Ivy, bravo za malca!
Ja mislim da ja svojim strahom od porodq blokiram ovo svoje dijete 😂😂😂😂, evo sad sluzbeno izjavljujem da vise ne mogu, prevruce mi je! I bila bi najkasnije do ponedjeljka doma 😂😂😂😂😂.
I sad si on misli, stara boli me dupe 😂
😂😂😂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ivy, bravo za malca!
Ja mislim da ja svojim strahom od porodq blokiram ovo svoje dijete 😂😂😂😂, evo sad sluzbeno izjavljujem da vise ne mogu, prevruce mi je! I bila bi najkasnije do ponedjeljka doma 😂😂😂😂😂.
I sad si on misli, stara boli me dupe 😂
😂😂😂😂 Ja tvrdoglaviji od mame odmah pokazujem tko je gazda. Možda ga tata sutra potjera ipak si spominjala nekakvu akciju 😂😂😂 ili ?!?!?!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy i Confused - bravo za djecicu!!! 😀😀😀
Ena - ja sam s prvom dobila te "trudove" u 7h ujutro i sve bilo kao stezanja u donjem dijelu ledja i lazne kontrakcije, znaci laganini i nikaj jako, normalno funkcionirala. I onda kad su me u 13:30 spojili na drip, oci pocele ispadati, tako da ti prvi trudovi obicno budu laganini.
Mladamamica, peso mi je zakon 😁... I ja bi mopsica by the way, preslatki su mi oni.
Confused, super za curku. Moj prvasic bu presel s 5al nema iz svega pet. Navudreni matematicar jos i dodatno ide na matematiku koja ke i puno dalje nego oni sad rade, al recimo iz likovnog mu je uciteljica upisala da ne pokazuje apsolutno nikakav interes za to 🤣... Kaj bus, musko ko musko. Glazbeni isto-spansko selo.. Dakle umjetnik nije nikakav 😂.
Al bu mi srednjoskolac proso 1.srednje s 5(ide za nutricionista), kceri je ostal samo jedan ispit za jesenski rok, jedino mi ivaj sedmas popi krv na slamku, mislim proso bu sa 4,al hormoni ga soraju, nis nece ucit, stalno je u nekoj kazni... Eto i sad dobi iz zavrsnog ispita iz hrvatskog 1-zadavila bi ga 😤... Sad bu mama opet djubre jer bum mu uzela mob i zabranila ic na treninge(to ga najvise pogodi)...popizdis s tim muskima od malena 😵🤐
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cestitke malom sportasu i odlikasici
Moji ce isto oboje tako proci
Ena i ProudMomy saljem 🤞🤞🤞🤞🤞 da krene sto prije
Mladamamica, peso mi je zakon 😁… I ja bi mopsica by the way, preslatki su mi oni.
Confused, super za curku. Moj prvasic bu presel s 5al nema iz svega pet. Navudreni matematicar jos i dodatno ide na matematiku koja ke i puno dalje nego oni sad rade, al recimo iz likovnog mu je uciteljica upisala da ne pokazuje apsolutno nikakav interes za to 🤣… Kaj bus, musko ko musko. Glazbeni isto-spansko selo.. Dakle umjetnik nije nikakav 😂.
Al bu mi srednjoskolac proso 1.srednje s 5(ide za nutricionista), kceri je ostal samo jedan ispit za jesenski rok, jedino mi ivaj sedmas popi krv na slamku, mislim proso bu sa 4,al hormoni ga soraju, nis nece ucit, stalno je u nekoj kazni… Eto i sad dobi iz zavrsnog ispita iz hrvatskog 1-zadavila bi ga 😤… Sad bu mama opet djubre jer bum mu uzela mob i zabranila ic na treninge(to ga najvise pogodi)…popizdis s tim muskima od malena 😵🤐
Uh vjerujem da je teško s tim pubertetom. Nekako moraju naučiti pa makar mama stalno bila babaroga.
Moj kreće u školu sljedeće godine a ja sam već sad u panici 😂😂😂. Kako će on sjediti na miru ja ne znam 😂
Nivami bravo za odlikaše!!!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Čestitam Nivami i 6xmama i vašoj dječici i vama,imate zašto biti ponosne😘🤗,6xmama i 4 je super😀,Nivami hvala😘,Mamica1985 bumo vidli kaj bude😂
Mladamamica, peso mi je zakon 😁… I ja bi mopsica by the way, preslatki su mi oni.
Confused, super za curku. Moj prvasic bu presel s 5al nema iz svega pet. Navudreni matematicar jos i dodatno ide na matematiku koja ke i puno dalje nego oni sad rade, al recimo iz likovnog mu je uciteljica upisala da ne pokazuje apsolutno nikakav interes za to 🤣… Kaj bus, musko ko musko. Glazbeni isto-spansko selo.. Dakle umjetnik nije nikakav 😂.
Al bu mi srednjoskolac proso 1.srednje s 5(ide za nutricionista), kceri je ostal samo jedan ispit za jesenski rok, jedino mi ivaj sedmas popi krv na slamku, mislim proso bu sa 4,al hormoni ga soraju, nis nece ucit, stalno je u nekoj kazni… Eto i sad dobi iz zavrsnog ispita iz hrvatskog 1-zadavila bi ga 😤… Sad bu mama opet djubre jer bum mu uzela mob i zabranila ic na treninge(to ga najvise pogodi)…popizdis s tim muskima od malena 😵🤐
Uh vjerujem da je teško s tim pubertetom. Nekako moraju naučiti pa makar mama stalno bila babaroga.
Moj kreće u školu sljedeće godine a ja sam već sad u panici 😂😂😂. Kako će on sjediti na miru ja ne znam 😂
Znas kaj je najbolje od svega-svi su imali,znači i kćer i ovaj stariji sin tu neku prekretnicu u 7.razredu-i neučenje i bunt i najlošije ocjene...posle se skuliraju i budu ok,al taj sedmi razred je za kosu čupat
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Čestitam Nivami i 6xmama i vašoj dječici i vama,imate zašto biti ponosne😘🤗,6xmama i 4 je super😀,Nivami hvala😘,Mamica1985 bumo vidli kaj bwude😂
Najgore je dočekati da krene. Ja već 2 tjedna pratim svaki sitnicu. Mislim si kad će krenut, jel krenulo, goće li ranije ili će kasniti. Non stop pod nekim pritiskom 😂😂😂. Ali baš kaj veliš kad krene krene ne možeš utjecati.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Znas kaj je najbolje od svega-svi su imali,znači i kćer i ovaj stariji sin tu neku prekretnicu u 7.razredu-i neučenje i bunt i najlošije ocjene…posle se skuliraju i budu ok,al taj sedmi razred je za kosu čupat
Uh, dobro mi tek idemo u prvi do 7 razreda si moram nabavit neke normabele da to lakše preživim
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji