Ja se isto nebi zezala s bebicom... ako mi je receno mirovanje, onda cu mirovati. Proci ce tih desetak, dvadesetak tjedana i bit ce po starom, a da se nekaj dogodi nebi si nikad oprostila.
Procitala sam svasta, moze biti da i mirovanje ne pomogne, al ja rađe slusam.
Ena, mozda pocnu cesce 😃 ajmo Mihael 😄 bude tata svakak rostiljal u cetvttak, al s ekipom 😁

26.8. Ivan 💙💙
barbara tjedan dana je doma pa mjesec tamo...
aaaaa vrucina je stvsrno ajme a ja aktivna cijeli dan i bas sam puno u pokretu vec danima stalno nesto negdje...imam pregled u pon i nadam se ds ce reci ds se mali barem malo poceo spustati...jer ja imam dojam da se on jos okrece bez problema...kad stuca osjetim nekad kod cucice a nekad u visini pupka...
sto se tice mirovanja u ovoj sam od pocetka imala zabranu odnosa i ne strogo mirovanje ali odmarati sto vise i drzala sam se toga...prvo smedi iscjedak pa polip..itd...ne bih svjesno ugrozavala bebu nikada niti se u trudnoci vodim za onim "ma nece ti nista biti sta si ko baba"
mladamamica hahahahaahhaahah kako se prasac izvalio 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
eto ubi i njega vrucina 😂😂
Ovak i ja izgledam trenutno.
Bili smo na zadnjem satu sporta moga sina. Jako mi je bio ponosan i još su na kraju dobili pravu medalju. Sreća do neba.
Ali sam se skuhala...
Ena mene isto nisu bolili prvi trudovi tek kad su došli na 7 min sam si pomislila da bi to moglo biti to. Opusti se a ako je to ono pravo znat ćeš.
I ja ne kužim te "bezbrižne" trudnice a ja paničarim oko svega a i nemam neke brige.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena moglo bi to krenit 😉
Ja taman dosla iz skole s informacija,moja prvasica ce proc s 5.0 🙂🙂 Bas sam ponosna na nju 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Enamoglo bi to krenit 😉
Ja taman dosla iz skole s informacija,moja prvasica ce proc s 5.0 🙂🙂 Bas sam ponosna na nju 😁
Svaka čast, čestitam 😘😘😍😍🤗🤗
Confused bravo za malenu! Imas zasto i biti ponosna.
Isuse kak je vruce, za ubit se! Izasla sam s malim na dvoriste i uopce nema zraka. Hoce roknut vise ta kisa, da bar malo lakse bude! Uzas!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mladamamica mislim da nas je većina sad ko tvoj Pešo 😁😁😂😂
Confused bravo za curku ❤️

Enamoglo bi to krenit 😉
Bravo za prvašicu!

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ova kisa nas nece pa nece...neka past ce u cetvrtak kad su svi slobodni za rostilj,bazene,more i tak 😏

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji