Čestitam Nivami i 6xmama i vašoj dječici i vama,imate zašto biti ponosne😘🤗,6xmama i 4 je super😀,Nivami hvala😘,Mamica1985 bumo vidli kaj bwude😂
Najgore je dočekati da krene. Ja već 2 tjedna pratim svaki sitnicu. Mislim si kad će krenut, jel krenulo, goće li ranije ili će kasniti. Non stop pod nekim pritiskom 😂😂😂. Ali baš kaj veliš kad krene krene ne možeš utjecati.
Ma da,već sam sama sebi dosadna,sad me boli ovo,sad ono,pa kontrakcije,pa WC,danas me boli od pregleda,pa sam mislila da mi ode voda ddk sam išla na wc...svašta...a prvo mi je pa neznam prepoznati 😏
Pozdrav, žene, nadam se da se uspješnije od mene nosite s ovim vrućinama :)
Molim savjet/ideju/preporuku/ bilo kaj --- prirodni diuretik koji mogu uzeti kao trudnica?
Natičem i ne osjećam se nimalo ugodno :(
Dođe mi dragi upravo doma i veli: ti si si bome lijepi hlad napravila 😂😂😂 e pa meni je pod klimom taman i ne mičem se odavde 😂
Čestitam Nivami i 6xmama i vašoj dječici i vama,imate zašto biti ponosne😘🤗,6xmama i 4 je super😀,Nivami hvala😘,Mamica1985 bumo vidli kaj bwude😂
Najgore je dočekati da krene. Ja već 2 tjedna pratim svaki sitnicu. Mislim si kad će krenut, jel krenulo, goće li ranije ili će kasniti. Non stop pod nekim pritiskom 😂😂😂. Ali baš kaj veliš kad krene krene ne možeš utjecati.
Ma da,već sam sama sebi dosadna,sad me boli ovo,sad ono,pa kontrakcije,pa WC,danas me boli od pregleda,pa sam mislila da mi ode voda ddk sam išla na wc…svašta…a prvo mi je pa neznam prepoznati 😏
Kužim te skroz. Drugi put sam otišla u bolnicu samo zato jer mi se pojavio krvavi iscjedak do tad sam mislila da imam probavne smetnje a ne trudove. Sad ćemo vidjeti koliko ću pametna biti ovaj put. Još je dobro kad trudovi krenu ali ovo pucanje vodenjaka mi je nepoznanica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena prepoznat ces sigurno,ne brini ;)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Mene strah curenja plodne vode...sad kad se ovako puno znojim stalno gacice mokre,usprkos dnevnom ulosku,sad sam bas makla dnevni namjerno i legla i doslovno osjetila kako mi je malo iscurilo na gacice,a nije iscjedak...ufff
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Mene strah curenja plodne vode…sad kad se ovako puno znojim stalno gacice mokre,usprkos dnevnom ulosku,sad sam bas makla dnevni namjerno i legla i doslovno osjetila kako mi je malo iscurilo na gacice,a nije iscjedak…ufff
A meni danas kod WC br 2.nužde,kao pišanje a ne osjećam...i dalje nezz dal' sam pišala ili je bilo kaj drugo😏...al valjda bi već imala trudove da je voda bila..
Mene strah curenja plodne vode…sad kad se ovako puno znojim stalno gacice mokre,usprkos dnevnom ulosku,sad sam bas makla dnevni namjerno i legla i doslovno osjetila kako mi je malo iscurilo na gacice,a nije iscjedak…ufff
A meni danas kod WC br 2.nužde,kao pišanje a ne osjećam…i dalje nezz dal' sam pišala ili je bilo kaj drugo😏…al valjda bi već imala trudove da je voda bila..
A ko ce bit pametan...meni su oba puta probijali vodenjak,tako da nemam nikakva iskustva s tim eventualnim curenjem plodne vode i mislim da bi tesko to prepoznala.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Sortiraj odgovore
Najstariji