Ak ne rodiš do termina svaka 2 dana je pregled? 🙄🙄
Tak je meni bilo. Nakon 40 tt sam išla svaka dca dana na pregled….
Baš mi se to i neće...jbt muž bi ostao bez posla ak bu svaki drugi dan kasnil po 5 sati😫,je da onda produži i popodne ostane duže,tj cijeli dan ali...
Da svako 2.dan amnioskopija i sad ovisno o praksi bolnice i doktora-ctg,vaginalni pregled i eventualno uzv.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Baš mi se to i neće…jbt muž bi ostao bez posla ak bu svaki drugi dan kasnil po 5 sati😫,je da onda produži i popodne ostane duže,tj cijeli dan ali…
Teško je to kad te mora voziti i izostajati bez obzira kaj nadoknadi. Možda se stvari pokrenu pa nebuš prenjela 😊 evo ja držim fige da je cement popustio i da će sutra nalaz biti odličan
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Baš mi se to i neće…jbt muž bi ostao bez posla ak bu svaki drugi dan kasnil po 5 sati😫,je da onda produži i popodne ostane duže,tj cijeli dan ali…
Svi držimo fige da se pokrene samo od sebe 🤗
Ivymicek, Mladamamica 🤗🤗😍😍😘😘grlim ljubim za ove želje 😊,velim mužu bolje da krene noćas da ne čekamo sutra 3 sata u Ta😂😂
Drzim fige na rukama i nogama.Jedna mora probiti led.I onda cemo sve redom pomalo,ima nas koliko oces 😁😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Drzim fige na rukama i nogama.Jedna mora probiti led.I onda cemo sve redom pomalo,ima nas koliko oces 😁😁
🤗😘,Ko što veli Barbara,ići ćemo ko 🍿redom kad krene😁
Ivymicek, Mladamamica 🤗🤗😍😍😘😘grlim ljubim za ove želje 😊,velim mužu bolje da krene noćas da ne čekamo sutra 3 sata u Ta😂😂
Kak kazu doktori nekak pogurajte 😂😂😂
Topla kupka,čaj od listova maline,ananas,datulje ili muž 😂
Od svega sta si nabrojala jedino ovo sta se jede dolazi u obzir,bar kod mene ;)
Btw.bas sam listala stare trudnicke knjizice i u prvoj trudnoci imala identican nalaz ko danasnji i rodila u roku 3 dana 😁😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Od tog svega preostaje mi topla kupka 😂😂🤣🤣,žalosno pokraj 32ogodišnjeg muža u naponu snage 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji