Slažem se s tobom,to sam se i ja pitala..al ko zna kaj bi bilo da nismo slušale…inače,rokaju me kontrakcije na cca 10-15min al nisu mi nešto baš bolne jako pa ne reagiram😂,kad krene zapravo jako bi trebalo boliti,jel da?😂
Jel to pocinjemo pripremat vatromet?? 👏🏻👏🏻👏🏻😊😊😊
Ne vjerujem😂😂,kontrakcije te jačine imam stalno😂😂,to su ove mutave😂
Čekaj Ena,nemre odma bolit za popizdit...pomalo,pomalo
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ena pa ne pocne to odmah ludjacki bolit 😂😂😂😂
Zato ti kazu da ides u bolnicu kad su trudovi na 10 minuta, a ti vise tokom truda ne mozes pricati i obavljati sve aktivnosti. Ne krene odmah tako. 😉
Ja ti to uvijek testiram spavanjem, ak uspijem zaspat i ne budi me, dobro je 😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ajmee ena veselim se za te tvoje kontrakcije kao da su moje 😂
Ena pa ne pocne to odmah ludjacki bolit 😂😂😂😂
Zato ti kazu da ides u bolnicu kad su trudovi na 10 minuta, a ti vise tokom truda ne mozes pricati i obavljati sve aktivnosti. Ne krene odmah tako. 😉
Ja ti to uvijek testiram spavanjem, ak uspijem zaspat i ne budi me, dobro je 😂
Mogla bi zaspati ,znači šipak😂😂,sad ću početi umišljati trudove samo da nemoram više na amnioskopiju😂😂
Meni se neku vecer zaredala ta stezanja, bas pravilno, i upalim ja aplikaciju i mjerim ja mjerim i zaspe kraljica, probudim se kliknem telefon kontrakcija traje 20 minuta 😂😂😂😂, znaci zaspala sam usred kontrakcije, toliko o tome. Ugasila sam mob i osla lec 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja se isto nebi zezala s bebicom... ako mi je receno mirovanje, onda cu mirovati. Proci ce tih desetak, dvadesetak tjedana i bit ce po starom, a da se nekaj dogodi nebi si nikad oprostila.
Procitala sam svasta, moze biti da i mirovanje ne pomogne, al ja rađe slusam.
Ena, mozda pocnu cesce 😃 ajmo Mihael 😄 bude tata svakak rostiljal u cetvttak, al s ekipom 😁
26.8. Ivan 💙💙
barbara tjedan dana je doma pa mjesec tamo...
aaaaa vrucina je stvsrno ajme a ja aktivna cijeli dan i bas sam puno u pokretu vec danima stalno nesto negdje...imam pregled u pon i nadam se ds ce reci ds se mali barem malo poceo spustati...jer ja imam dojam da se on jos okrece bez problema...kad stuca osjetim nekad kod cucice a nekad u visini pupka...
sto se tice mirovanja u ovoj sam od pocetka imala zabranu odnosa i ne strogo mirovanje ali odmarati sto vise i drzala sam se toga...prvo smedi iscjedak pa polip..itd...ne bih svjesno ugrozavala bebu nikada niti se u trudnoci vodim za onim "ma nece ti nista biti sta si ko baba"
mladamamica hahahahaahhaahah kako se prasac izvalio 😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
eto ubi i njega vrucina 😂😂
Ovak i ja izgledam trenutno.
Bili smo na zadnjem satu sporta moga sina. Jako mi je bio ponosan i još su na kraju dobili pravu medalju. Sreća do neba.
Ali sam se skuhala...
Ena mene isto nisu bolili prvi trudovi tek kad su došli na 7 min sam si pomislila da bi to moglo biti to. Opusti se a ako je to ono pravo znat ćeš.
I ja ne kužim te "bezbrižne" trudnice a ja paničarim oko svega a i nemam neke brige.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena moglo bi to krenit 😉
Ja taman dosla iz skole s informacija,moja prvasica ce proc s 5.0 🙂🙂 Bas sam ponosna na nju 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji