Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Confused
    28. Svibanj 2018. 20:59

Ena31

Mladamamica1911

Ena31

Ivymicek, Mladamamica 🤗🤗😍😍😘😘grlim ljubim za ove želje 😊,velim mužu bolje da krene noćas da ne čekamo sutra 3 sata u Ta😂😂

Kak kazu doktori nekak pogurajte 😂😂😂
    Topla kupka,čaj od listova maline,ananas,datulje ili muž 😂

Od tog svega preostaje mi topla kupka 😂😂🤣🤣,žalosno pokraj 32ogodišnjeg muža u naponu snage 😂😂😂😂

Kraljice 😂😂 Moj je za bacit onda,4 banke 😁

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Mladamamica1911
    28. Svibanj 2018. 21:22

Moj ima 22 pa smo na istom...40,32,22 izgleda nam dode na isto 😂😂😂

baarbaraa29
    28. Svibanj 2018. 21:32

Dosla sa prvog trudnickog tecaja i jbs mi sve napatila se! Sjedi il na lopti ili lezi il sjedi na spuzvi na podu 2 sata! Ne znam jesam se ja toliko skocila od lezanja, al nisu mi fine te opcije!
    Jedva cekala doc kuc lec!
    Sam da kazem 6xmama ja sam nakon op.koljena par puta isla na punktiranje jer je naticalo, krv, voda, pojma nemam, i stvarno nista strasno. Doslovno spricom samo izvuce. Naravno djetetu ti djeluje strasno, ali da ti ne brines - ne boli. Barem evo mene nije. Evo jos jedna doza 😚.....
    I Marijaa29 mislim ili ko je pitao za seraonu. Probaj ujutro popit casu, dvije mlake vode i trebalo bi te potjerat bez imalo naprezanja.
    Ena hoces i ti turu 😚 da sutra, prekosutra krene samo? 😊
    Ja sutra opet na Dejt.. 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

baarbaraa29
    28. Svibanj 2018. 21:35

Iako, zaboravih napisat 6xmama nadam se da do punktiranja nece ni doci i da ce mis mali sutra vec normalno hodat, ako ne i skaktat i pravit belaja po kuci 😉

28. Svibanj 2018. 21:35

Jbt i depilacija čučice u 40om TT😫😅😅,točno bi se sva preznojila da nisam ionako bila mokra i pod tušem,😂🤣,ovo je nehumano..nadam se da je ovo bilo zadnje,više ju ne želim vidjeti🤣😊😊

28. Svibanj 2018. 21:41

baarbaraa29

Dosla sa prvog trudnickog tecaja i jbs mi sve napatila se! Sjedi il na lopti ili lezi il sjedi na spuzvi na podu 2 sata! Ne znam jesam se ja toliko skocila od lezanja, al nisu mi fine te opcije!
    Jedva cekala doc kuc lec!
    Sam da kazem 6xmama ja sam nakon op.koljena par puta isla na punktiranje jer je naticalo, krv, voda, pojma nemam, i stvarno nista strasno. Doslovno spricom samo izvuce. Naravno djetetu ti djeluje strasno, ali da ti ne brines - ne boli. Barem evo mene nije. Evo jos jedna doza 😚…..
    I Marijaa29 mislim ili ko je pitao za seraonu. Probaj ujutro popit casu, dvije mlake vode i trebalo bi te potjerat bez imalo naprezanja.
    Ena hoces i ti turu 😚 da sutra, prekosutra krene samo? 😊
    Ja sutra opet na Dejt..

😘😘🤗🤗Thanksić, sretno i tebi sutra na dejtu,nek se Mr. C drži,a mogo bi i rasti malo😊

baarbaraa29
    28. Svibanj 2018. 21:45

Ena31

Jbt i depilacija čučice u 40om TT😫😅😅,točno bi se sva preznojila da nisam ionako bila mokra i pod tušem,😂🤣,ovo je nehumano..nadam se da je ovo bilo zadnje,više ju ne želim vidjeti🤣😊😊

Pazi sta si zelis 😆😆😉
    Mogo bi, mogo, al sve nest sumnjam! Kako bude.. 😚😚😚

franovamamita
    28. Svibanj 2018. 22:19

cure koje imate sutra preglede sretno😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

6xmama
    28. Svibanj 2018. 22:26

Cure sretno svima sutra na pregledima 😊🤞
    Barbara, vec ste na sigurnom,35.tjedan,bit ce ok 😉

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    28. Svibanj 2018. 22:27

Heh barbara i meni teško sjedit a kako ne i tebi nakon ležanja. Malo zahrđaš ali budeš ti do poroda došla na svoje.
    Sretno svima na pregledima. Držim fige da nema više cementa a i da mužeki uskoće sa skidanjem paučine.
    Cerviksi bili dobri i poslušni.
    Nadam se ugodnijoj noći bez puno piškanja i bez puno znojenja. 
    😘😘😘😘😘 Noćica

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.