Ma uzasan je danas dan , ja sam sad na brzinu sebi i maloj napravila rucak i uzasno mi tesko sjelo , vruce je , popila sam do sada vec 2,5 l vode 🙄 zamracila sam si sobu i valjam se po krevetu 😆

Ma uzasan je danas dan , ja sam sad na brzinu sebi i maloj napravila rucak i uzasno mi tesko sjelo , vruce je , popila sam do sada vec 2,5 l vode 🙄 zamracila sam si sobu i valjam se po krevetu 😆
Ja rucala,istusirala se i evo me lezim pod klimom.Dan koma,jucer isto...nenormalno je vruce.U nedjelju planiram na more,valjda stignem 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Mladamamica tik tak 😁😁😁😁
Ja sam skuhala grah danas, tak da imam i za sutra, da ne moram nis kuhat.
Trebala bi malo pocistit, al nemam volje, prevruce mi je. Mozda sutra!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jooj ti muski, ja bi svojeg zadavila..al moram ga pohvaliti, al samo tu... dobar je, nevjerojatno kolko ima strpljenja sa mnom, a kad ode, vrati se kak veli... valjda kaj se nebi plakala jer se mogu u istoj sekundi smijati i rasplakati 😀
Vruce je, pakleno vruce..ja sam isto zamracila sobi i na postelji sam. Danas sam si kupila 3 haljinice, al ne trudnicke, obicne samo vece brojeve. Sve su tamne, a dobit ce u petak i roze i ljubicaste pa cu jos pogledati. Bit ce dugo, toplo ljeto 😄
Ja pijem magnezij od natural wealtha, sumeci... nadam se da je dobar!

26.8. Ivan 💙💙
Evo frendica mi se javlja ona 29 tj trudna , ctg pun kontrakcija a cv 23 🤨🤨 a ja ju tjeram da malo vise odmara , ona ide na izlete , sece svaki dan dugo sa psom ccc ..trebala bi mi bit krsna kuma bebi , ako ne uspori nebu dobro 🙄

Evo frendica mi se javlja ona 29 tj trudna , ctg pun kontrakcija a cv 23 🤨🤨 a ja ju tjeram da malo vise odmara , ona ide na izlete , sece svaki dan dugo sa psom ccc ..trebala bi mi bit krsna kuma bebi , ako ne uspori nebu dobro 🙄
O svasta, lude zene! Nije valjda da joj doktor nije propisao mirovanje ili ni njega ne slusa??

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Kak ju nije strah? 🤔🤔
Ja imam par BH na dan pa me strah, jedva odem do ducana, a kamoli nekam na izlet.

26.8. Ivan 💙💙
Nisam otvorena samo omekanjen cerviks 😏 mislim vidjet cemo sutra sta kazu nadam se da se kaj skratilo bar ak se vec nece otvorit😂

Ja se taman sredila sutra za pregled, lakse se dise nakon kade, i veceras opet prije spavanja tusiranje u nadi da ces bolje spavat 😎
Ja svog cekam da dode s posla da rucamo, djeca se kupaju u bazenu, ja cu sutra vidit kakvi je stanje Al isto mislim da cu bazen preskočiti ovo ljeto

Ja sam sad došla doma od svojih, prejela se 🐷🐷 i sva sam mokra. I još danas dakle prvi put natekle noge, jedva stojim, dođe krcat bus i stoka jedna, nitkooo se ne bi dignuo. Progurala se prema sredini i čekala dok netko ne izađe iz busa 😠😠😠
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji