Ivy sto se tice tih dolazaka doma kad negdje ide, nakon xy svadja oko toga, imamo dogovor da nikad jedan drugom ne govorimo kad cemo se vratit, ako nismo sigurni. Znaci ak idem na cugu s curama necu ti rec da cu doc za 2 sata jer ne znam hocu li, a isto tak i on.
ma moj se nije ni javio telefon mu doma,vracao se iz grada mog tatu istovario doma jer kao sreo nekog poznanika i ide ga sam odvesti kuci selo pored…vratio se u pol 1 ujutro,ma neda mi se uopce ni pricati o tome sad sam mu rekla da je ispucao svoja sranja i da bih ga mogla zadaviti bez da trepnem eto
A dobro da, to nije ok, da ni ne znas gdje je ni jel dobro, i ja bi se izoblicila od bijesa.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ma moj se nije ni javio telefon mu doma,vracao se iz grada mog tatu istovario doma jer kao sreo nekog poznanika i ide ga sam odvesti kuci selo pored…vratio se u pol 1 ujutro,ma neda mi se uopce ni pricati o tome sad sam mu rekla da je ispucao svoja sranja i da bih ga mogla zadaviti bez da trepnem eto
nabijem ga
Barbara,možeš i te slobodno stavljat,da ne prekineš odjednom...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ja sam morala 2x1.. Onda cu navecer samo jos par dana.. HVALA curke!
Cokica meni je zeljezo receno pit sa sokom od narance. Vjerojatno je to ovo sto Proud kaze.
Ja pijem i Mg koji mi je dr.preporucila, a znam da cure kazu da oni tipa iz DMa nisu bas pa evo nek ti preporuce neki konkretni!
Franova, a bas je pizdun! 😤🤬 Do kad je kuci kad tak ima vremena bit svagdje?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Cokica sto se tice magnezija, bude ti Pharma tocno rekla zasto ovi sumeci iz dm i sl nisu dobri. Ja znam samo da nisu. Najbolje si u apoteci uzmi neki u granulama ili kapsulama. Ja sam jedno vrijeme pila od Biolectre u granulama, a poslije sam presla na kasule od Twinlaba. Oba su mi bila dobra.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dan
Super ta sve preglede i cervikse
Ena valjda se brzo pokrene
Ja sad peglala a joj sta je vruce
Ena reci Mihaelu da je sve spremno pa da je red da dode vec jednom haha
Cookica drago mi je da je sve dobro😊
Kaj se tice muskih i ja sam ih danas malo psovala, al dobro je smirila se situacija, opet smo si dobri🤣
Ja sam bila u TA, stanje isto🙃 a na ctgu mi je sestra lupkala po trbuhu da zbudi malog tak da je bio okej na kraju, isla sam uzet krevetic, ali nije bilo boje pa ga budem prek neta uzela-odlucila sam se na koljevku koja se moze namontirat pored kreveta, manje mjesta zauzima a cini mi se praktično, jel je ima mozda tko?
💙 A.L.
Ena reci Mihaelu da je sve spremno pa da je red da dode vec jednom haha
Cookica drago mi je da je sve dobro😊
Kaj se tice muskih i ja sam ih danas malo psovala, al dobro je smirila se situacija, opet smo si dobri🤣
Ja sam bila u TA, stanje isto🙃 a na ctgu mi je sestra lupkala po trbuhu da zbudi malog tak da je bio okej na kraju, isla sam uzet krevetic, ali nije bilo boje pa ga budem prek neta uzela-odlucila sam se na koljevku koja se moze namontirat pored kreveta, manje mjesta zauzima a cini mi se praktično, jel je ima mozda tko?
Super za pregled,nek je sve ok,a bebice su uspavane danas,gledam na ctgu sestra kod par cura tresla trbuh da probudi bebe..ma govorim mu i molim ga da krene danas ili sutra da neidem za praznik pa neće,fino se rasteže po buši i pritišće mjehur 😂
Evo i mene ☺
Ena i ostale super za pregledee ❤
Mene danas nervoza drzi zs sutra a i ove vrucine nisu za nis 😑
Pahuljica super za pregled! A i s tim ctgom zajebavaju, ne valja ak deca spavaju, ne valja ak su predivlji, ajd ti pogodu tocno ono kaj njima pase.
Meni je zadnji put svako malo pistao jer su bili previsoki otkucaji, mali lud ko siba i kak bi ja njega trebala smirit? Jos da trebam budit ajde, ali primirit nikako.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji