Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Svibanj 2018. 16:37

baarbaraa29

Ena31

Slažem se s tobom,to sam se i ja pitala..al ko zna kaj bi bilo da nismo slušale…inače,rokaju me kontrakcije na cca 10-15min al nisu mi nešto baš bolne jako pa ne reagiram😂,kad krene zapravo jako bi trebalo boliti,jel da?😂

Jel to pocinjemo pripremat vatromet?? 👏🏻👏🏻👏🏻😊😊😊

Ne vjerujem😂😂,kontrakcije te jačine imam stalno😂😂,to su ove mutave😂

pharmamma
    29. Svibanj 2018. 16:37

Op op Ena možda te Mihael ipak odlučio poslušati 😊😊

6xmama
    29. Svibanj 2018. 16:38

Evo ja ležim već treći put...sad u ovoj trudnoći od 6 tt samo su se mijenjali razlozi za ležanje...nikad si ne bi oprostila da nešto pođe po krivu a da ja nisam poduzela sve kaj je bilo u mojoj mogućnosti da to spriječim...ima nas svakakvih.Ja sam se istosaki put kad sam ležala i došla do termina pitala jel sam uopće morala baš tolko ležat...i opet u svakoj idućoj trudnoći kad su mi rekli ležat zalegla i ni mrdac.
    A ove kaj glume velke face i kao ja ne slušam doktore i te fore-na njihovu dušu...doktor sigurno nema nikakve koristi u tome da te tjera ležat nit je kupio svoju diplomu na placu pa baljezga gluposti...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

29. Svibanj 2018. 16:38

pharmamma

Op op Ena možda te Mihael ipak odlučio poslušati 😊😊

Nije nije...ovo ne boli..ja očekujem urnebes od bolova😂...

6xmama
    29. Svibanj 2018. 16:39

Ena31

baarbaraa29

Ena31

Slažem se s tobom,to sam se i ja pitala..al ko zna kaj bi bilo da nismo slušale…inače,rokaju me kontrakcije na cca 10-15min al nisu mi nešto baš bolne jako pa ne reagiram😂,kad krene zapravo jako bi trebalo boliti,jel da?😂

Jel to pocinjemo pripremat vatromet?? 👏🏻👏🏻👏🏻😊😊😊

Ne vjerujem😂😂,kontrakcije te jačine imam stalno😂😂,to su ove mutave😂

Čekaj Ena,nemre odma bolit za popizdit...pomalo,pomalo 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

29. Svibanj 2018. 16:50

Ena pa ne pocne to odmah ludjacki bolit 😂😂😂😂
    Zato ti kazu da ides u bolnicu kad su trudovi na 10 minuta,  a ti vise tokom truda ne mozes pricati i obavljati sve aktivnosti. Ne krene odmah tako. 😉

Ja ti to uvijek testiram spavanjem,  ak uspijem zaspat i ne budi me,  dobro je 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    29. Svibanj 2018. 16:56

Ajmee ena  veselim se za te tvoje kontrakcije kao da su moje 😂

29. Svibanj 2018. 16:59

ProudMomy

Ena pa ne pocne to odmah ludjacki bolit 😂😂😂😂
    Zato ti kazu da ides u bolnicu kad su trudovi na 10 minuta, a ti vise tokom truda ne mozes pricati i obavljati sve aktivnosti. Ne krene odmah tako. 😉

Ja ti to uvijek testiram spavanjem, ak uspijem zaspat i ne budi me, dobro je 😂

Mogla bi zaspati ,znači šipak😂😂,sad ću početi umišljati trudove samo da nemoram više na amnioskopiju😂😂

29. Svibanj 2018. 17:05

Meni se neku vecer zaredala ta stezanja,  bas pravilno,  i upalim ja aplikaciju i mjerim ja mjerim i zaspe kraljica,  probudim se kliknem telefon kontrakcija traje 20 minuta 😂😂😂😂,  znaci zaspala sam usred kontrakcije,  toliko o tome. Ugasila sam mob i osla lec 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    29. Svibanj 2018. 17:16

eto ubi i njega vrucina 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI