Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    29. Svibanj 2018. 13:00

ProudMomy

franovamamita

ProudMomy

Franova, ako te tjesi i ja sam danas ljuta na cijeli muski rod, ustvari jos od jucer! Digo mi ovi moj tlak, toliko da ga jutros jos nisam ni nazvala, niti cu! Nabijem ga!

ono kad ode pa se ne zna vratiti…joooj bio je s ovim, onim….pusi brate mili alergicna sam na to

baarbaraa29

Eba neda se Mico 😊 Osjeti djete da je vani vruce pa si misli neka datuma pricekat cu ja jos malo! 😉
    I mi gotovi. Ja ne znam vise ko je tu lud. Je da sam zbog godisnjeg morala na drugo mjesto, ali bas tolika razlika..
    Sad je C 27mm (prosli cet.bio 17) i kaze ova i prije neg ce mjerit da to sad vise nije skoro uopce bitno obzirom da je 34.tjedan iza nas! Trazila recept za Utrice kaze ne trebaju ti vise. I eto ga sad na, pa ti znaj!

terminuso i ti ides preko termuna bus vidjela 😁😁

Bojana27

Aha znaci prije ne gledaju ? Ajd hB nadam se da ni nece 😂😂 jucer dok mi je radio uzv kaze ajme meni sta je glavica nisko 🤦🏻‍♀️

meni su gledali od cca 38tt svaki put kad sam isla

Ma muskarci!
    Evo sad me zvao ovi moj, veli kaj ne bi se ni javila, ja nek mislim jesi dobro. Pa dobro si se sjetio pitat! Reko da nisam dobro valjda bi te netko nazvao 😂😂😂😂, ja ne bi!

😂😂😂😂 Još se i ljuti, ha???? To mi je najgore. Kad si u pravu oko nečeg a on ima obraza se i ljutiti. 😂.
    Confused dobra je taktika jer sam ja prošli porod puno stajala i mislim da je to fakat ubrzalo stvari.
    Mene je dokica baš splašila jer mi je rekla da krenem čim krenu trudovi jer je full mekano dolje a trenutno me strah da se ne porodim u auttu. 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

29. Svibanj 2018. 13:02

Ivy sto se tice tih dolazaka doma kad negdje ide,  nakon xy svadja oko toga,  imamo dogovor da nikad jedan drugom ne govorimo kad cemo se vratit,  ako nismo sigurni. Znaci ak idem na cugu s curama necu ti rec da cu doc za 2 sata jer ne znam hocu li,  a isto tak i on. Od tad se vise ni ne svadjamo oko toga.

Ali zato se oko drugih pizdarija svadimo,  al srecom da su pizdarije u pitanju,  a ne neke krupnije stvari.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

29. Svibanj 2018. 13:07

Muški 🤯🤯,jooj znaju nas izluditi... Ivymicek nosim obje,neznam u koje će stati😂😂

29. Svibanj 2018. 13:09

Daaa,  Ivy jos je on uvrijedjen! Ja sam mogla rodit dok on proguta ponos i nazove da pita jesam dobro 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

29. Svibanj 2018. 13:11

Cure da se i ja javim, ipak danas radili i uzv, jer doktorice neće sad bit 2 tjedna i naručila me tek 28.6.
    Zatvorena, nije napisala koliki je cerviks, nešto je nacrtala 😂 kaže da je sve ok, taman za 28tt, okrenuo se i imamo kilu i 300. Za tlak s obzirom na vrijeme  kaže da je super 125/85. Danas mi je mjerila obujam trbuha i na nešto me spojila kratko da se čuje srce i kaže da će sad svaki put prvo to.
    A jesam se raspisala al mislim da sam rekla sve što sam htjela. A da, i danas sam natekla, valjda kako sam cijeli grad prohodala i još je ova sparina 🤮
    Sad čekam ručak kod svojih 😄

29. Svibanj 2018. 13:13

I dobila sam neke tablete za željezo. Ja ga imam dovoljno, ali valjda ne dovoljno u eritrocitima, ako sam dobro zapamtila. Pa mi je dala da svaka 2 dana pijem tablete

ivymicek
    29. Svibanj 2018. 13:18

Cokica

Cure da se i ja javim, ipak danas radili i uzv, jer doktorice neće sad bit 2 tjedna i naručila me tek 28.6.
    Zatvorena, nije napisala koliki je cerviks, nešto je nacrtala 😂 kaže da je sve ok, taman za 28tt, okrenuo se i imamo kilu i 300. Za tlak s obzirom na vrijeme kaže da je super 125/85. Danas mi je mjerila obujam trbuha i na nešto me spojila kratko da se čuje srce i kaže da će sad svaki put prvo to.
    A jesam se raspisala al mislim da sam rekla sve što sam htjela. A da, i danas sam natekla, valjda kako sam cijeli grad prohodala i još je ova sparina 🤮
    Sad čekam ručak kod svojih 😄

Ma supach da te gledala!! Nek se okrenuo i to je već lijepi bebo .. bravo mamica.
    Ja se probudim natečena pa se normalim do navečer 😂.
    Dobar ti tek

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    29. Svibanj 2018. 13:26

Cokica super za bebija! Jel pijes i mg? Da te nebi zeljezo zastopalo..
    Ja vam zene moje stvarno ne znam. Ak kom treba recept za C evo ga, ali 🤫
    1 veliki Ne znam, pomjesaj sa Nemam pojma i po zelji dodajte prstohvat, dva Ko je tu lud!
    A ovo za postepeno skidanje ni nis spominjala. Jesu Utrici zapravo progesteron? Pitam jer imam jos vag.s pocetka trudnoce, drugacije se zovu, ali pise 200mg progesteron pa da ih mozda jos ovaj tjedan po jedan navecer stavljam? Stetit ne moze, a?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

29. Svibanj 2018. 13:30

Barbara ništa osim elebaby do sad nisam pila i sad sam dobila heferol.
    Šta to neki šumeći magnezij se uzima? 

franovamamita
    29. Svibanj 2018. 13:31

ProudMomy

Ivy sto se tice tih dolazaka doma kad negdje ide, nakon xy svadja oko toga, imamo dogovor da nikad jedan drugom ne govorimo kad cemo se vratit, ako nismo sigurni. Znaci ak idem na cugu s curama necu ti rec da cu doc za 2 sata jer ne znam hocu li, a isto tak i on. 

ma moj se nije ni javio telefon mu doma,vracao se iz grada mog tatu istovario doma jer kao sreo nekog poznanika i ide ga sam odvesti kuci selo pored...vratio se u pol 1 ujutro,ma neda mi se uopce ni pricati o tome sad sam mu rekla da je ispucao svoja sranja i da bih ga mogla zadaviti bez da trepnem eto 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI