Evo frendica mi se javlja ona 29 tj trudna , ctg pun kontrakcija a cv 23 🤨🤨 a ja ju tjeram da malo vise odmara , ona ide na izlete , sece svaki dan dugo sa psom ccc ..trebala bi mi bit krsna kuma bebi , ako ne uspori nebu dobro 🙄
Evo frendica mi se javlja ona 29 tj trudna , ctg pun kontrakcija a cv 23 🤨🤨 a ja ju tjeram da malo vise odmara , ona ide na izlete , sece svaki dan dugo sa psom ccc ..trebala bi mi bit krsna kuma bebi , ako ne uspori nebu dobro 🙄
O svasta, lude zene! Nije valjda da joj doktor nije propisao mirovanje ili ni njega ne slusa??
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Kak ju nije strah? 🤔🤔
Ja imam par BH na dan pa me strah, jedva odem do ducana, a kamoli nekam na izlet.
26.8. Ivan 💙💙
Nisam otvorena samo omekanjen cerviks 😏 mislim vidjet cemo sutra sta kazu nadam se da se kaj skratilo bar ak se vec nece otvorit😂
Ja se taman sredila sutra za pregled, lakse se dise nakon kade, i veceras opet prije spavanja tusiranje u nadi da ces bolje spavat 😎
Ja svog cekam da dode s posla da rucamo, djeca se kupaju u bazenu, ja cu sutra vidit kakvi je stanje Al isto mislim da cu bazen preskočiti ovo ljeto
Ja sam sad došla doma od svojih, prejela se 🐷🐷 i sva sam mokra. I još danas dakle prvi put natekle noge, jedva stojim, dođe krcat bus i stoka jedna, nitkooo se ne bi dignuo. Progurala se prema sredini i čekala dok netko ne izađe iz busa 😠😠😠
Ja sam sad došla doma od svojih, prejela se 🐷🐷 i sva sam mokra. I još danas dakle prvi put natekle noge, jedva stojim, dođe krcat bus i stoka jedna, nitkooo se ne bi dignuo. Progurala se prema sredini i čekala dok netko ne izađe iz busa 😠😠😠
Tocno znam kako ti je ja cesto idem javnim prijevozom ali rijetko sjednem 😊
Super za sve preglede ❤️❤️ Ja se upravo probudila pa nisam bas zapamtila sve u detalje hahah sad bi trebala ici peglat bebi robicu,al ću se skuhat 😩 u prostorijama di nije klima mi je samo 27 😩
Netko je pitao za magnezij..ako je prvenstveno zbog probave,može se uzeti u obliku Mg karbonata il oksida jer se oni slabije apsorbiraju pa zapravo djeluju ko laksativi u crijevima..dok će se npr.Mg citrat ili malat vise apsorbirati i biti bolji ako ga se želi koristiti protiv grčeva
Bojana ovo zvuci slično ko kad je meni frendica pričala kak su bili na nekom rođendanu i na njemu se pojavila cura u otprilike 20.tt koja se navodno već počela otvarati...ja gledam i ne vjerujem kaj mi priča...i još mi to prepričava ubrzo nakon mog ležanja u bolnici, ja sva u šoku kak cura nelegitimnu doma s takvim nalazom nego sjedi na nekoj fešti i onda dobijem komentar joj pa nisu svi ko ti..pa radije ću odležat i vise nego treba da budem sigurna da je moja beba dobro nego se igrati s tim
Kaj rec? Bojana, ja si sad mislim jel bilo potrebe za tolikom panikom i mirovanjem kod mene, bi li bilo isto i da nisam odlezala ovoliko. Ali je cinjenica da to ne mozemo znati i da ja osobno nisam bila spremna riskirati i drzala sam se uputa. Jer si ne bi nikad oprostila da nisam slusala i da je nesto poslo krivo. Ali svatko valjda zna svoje, eto...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji