Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Svibanj 2018. 17:06

Ivymicek 😘😘,hvala,meni je to sve slatko i nemrem se odlučiti pa bumo vidli kolki bude Mihael,koje mu bolje stoji😂.
    Confused super za pregled 😘,nek je sve ok a ti ćeš kad beba odluči,ko i sve mi 😂😂😘😍🤗

Mya
    28. Svibanj 2018. 17:15

Confused bravo za pregled,bitno da ste dobro dok ne odluci,sad si sigurno mirnija i za pritisak,bolove..natar divna,fit.moja danas kopa,ne staje,sta mi radi,ne zali nimalo

28. Svibanj 2018. 17:20

Pharma brijem da su im drugacija dezurstva na odjelu i u radjaoni,  i ima veze jel vikend praznik itd. Sestre i babice svuda rade po 12 sati,  njima je to normalna smjena,  to nije dezurstvo.
    Ma na kraju je to sve nebitno,  jer nije da mozes izabrat,  kak te zakaci zakaci.

Propucat cu se kak mi je vruce,  mislim da idem s malim van,  a M nek rjesava tu klimu,  ja ne mogu vise.
    A jos sam se i prejela,  tak da disat ne mogu,  sta mi je to trebalo? Uzas!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    28. Svibanj 2018. 17:52

Pozdrav curke! Mene nije bilo par dana, stalno nekaj delam. Obojala sobu, muž složio komode i krevetic. Ja se sad bavim. Dezinfekcijom veš mašine, pranjem robice, slaganjem kozmetike i pelena..  evo jedna radna fotka. Fali još dosta toga, tepih, ormar, naljepnice za zid, ukrasi.. stavim još kad sve finaliziram 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Pahuljica
    28. Svibanj 2018. 17:55

Confused super za pregled😊
    Mi nemamo klimu u zgu, a na 4.katu smo tak da ne znam kak bu to izgledalo...podnosim jos al je fkt prevruce.
    Inace da se pohvalim bila sam u banci i fino pise trudnice i invalidi imaju prednost i idem se ja javit zaposlenici ako bi me mogla primit i da znate kak je fino usljedio napad i vrijedanje neke zenske koja je bila sljedeca na redu da kaj se ja imam gurat da imam klimu i nek izvolim cekat u redu... hm znaci iskreno nikad nisam mislila da ce se nac tako bezobzirni ljudi koji se spustaju na tu razinu da svoje frustracije iskaljuju na trudnicama koje nose novi zivot u sebi, al eto...🤔😤

💙 A.L.

Marijaa30
    28. Svibanj 2018. 18:01

Confused, super za pregled... kad se beba odluci, ti si spremna 😁
    Tinchyca, bude to super sobica 😍
    Ena, ja sam isto prije zabiravila, a mislila sam si za jednodnelnu oblekicu da mi je 🤗🤗🤗 nekak mi se cini lakse novorođence obleci 😁
    Natar, lijepa busika 😁
    Cure, imam pitanje....
    Kad obavljam veliku nuzdu, moram se malo napnuti, normalno; poslije mi je uvijek pritisak u zdjelici neko vrijeme i nije mi ni ugodno hodati, ko da mi je sve dolje... moguce da zbog napinjanja? Nemam problema trenutno s zatvorom, idem svaki dan normalno.

26.8. Ivan 💙💙

28. Svibanj 2018. 18:05

Tynchica vrijedni ste,radovi u tijeku,ovo ste lijepo napravili 😘😍😍... Pahuljice ljudi su odvratni,trebala ju je djelatnica oprati pošteno..kaj ju nisi pitala jel zna čitati i pokazati joj ljepo to di piše i reći joj da ima imalo kulture nebi joj palo napamet komentirati uopće nego bi se sramila kaj se nije sama sjetila da te pusti prije🤯😤

6xmama
    28. Svibanj 2018. 18:36

Natar, predivna si trudnica ❤️
    Confused, nemoj se sad i ti neckat🤣, taman polozila nade u tebe 😂
    Tinchy, prekrasan kutak za bebonju! 
    Vidim klime su u pogonu 😁ja bi dala Nobelovu nagradu onome ko je zmislil klimu! Fala Bogu mi smo ju deli proslo ljeto, do onda smo se kuhali... A sad da je ne znam kak bi zdurala lezat jos do Velike gospe 😵
    Moj misko spava jos, izmucio se po bolnici 😢, malo pojeo, popio Brufen i spava. Boze, a kak ga to negdi boli, on opce nece hodat, ni stat na tu nogu i na bilo kakvu manipulaciju s nogom se place, uzas jedan 😟

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    28. Svibanj 2018. 18:37

Veli mi muz da ke tam ta reumatologica rekla da bi mu trebalo zvadit malo tog izljeva iz koljena... Ma jos i to... A vjerojatno budu u pon ak ne bu to nis bolje 😰

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Confused
    28. Svibanj 2018. 18:40

6xmama

Natar, predivna si trudnica ❤️Confused, nemoj se sad i ti neckat🤣, taman polozila nade u tebe 😂
    Tinchy, prekrasan kutak za bebonju!
    Vidim klime su u pogonu 😁ja bi dala Nobelovu nagradu onome ko je zmislil klimu! Fala Bogu mi smo ju deli proslo ljeto, do onda smo se kuhali… A sad da je ne znam kak bi zdurala lezat jos do Velike gospe 😵
    Moj misko spava jos, izmucio se po bolnici 😢, malo pojeo, popio Brufen i spava. Boze, a kak ga to negdi boli, on opce nece hodat, ni stat na tu nogu i na bilo kakvu manipulaciju s nogom se place, uzas jedan 😟

Ma ne neckam se ja ni najmanje,ja sam rodena spremna 😁 Bas zato nece moja cura da bude prva 😉

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.