ivy i moj divlja kad tek idem jesti i lupa ajme valjda osjeca moju srecu i ljubav prema hrani 😂😂😂😂😂
😂😂😂😂 Mali gladuši 😂😂😂. Kaj da ti velim dobila sam kilu u tjedan dana 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala curke 😘😘
Tinchy, soba je vec sad prekrasna 😍😍, a tek kad stignu detalji😍😍
Confused, hajde, jos malo, bude.. 😉
Pahuljice, za ovo u banci mi je mucno i citati, bolje da ne komentiram tu nekulturu😡😡😠
Marija, moguce da je od naprezanja.. Ja vec duugo, i prije trudnoce imam precudne osjecaje kad ispraznim crijeva, uopce to ne mogu opisati, ko da cijeli trup nije moj 🤣🤣
Bojana, ako je ctg ok sve je valjda ok, probaj sama naci u koje doba je najaktivnija beba, kaj ju pokrece. Ocito je svima drugacije
6xmama, zbilja se nadam da mu nece morati punktirati koljeno, da ce do pon vec biti sve ok

Ak ne rodiš do termina svaka 2 dana je pregled? 🙄🙄
Tak je meni bilo. Nakon 40 tt sam išla svaka dca dana na pregled....

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Tak je meni bilo. Nakon 40 tt sam išla svaka dca dana na pregled….
Baš mi se to i neće...jbt muž bi ostao bez posla ak bu svaki drugi dan kasnil po 5 sati😫,je da onda produži i popodne ostane duže,tj cijeli dan ali...
Da svako 2.dan amnioskopija i sad ovisno o praksi bolnice i doktora-ctg,vaginalni pregled i eventualno uzv.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Baš mi se to i neće…jbt muž bi ostao bez posla ak bu svaki drugi dan kasnil po 5 sati😫,je da onda produži i popodne ostane duže,tj cijeli dan ali…
Teško je to kad te mora voziti i izostajati bez obzira kaj nadoknadi. Možda se stvari pokrenu pa nebuš prenjela 😊 evo ja držim fige da je cement popustio i da će sutra nalaz biti odličan

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Baš mi se to i neće…jbt muž bi ostao bez posla ak bu svaki drugi dan kasnil po 5 sati😫,je da onda produži i popodne ostane duže,tj cijeli dan ali…
Svi držimo fige da se pokrene samo od sebe 🤗

Ivymicek, Mladamamica 🤗🤗😍😍😘😘grlim ljubim za ove želje 😊,velim mužu bolje da krene noćas da ne čekamo sutra 3 sata u Ta😂😂
Drzim fige na rukama i nogama.Jedna mora probiti led.I onda cemo sve redom pomalo,ima nas koliko oces 😁😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji