Enamoglo bi to krenit 😉
Ja taman dosla iz skole s informacija,moja prvasica ce proc s 5.0 🙂🙂 Bas sam ponosna na nju 😁
Svaka čast, čestitam 😘😘😍😍🤗🤗
Confused bravo za malenu! Imas zasto i biti ponosna.
Isuse kak je vruce, za ubit se! Izasla sam s malim na dvoriste i uopce nema zraka. Hoce roknut vise ta kisa, da bar malo lakse bude! Uzas!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mladamamica mislim da nas je većina sad ko tvoj Pešo 😁😁😂😂
Confused bravo za curku ❤️
Enamoglo bi to krenit 😉
Ja taman dosla iz skole s informacija,moja prvasica ce proc s 5.0 🙂🙂 Bas sam ponosna na nju 😁
Bravo za prvašicu!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ova kisa nas nece pa nece...neka past ce u cetvrtak kad su svi slobodni za rostilj,bazene,more i tak 😏
eto ubi i njega vrucina 😂😂
Ovak i ja izgledam trenutno.
Bili smo na zadnjem satu sporta moga sina. Jako mi je bio ponosan i još su na kraju dobili pravu medalju. Sreća do neba.
Ali sam se skuhala…
Ena mene isto nisu bolili prvi trudovi tek kad su došli na 7 min sam si pomislila da bi to moglo biti to. Opusti se a ako je to ono pravo znat ćeš.
I ja ne kužim te "bezbrižne" trudnice a ja paničarim oko svega a i nemam neke brige.
Bravo za malenog sportaša😍😘 i ponos roditelja😘🤗
Confused, bravo za odlikasicu!
Ivy, bravo za sportasa 😎
Nece nas kisa 😢
26.8. Ivan 💙💙
Ivy, bravo za malca!
Ja mislim da ja svojim strahom od porodq blokiram ovo svoje dijete 😂😂😂😂, evo sad sluzbeno izjavljujem da vise ne mogu, prevruce mi je! I bila bi najkasnije do ponedjeljka doma 😂😂😂😂😂.
I sad si on misli, stara boli me dupe 😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ivy, bravo za malca!
Ja mislim da ja svojim strahom od porodq blokiram ovo svoje dijete 😂😂😂😂, evo sad sluzbeno izjavljujem da vise ne mogu, prevruce mi je! I bila bi najkasnije do ponedjeljka doma 😂😂😂😂😂.
I sad si on misli, stara boli me dupe 😂
🤣🤣Kad ti nisi htjela prije,sad Aleks neće..urotila se djeca protiv nas😁
Sortiraj odgovore
Najstariji