopce ni pricati o tome sad sam mu rekla da je ispucao svoja sranja i da bih ga mogla zadaviti bez da trepnem eto
Vjerujem da si jako ljuta. Nemam ti niš pametno reć osim da te kužim skroz 😘😘😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji